Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Γενικό προφίλ

Σήμερα υπάρχει μια ορμέμφυτη ανάγκη να νιώσετε ότι κάθεστε στο πιο όμορφο και λαμπερό βάθρο της ζωής. Θέλετε οι άλλοι να σας θαυμάσουν, να σας χειροκροτήσουν και, αν γινόταν, να σας ζητήσουν και... αυτόγραφο με προσωπική αφιέρωση. Η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει τα πάνω της και θα πιστέψετε ότι «όλα μπορούν να γίνουν». Εξάλλου, ακόμα και αν σκοτεινιάζει, τα αστέρια συνεχίζουν να λάμπουν.

10_oct


ΚΡΙΟΣ

«Εύθυμοι και λαμπεροί»

Σήμερα, θέλετε να ζήσετε τη μέρα σας με χαρά, έρωτα και αισιοδοξία. Η Σελήνη στο Λέοντα σας ωθεί να δείξετε πόσο φλογεροί εραστές είστε και πόσοι εύθυμοι και κεφάτοι στον ελεύθερο χρόνο σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό μαθαίνετε πως, όταν χάνετε, οφείλετε να πάρετε το δίδαγμα, διαφορετικά θα μείνετε μετεξεταστέοι μέχρι να το περάσετε. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως κάνετε μια αλλαγή στο όχημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σωματοφύλακες»

Με σημαία την αξιοπρέπεια προασπίζεστε την οικογένειά σας και κάνετε ό, τι περνά από το χέρι σας για να είναι υπερήφανη για εσάς. Ο έρωτας σας κλείνει ντροπαλά το μάτι και εσείς τον καλωσορίζετε με χαρά. Ευχάριστες δραστηριότητες που σχετίζονται με μάθηση και προσφορά θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε να μιλήσετε με φθόνο για άτομα που σας πλήγωσαν, χωρίς ωστόσο να αποκρύψετε την αλήθεια. Οι γεννημένοι του 1973 εργαστείτε με πάθος και να φέρετε σε πέρας έναν οικονομικό άθλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χρήσιμα και μη καλοδεχούμενα»

Η ειλικρίνεια των άλλων δεν σας ενοχλεί, αντίθετα σας δίνει την ευκαιρία την αξιοποιήσετε για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών. Συνάμα, ίσως σήμερα υπάρχει μια εύθυμη λεκτική αναμέτρηση σε αστεία, χιούμορ και ατάκες. Ο τομέας της εργασίας απορροφά μεγάλο μέρος της σκέψης σας ενώ κάποιες συζητήσεις θα σας ωθήσουν να πάρετε τα μέτρα σας σε περίπτωση κινδύνου. Οι γεννημένοι του 1983 θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε ένα λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προσοχή στους λύκους»

Όταν έχετε χρήματα, νιώθετε τόσο δυνατοί όσο ένα λιοντάρι όμως δεν θα πρέπει να εξισώνετε την αξία σας με τα λεφτά σας γιατί το χρήμα είναι καλός υπηρέτης αλλά κακός αφέντης. Οι σχέσεις σας με παιδιά και πρόσωπα που συνήθως περνάτε όμορφο χρόνο μαζί ίσως κλονιστούν, καθώς θα δείξουν παντελή άρνηση να συμπορευτούν με κάποιες επιλογές σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα κάνετε μια νέα γνωριμία που κάνει την καρδιά σας να χτυπά στη μελωδία του έρωτα.

ΛΕΩΝ

«Μεγάλη καρδιά και ακόμα μεγαλύτερη θέληση»

Το μικρόβιο του ήρωα είναι μέσα στο DNA σας και ως εκ τούτου σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πετύχετε ένα κατόρθωμα άξιο ενός μυθικού ή ξακουστού ήρωα. Με την Αφροδίτη στον 2ο έστω και με το σταγονόμετρο παίρνετε κάποια χρήματα και αυτό σας δίνει την ευκαιρία πέρα από το να καλύψετε βασικές ανάγκες να ρίξετε κάποια για την ανάπτυξη της δουλειάς σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα γευθείτε στο τώρα τις πράξεις του παρελθόντος σαν παλιό καλό κρασί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Στο δρόμο που σου πρέπει... τον αγύριστο»

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας η ομορφιά, η αρμονία και η αγάπη γίνονται ζητούμενα. Μπορεί να είστε διατεθειμένοι να ρίξετε νερό στο κρασί σας για ένα καλό σκοπό όμως με τον Ερμή στον Σκορπιό, χωρίς κόπο, διακόπτετε τις διπλωματικές επαφές με πρόσωπα που η συμπεριφορά τους σας βλάπτει. Στο χώρο του σπιτιού ίσως αναπτυχθεί κάποια ένταση από την αδυναμία κάποιου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι γεννημένοι του 1989 δεν θα αρκεστείτε σε δικαιολογίες.

ΖΥΓΟΣ

«Φασούλι του φασούλι, πότε θα γεμίσει το σακούλι;»

Ιδανική μέρα για να συναντήσετε φίλους και να μοιραστείτε το χρόνο και τις ιδέες σας μαζί με άλλους. Με τον Ερμή στον 2ο πολλές σκέψεις σας επικεντρώνονται στην οικονομική ζωή ενώ ίσως ζητήσετε μια εξυπηρέτηση από ένα άτομο κάπως μακρινό σας. Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι κάπως θολή και αυτό γιατί νιώθετε κάπως μπερδεμένοι. Οι γεννημένοι του 1955 θα χρειαστεί να προσέξετε στις επαφές με συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Είστε αναντικατάστατοι»

Είστε αποφασισμένοι να τα δώσετε όλα, παρόλο που πολλοί νιώθετε κουρασμένοι και τα πόδια σας δεν σας βαστούν. Είναι σημαντικό να αφήνετε ελεύθερα έστω και μερικά λεπτά την ημέρα για ξεκούραση. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία σας και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Με την Αφροδίτη στον 11ο οι ευκαιρίες για εξόδους, ομαδικές δραστηριότητες και φιλικές συνευρέσεις αυξάνονται. Οι γεννημένοι του 1986 θα πάρετε ένα ρίσκο στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ο χρόνος δεν ξεχνά»

Σιγά – σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει και εσείς είστε έτοιμοι για δράση χωρίς φόβο και πάθος. Νέοι έρωτες, καινούργια χόμπι και νέα ενδιαφέροντα σας ανανεώνουν και σας καθιστούν από τα δυνατά χαρτιά του ζωδιακού αυτή την εποχή, παρόλο που ο Κρόνος στον δωδέκατο θα τεστάρει κατά πόσο μαθαίνετε από τα λάθη σας. Το μήνυμα του είναι «να συγχωρείς αλλά να μην ξεχνάς τι έγινε, αν δεν θες να το ξαναζήσεις». Οι γεννημένοι του 1973 θα χρησιμοποιήσετε κάποιες γνωριμίες για τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αγέρωχοι»

Ανεξαρτήτως ηλικίας νιώθετε ότι πατάτε καλά στα πόδια σας και περισσότερο από ποτέ ξέρετε τι θέλετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπεράστε τα εμπόδια για να το κατακτήσετε. Με το Άρη στον 12ο αναμφισβήτητα υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο σχετίζεται με το οικογενειακό σας γίγνεσθαι όμως σιγά – σιγά όλα θα βγουν στο φως. Οι γεννημένοι του 1989 θα απαλλαχτείτε από μια σχέση που έπαψε να σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κουίζ και γρίφοι»

Με τη Σελήνη απέναντι ψυχανεμίζεστε κάτι διαφορετικό στη στάση των άλλων και δοκιμάζετε την τύχη σας για να βρείτε τι γίνεται. Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ιδιαίτερα λαμπερά και επιφανή πρόσωπα ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να γεμίσετε με περηφάνια ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο. Ο έλεγχος δεν θα λείπει από ό, τι κάνετε αλλά δεν πτοείστε, συνεχίζετε να προχωράτε. Οι γεννημένοι του 1970 θα ξανακάνετε κάποια δουλειά που κάνατε παλαιότερα.

ΙΧΘYΕΣ

«Χαλίφης στη θέση του χαλίφη»

Είναι σημαντικό να διαπρέψετε στο χώρο της εργασίας και από υφιστάμενοι να γίνετε προϊστάμενοι. Ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να πάρετε στα σοβαρά τα καθήκοντά σας και να εργαστείτε με ζήλο. Η σχέση σας με το σύντροφο ή με ένα συνεργάτη μπορεί να γίνει καλύτερη ενώ οι ελεύθεροι είναι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία με το άλλο σας μισό. Οι γεννημένοι του 1963 θα δώσετε σε έμφαση στην απόκτηση γνώσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved