Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/10

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό να έχει ξεφύγει από τις «δαγκάνες» του Ουρανού και του Πλούτωνα και να συνάπτει «γάμο» με τον Ήλιο, μπορείτε πλέον να... λουστείτε με το άρωμα της αγάπης! Αφήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας στον έρωτα, συζητήστε για μια συμφωνία, παρευρεθείτε σε ένα γάμο, πείτε «ναι» σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός και φροντίστε την επιδερμίδα σας. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ξεκινήματα, οπότε ας μην χάνετε χρόνο! Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό ευνοεί συλλογικές δράσεις, πρωτοποριακά έργα, απρόβλεπτους έρωτες, ιδιοφυείς κατασκευές, ξαφνικά... γεννητούρια, απρόσμενες ενάρξεις και νέες αφίξεις.

15_oct


ΚΡΙΟΣ

«Με ερωτική διάθεση»

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό έρχεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών και συνεργασιών. Κάποιοι ίσως συμμετάσχετε σε μια νέα κίνηση μαζί με άλλους ενώ ένα νομικό ζήτημα μπορεί να απασχολήσει κάποιους από εσάς. Άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα στη σχέση σας και άλλοι ίσως πάρετε την απόφαση να βγείτε από ένα δεσμό. Οι γεννημένοι του 1986 θα ταξιδέψετε στου ονείρου τα βαθιά.


ΤΑΥΡΟΣ

«Συνηθίζοντας να συμβαίνει κάτι καλό»

Η εργασία αποτελεί το πεδίο μέσα στο οποίο σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μαζί με κάποιον άλλο. Αυτό που θα συμβάλλει θετικά στις επαγγελματικές εξελίξεις είναι η διαλλακτικότητα και η διάθεση συμβιβασμού. Οι σχέσεις με άτομα που εργάζεστε στον ίδιο χώρο βελτιώνονται και πλέον αναπτύσσεται μια ευγενής άμιλλα. Οι γεννημένοι του 1977 θα ντύσετε τη σχέση σας με φόρμα στρατιώτη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Νέος έρωτας»

Μια νέα εποχή ανοίγεται στον ερωτικό τομέα και πολλοί από εσάς είτε θα συνάψετε ένα νέο δεσμό ή θα επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Συγχρόνως, θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με χόμπι, παιδιά και θα γίνουν κάποιες προετοιμασίες για ένα νέο επαγγελματικό έργο. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε απόγονο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε κάποιες μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το δέντρο της καλοσύνης»

Αυτή την εποχή θα αισθανθείτε ότι οι καλές πράξεις του παρελθόντος ανταμείβονται με τους όμορφους καρπούς του παρόντος. Οι σχέσεις με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος ίσως γίνουν καλύτερες και αμφότεροι θα βάλετε νερό στο κρασί σας. Παράλληλα, πολλοί θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διατροφής, προκειμένου η ζωή σας να ακολουθεί τους κανόνες του «ευ ζείν» Οι γεννημένοι του 1983 θα υλοποιήσετε ένα όνειρο σας.



ΛΕΩΝ

«Ρομαντικές βόλτες»

Η θετική διάθεση ενισχύεται από αισιόδοξες και ευχάριστες ειδήσεις. Κάποιοι θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία και άλλοι θα έρθετε σε ένα συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Κάποιο ταξίδι, μια έξοδος ή μια συνάντηση θα γιορτάσει τον έρωτα. Ίσως λάβετε κάποια χρήματα ή οικονομική ενίσχυση από πολύ κοντινά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1974 θα λάβετε ένα πολύ θετικό μήνυμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ελπίδες»

Από σήμερα πολλοί θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ όσον αφορά στα εισοδήματά σας. Επίσης, είτε κάποια χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας ως μάννα εξ ουρανού είτε θα συνάψετε μια συμφέρουσα συμφωνία. Θετικά νέα θα έχετε και στις σχέσεις, αφού είναι πολύ πιθανόν να αποκατασταθεί ο συναισθηματικός δεσμός με ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Οι γεννημένοι του 1973 θα ποντάρετε και θα κερδίσετε.


ΖΥΓΟΣ

«Το χαμόγελο της ευτυχίας»

Επιτέλους, μπορείτε να δείτε κάποιους πολύ προσωπικούς σας στόχους να υλοποιούνται. Κάποιοι θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση σας που θα αντανακλούν τη νέα όμορφη και κεφάτη διάθεσή σας. Ίσως απαλλαγείτε από κάποια καθήκοντα που σας είχαν κάτσει στο σβέρκο και έτσι πλέον θα μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι και να χαμογελάσετε στη ζωή. Οι γεννημένοι του 1972 θα γίνετε πιο κοινωνικοί κα συνάμα επικοινωνιακοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Περασμένες αγάπες»

Ένας κύκλος πρέπει να κλείσει και σήμερα παίρνετε την απόφαση. Ένα γεγονός θα επιφέρει μέσα σας αλλαγές που στη συνέχεια θα εκδηλωθούν προς τα έξω. Πολλοί θα ανακτήσετε την χαμένη σας ισορροπία και θα βρείτε την ηρεμία σας μετά από μια ταραχώδη περιπέτεια με μια σχέση ή συνεργασία. Επιπλέον, μια παλιά αγάπη πολύ πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1970 θα επιβραβευτείτε για τη στάση σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στο σταθμό της ευτυχίας»

Έχετε κάνει πολλά ταξίδια και πολλές στάσεις. Σήμερα, θα σταθμεύσετε στη χώρα της χαράς και της ευθυμίας. Πολύ πιθανόν να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία και να πετύχετε πολλά σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι ιδέες σας θα γίνουν αρεστές και θα συντελέσουν στην επιτυχία μιας ομαδικής δουλειάς στην οποία θα είστε από τους κύριους συντελεστές. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως φερθείτε αυταρχικά σε κάποιους που σας πλήγωσαν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ψηλά στον ουρανό»

Είτε θα ξεκινήσετε κάτι νέο στα επαγγελματικά είτε θα είστε η πρώτη επιλογή κάποιων για μια νέα δουλειά. Τα περισσότερα θα κριθούν στο αξιόπιστο και συνεργάσιμο πρόσωπο που έχετε δείξει μέχρι τώρα. Κάποιοι θα δείτε την πελατεία σας να κάνει ουρά και άλλοι θα λάβετε ένα τιμητικό τίτλο διάκρισης. Το κοινωνικό σας προφίλ θα αναβαπτιστεί μέσα από ένα γάμο ή συνεργασία. Οι γεννημένοι του 1976 θα ενθουσιαστείτε με τις προετοιμασίες ενός ταξιδιού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όμορφες κουβέντες»

Σήμερα, θα αισθανθείτε ότι έχετε συμβάλει στη δημιουργία μιας ωραία σχέσης που αποτελεί ένα στολίδι για τη ζωή σας. Εύστροφοι και πρωτοπόροι θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ευκολία τις καινοτόμες ιδέες σας και να πετύχετε μια πολύ καλή συμφωνία. Συγχρόνως, η ευφυΐα σας θα εκτιμηθεί ως επιπλέον προσόν από άτομα που θα σας ζητήσουν να συνεργαστείτε. Οι γεννημένοι του 1976 θα δώστε φωνή σε μια επιθυμία σας.


ΙΧΘYΕΣ

«Κάτι καλό θα βγει»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τα υπολείμματα σχέσεων που σας πλήγωσαν. Η ψυχή σας θα αισθανθεί έτοιμη να κάνει ένα νέο άνοιγμα στον ερωτικό τομέα και θα της δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να επιλυθούν, ακολουθώντας το δρόμο του διακανονισμού. Δώστε χρόνο σε ασχολίες που μπορούν να σας αποφέρουν έξτρα κέρδη. Οι γεννημένοι του 1965 αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved