Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 51' 13" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 39' 27" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 25' 26" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 03' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 23° 19' 27" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 46' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 11' 37" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 39' 52" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 24' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 06' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 44' 29" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/10

 

  

Γενικό προφίλ

Η μέρα εξελίσσεται με τη Σελήνη «κενή πορείας» να «περπατά» σε αβέβαια μονοπάτια όσον αφορά σε ζητήματα εργασίας, καθαριότητας, υγιεινής και ρουτίνας. Κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα πάτε να παραλάβετε μια εξέταση και ο υπεύθυνος θα λείπει, θα θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό αλλά το φαξ δεν θα έχει μελάνι και θα ξυπνήσετε με όρεξη να πάτε για jogging αλλά η φόρμα σας θα είναι στα άπλυτα! Μια τέτοια όμως Σελήνη ευνοεί τη γιόγκα, το διαλογισμό, το διάβασμα και πράγματα που, αν και είναι απλά, δεν είναι απλοϊκά. Αν βρείτε χρόνο, κατεβάστε σιγά – σιγά και τα χειμωνιάτικα.

 

 

 

 

 


 13_oct

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Εργασιομανείς μέχρι τα μπούνια»

«Η δουλειά κάνει τους πρώτους» είναι το μότο σας σήμερα και έχετε πιάσει την τσάπα της εργασίας και δε λέτε να την αφήσετε. Η παράλληλη παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο, πέρα από το γεγονός ότι δείχνει ότι ευχαριστιέστε με ένα ιδιαίτερο τρόπο τη μανία για δουλειά, ευνοεί και φλερτ είτε μέσα στο χώρο αυτής είτε στο γυμναστήριο, το καθαριστήριο ή και το φυσιοθεραπευτήριο.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Να μπει και κάποια τάξη»

Σήμερα, αρχειοθετείτε τους φακέλους της καρδιάς σας με απαράμιλλη ευλάβεια σε μια προσπάθεια να μπορέσει η λογική σας να ανοίξει τα μάτια στο συναίσθημά σας. Άλλοι θα βρεθείτε με το ταίρι σας, άλλοι θα πάτε μια εκδρομή και άλλοι θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας. Με τον Άρη στον 8ο ίσως σας έρθει κάποιο μπουγιουρντί για αυτό κράτει στα έξοδα γιατί ο Δίας ανάδρομος δεν αποδίδει τα μέγιστα.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Νοικοκυρά αμέσου δράσεως»

Με τα συνεχή «σούρτα, φέρτα» και «πέρα- δώθε» το σπίτι έχει τον αμάζευτο και ήρθε η ώρα να το τακτοποιήσετε, προκειμένου να μπορεί να έρθει κάποιος σε αυτό, χωρίς να ψάχνει καρέκλα να κάτσει. Με τον Άρη στον Τοξότη θα έχετε την τάση για μεγαλόσχημες και γενναιόδωρες κινήσεις στις σχέσεις αλλά προσέξτε τις υπερβολές που μπορούν να τις κάνουν παρανάλωμα του πυρός.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Σκέψεις, συζητήσεις και αναζητήσεις»

Το μυαλό σας βολτάρει και εσείς έχετε διάθεση να συναντήσετε φίλους και πρόσωπα με τα οποία περνάτε καλά. Ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις για να πάρετε ή να δώσετε χρήματα ενώ κάποιο κοντινό πρόσωπο θα σας κάνει κάποια χάρη. Με τον Ερμή στο Σκορπιό κάνετε κάποιες σκέψεις που κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας, παρόλο που αφορούν την ερωτική ζωή.


 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

«Αεί αριστεύειν»

Το χρήμα δεν ξεχειλίζει από τα μπατζάκια αλλά μπορείτε να κάνετε κάποιες αγορές που σας χρειάζονται ή να έχετε κάποιες υπηρεσίες που σχετίζονται με την φυσική σας κατάσταση. Ο Άρης στον Τοξότη βάζει μπόλικη ενέργεια στον τομέα της αισθηματικής ζωής και εσείς θυμίζετε αθλητή που θέλει να κατακτήσει το χρυσό. Αποφύγετε να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με άτομα που πρωτίστως αδυνατούν να κατανοήσουν πως νιώθετε.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Υπάρχετε και εσείς»

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει στόχους με τίτλο «για μένα». Αν και θα έχετε την τάση να προσφέρετε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις σας στους άλλους, παράλληλα θα υπάρχει έντονα η ανάγκη να κάνετε κάτι για εσάς. Μην το αμελήσετε, αδράξτε την ευκαιρία τώρα που την έχετε. Ίσως οι μετακινήσεις σας αποτελούν αφορμή για γκρίνια είτε γιατί το λεωφορείο αργεί ή γιατί το προορισμός σας είναι μακριά.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Μην ενοχλείτε»

Σήμερα, έχετε τα ρολά κλειστά για πράγματα καθημερινά και συνηθισμένα, προκειμένου να ασχοληθείτε με πράγματα που τα έχετε παραμελήσει και είναι εξίσου ή και πιο σημαντικά από αυτά. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία να αποταμιεύετε χρήματα, να περικόπτετε έξοδα και να ψάχνετε εις βάθος ζητήματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική ζωή. Αποφύγετε να βιάζεστε, το φανάρι θα ξανανάψει πράσινο.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Οι φίλοι μου και εγώ»

Οι άλλοι με κάποιο τρόπο θα σας χρειαστούν σήμερα είτε για να σας ξεδιπλώσουν τα φύλλα των ιδεών τους είτε για να τους βοηθήσετε σε κάποια δουλειά είτε για να έχουν τη χαρά να σας έχουν κοντά τους, ακόμα και αν πρόκειται για εξυπηρέτηση. Ίσως δεν μπορείτε να δείτε κάποιο πρόσωπο πλέον φιλικά και η μεταξύ σας σχέση εξελιχθεί σε ερωτική παρτίδα σε ένα παιχνίδι αισθηματικό.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Φορτσάρετε»

Με τον Άρη στον 1ο έχετε απεριόριστη πίστη σε ένα νέο άνοιγμα που θέλετε να κάνετε και δεν φοβάστε να ρισκάρετε και να τολμήσετε, προκειμένου να γίνετε ο ιππέας των ονείρων σας. Κάποιοι θα ξεκινήσετε να αθλείστε, άλλοι θα πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια και άλλοι θα γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα χώρο εκπαίδευσης. Η ανάδρομή πορεία του Δία φέρνει καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με γάμους, συμβόλαια και συνεργασίες.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Θέλετε ακρίβεια»

Με το ρολόι στο χέρι είσαστε σήμερα, καθώς έχετε πολλά να κάνετε και θέλετε να τα προλάβετε όλα. Κάποιοι θα έχετε συναντήσεις με φίλους από μακριά, άλλοι θα αναζητήσετε κάτι συγκεκριμένο στο διαδίκτυο, άλλοι θα το ρίξετε στο διάβασμα και την πληροφόρηση και άλλοι θα κάνετε ένα ρομαντικό μίνι ταξιδάκι. Με τον Κρόνο στον 11ο θα βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στις εισαγωγικές εξετάσεις στον κύκλο των φίλων σας.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Που βρίσκεστε»

Με Σελήνη και Αφροδίτη στον 8ο ,όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, το μυαλό σας έχει κολλήσει σαν βεντούζα στην πόρτα που γράφει «σεξ και χρήμα». Και φυσικά την ανοίγετε και περνάτε απίστευτα καλά. Ο τομέας στον οποίο θα ισχύσει το ρητό «ό, τι σπείρεις θα θερίσεις» είναι αυτός του επαγγελματικού στίβου που θα δοκιμάσει πόσο καλά μπορείτε να ελέγχετε καταστάσεις που κυριαρχεί η προκατάληψη.


 

 

 

 

ΙΧΘYΕΣ 

«Ευαίσθητοι με δυνατό περίβλημα»

Ο δρόμος για την οικονομική ανεξαρτησία θα ανοίξει μόνο αν η μηχανή διάνοιξης έχει την ενίσχυση από σημαντικούς άλλους ή αν ανηφορήσετε με τόλμη και πίστη στις δυνατότητες σας. Αισθηματικά, θέλετε ξεκάθαρο παιχνίδι από τους άλλους γιατί νιώθετε ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η διαίσθησή σας δεν μπορεί να αποτελέσει ένα ασφαλή οδηγό.


 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved