Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Ζυγό βγάζει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όχι όμως απαραίτητα με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο κόσμος μοιάζει να είναι μοιρασμένος σε δύο «στρατόπεδα», που μπορεί να έχουν ισότιμες απώλειες. Η ανανέωση και η αλλαγή έχουν πάντα το τίμημα τους, ιδιαίτερα όταν απέναντι τους στέκεται ένα έντονο συναίσθημα που... δεν το κουνάει ρούπι! Και αντίστροφα, τα βαθιά συναισθήματα έχουν «θέμα» με τις εγκεφαλικές προσεγγίσεις. Συμπέρασμα; Πλήρης ασυνεννοησία και διάσταση απόψεων... Η ημέρα πάντως προσφέρεται για ιδιαίτερες αναζητήσεις και επιλογές, οπότε πράξτε αναλόγως...

14_oct


ΚΡΙΟΣ

«Αγέρι»

Με τη Σελήνη στο Ζυγό ένας νέος άνεμος φυσά στη σχέση σας που σας ξυπνά, σας ανανεώνει και σας δροσίζει αμφότερους. Η παρορμητική σας τάση ενισχύεται και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Θα δώσετε πολλή ενέργεια για μια διανοητική ασχολία ή μια δραστηριότητα που προάγει την γνώση και τη δικαιοσύνη.


ΤΑΥΡΟΣ

«Όμορφες συνήθειες»

Πράγματα απλά και καθημερινά σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα και όμορφα από ότι συνήθως. Παράλληλα μοιράζεστε τη μέρα σας με πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε τη στάση ζωή τους. Οι οικονομικές αντιδικίες δεν θα λείψουν όμως από την άλλη ίσως μπείτε στη διαδικασία να ακολουθήσετε ένα νέο κώδικα τιμής τόσο για οικονομικά όσο και τα ερωτικά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η καρδιά δε διστάζει»

Ο έρωτας είναι σήμερα η πρώτη σας επιλογή. Αισθηματικά ρομάντζα, όμορφα τετ – α –τετ και ερωτικές γνωριμίες σας φέρνουν σε επαφή με το πιο ωραίο κομμάτι της ζωής, την αγάπη. Κάποιοι καυγάδες θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της σχέσης σας, αφού ως γνωστόν «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμιά». Η τύχη θα είναι με το μέρος σας όσον αφορά σε θέματα σπιτιού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νόστιμες συνταγές»

Σας αρέσει να μαγειρεύετε, να υποδέχεστε κόσμο και να κανακεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα, μια οικογενειακή μάζωξη θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μια γερή δόση ευτυχίας. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία σας και συγχρόνως θα επιδιώξετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής ακόμα και αν κάποιες επιλογές δεν είναι πλήρως σύμφωνες με τις αξίες που υπηρετείτε.



ΛΕΩΝ

«Σε κίνηση»

Σήμερα, τα τηλέφωνα χτυπούν και τα μηνύματα έρχονται βροχή. Ίσως μετακινηθείτε μαζί με άλλους ή θα περιμένετε ένα ραντεβού με αγωνία. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε θέση σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις γιατί δεν θα σας είναι εύκολο, ιδιαίτερα αν μάλιστα πρόκειται για πρόσωπα που αγαπάτε και τσακώνονται για λόγους πολύ προσωπικούς τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ευγνώμονες»

Λίγα – πολλά δεν έχει σημασία, αρκεί να σας δίνονται με αγάπη. Σήμερα, δίνετε περισσότερο βάση στην καλή πρόθεση και τη καλή καρδιά αυτών που σας κάνουν μια χάρη, σας προσφέρουν ένα δώρο ή σας συμπαραστέκονται. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή συνάψετε κάποιες συμφωνίες με την ελπίδα ότι θα βγείτε από μια μελαγχολία που πλέον σας κουράζει.


ΖΥΓΟΣ

«Είστε μια ομορφιά»

Σήμερα, είναι μια ευκαιρία να κάνετε αποτρίχωση, να βάψετε τα νύχια σας, να φτιάξετε την κουπ των μαλλιών σας και να παίξετε το παιχνίδι με τον καθρέφτη. Παράλληλα, θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις βαθύτερες ανάγκες σας που σχετίζονται με τον έρωτα, την αγάπη και τη συντροφικότητα. Καλή μέρα για να πάτε σινεμά ή σε κάποια μουσική σκηνή της αρεσκείας σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άσπρο – μαύρο»

Σας αρέσει να κάνετε όμορφες κινήσεις, χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι γιατί θέλετε να σας βλέπουν σκληρούς. Σήμερα, θα βρείτε χρόνο μόνο για εσάς και το ταίρι σας ενώ πολλοί θα κλείσετε τις κουρτίνες στις έγνοιες και τα προβλήματα και θα ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους. Μια σχέση θα αποδειχθεί λαχείο για την οικονομική σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ζυγίστε σωστά»

Υπάρχουν φίλοι που σας αγαπούν και τους αρέσει η παρέα σας, όμως υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι παρά περαστικοί από τη ζωής σας. Βάλτε σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που πραγματικά είναι φίλοι σας και μη βιάζεστε να πείτε «ναι» σε προτάσεις που θα σας φάνε χρόνο από κάτι πιο σημαντικό. Θα θριαμβεύσετε σε ένα χώρο που θεωρείστε ειδήμονες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν θέλετε υποδείξεις»

Μπορεί κάποιοι να σας δείχνουν το πρόσωπο της αγάπης, όμως συγχρόνως απαιτούν να κάνετε και ό, τι θέλουν αυτοί και εκεί μπορεί να προκύψει σύγκρουση. Αναγνωρίστε το καλό και χειριστείτε με διπλωματικότητα τις καταστάσεις, ιδιαίτερα εάν εμπλέκονται πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς. Πολύ πιθανόν να απομακρυνθείτε από κάποιους που σας έχει κουράσει η στάση τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αφήνετε τη μιζέρια έξω από την πόρτα του μυαλού σας»

Σας αρέσει να μιλάτε και να ανταλλάζετε ιδέες και σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναπτύξετε τη θεωρία σας γύρω από ένα θέμα που οι περισσότεροι βλέπουν με απαισιοδοξία. Σε επαφές με πρόσωπα που δεν ξέρετε καλά ίσως παρασυρθείτε και πείτε περισσότερα από όσα θα θέλατε. Σε οικονομικά θέματα θα λειτουργήσετε μεθοδικά και αυτό θα φέρει την επιτυχία.


ΙΧΘYΕΣ

«Ναι ή όχι»

Πέρα από το τι θα γίνει με τα εισοδήματά σας σάς απασχολεί και η ερωτική ζωή στην οποία παρουσιάζονται διλήμματα. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να κάνετε την καρδιά σας χαλί, εάν πραγματικά δεν αισθάνεστε ότι ο άλλος το αξίζει. Θα διαψεύσετε κάποιους που πίστεψαν ότι επειδή πέσατε, δεν θα ξανασηκωθείτε. Μια σχέση θα αποτελέσει σημαντική αρωγή για τη σύναψη μιας συμφωνίας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved