Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/10

Γενικό προφίλ

Σήμερα, μπορεί να αποχωριστείτε πρόσωπα και καταστάσεις που γνωρίζετε καλά για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε κάτι καινούργιο που γεμίζει την καρδιά σας με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια. Η Σελήνη φεύγει από το συναισθηματικό Καρκίνο και εισέρχεται στο φλογερό Λέοντα, μετατοπίζοντας τον ενδιαφέρον σας σε πιο ριψοκίνδυνες υποθέσεις ή απλά στην... ντόλτσε βίτα! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ευνοεί το φλερτ, τα χτυποκάρδια, τα παθιασμένα ερωτικά τετ- α – τετ και τους «μοιραίους» έρωτες. Από την άλλη, ο Ήλιος στο Ζυγό, συναντά σε ευνοϊκή όψη τον Δία που, αν και ανάδρομος, δεν παύει να είναι θετικά προσκείμενος στα αιτήματα για κοινωνική ζωή και συνεργασίες. Μόνο που για αρχή μπορεί να σας δώσει απλά υποσχέσεις... εξάλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

9_oct


ΚΡΙΟΣ

«Δυνατοί παίχτες»

Σήμερα, πρώτα ρίχνετε μια ματιά στο παρελθόν για να είστε έτοιμοι για το επόμενο τεστ που η ζωή θα σας βάλει και στη συνέχεια παίζετε το παιχνίδι του έρωτα, ποντάροντας στα δύσκολα και ρισκάροντας για το ακατόρθωτο. Η τύχη σαν καλός Σαμαρείτης σας βοηθά να πετύχετε στόχους που σχετίζονται με ζητήματα διανόησης, εκπαίδευσης και μετακίνησης. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που, αν και δεν έχετε τίποτα κοινό, το θέλετε σαν τρελοί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αγάπη και φως»

Το πρωί θα προσπαθήσετε να βγάλετε συμπεράσματα με βάση τη διαίσθησή σας ενώ από το μεσημέρι χτυπάτε το κουδούνι της ψυχής σας και της ζητάτε να σας φιλοξενήσει στην όμορφη και γενναιόδωρη αγκαλιά της. Πολύ πιθανόν, οι ουρανοί να ανοίξουν και το χρήμα να αρχίσει να ρέει ή να σας δοθεί μια υπόσχεση για μια οικονομική ενίσχυση την οποία θα λάβετε, αφού ορθοδρομήσει ο Δίας. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως τα « ξαναβρείτε» με πια παλιά αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γίνεστε άνεμος»

Δεν περιμένετε να έρθει το βουνό σε εσάς, έχετε βάλει φτερά στα πόδια και τρέχετε να φτάσετε στο βουνό πριν το κάνει κάποιος άλλος. Μαζί με την οικογένειά σας θα πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Αν θέλετε να αποκτήσετε τη φήμη του γενναιόδωρου, σήμερα μην έχετε την εντύπωση ότι θα σας κοστίσει φθηνά, ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε. Οι γεννημένοι του 1958 θα χρησιμοποιήσετε το ταλέντο του καλού «λέγειν» για μια επαγγελματική υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν είστε σπάγκοι αλλά οικονόμοι»

Είστε ενθουσιώδεις σε νέα πράγματα και θέλετε να τολμήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Με την είσοδο της Σελήνη στο Λέοντα ίσως δυσκολευτείτε να κάνετε κάποιο χατίρι, αφού η ταμπέλα της οικονομίας ορθώνεται μπροστά σας σαν «stop». Ωστόσο, θα δώσετε χρήματα με μεγαλύτερη ευκολία για να βελτιώσετε της συνθήκες της εργασίας ή της καθημερινότητάς σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα διαβάσετε ένα παθιασμένο ερωτικό σημείωμα.

ΛΕΩΝ

«Ελπιδοφόρα αρχή»

Μέχρι το μεσημέρι, έχετε βγει από το κλουβί των πολύπλοκων συναισθημάτων σας και ανοίγετε την πόρτα στη χαρά, κλείνοντας το μάτι στη ζωή. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας με το Δία σας ωθεί να μοιράσετε υποσχέσεις και να ξεκινήσετε κάτι συλλογικό που είχε μείνει στα σκαριά. Πολλοί θα αναμοχλεύσετε τα περασμένα και θα μάθετε πολλά από τα σπασμένα ρολόγια. Οι γεννημένοι του 1971 θα ενωθείτε μαζί με άλλους για να πετύχετε έναν οικονομικό στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Περιμένετε»

Αφού φυλλομετρήσετε το άλμπουμ με τις φιλίες, τις επιθυμίες και τις ευχές σας θα τραβήξετε μια φωτογραφία με την αγαπημένη σας εικόνα και θα την φυλάξετε σα φυλαχτό μέσα στην καρδιά σας. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιο με τον Δία σας ζητά να δώσετε χρόνο σε μια συνεργασία που έχει τα φόντα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Οι γεννημένοι του 1987 θα ζήσετε έντονα ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

«Καλοπροαίρετοι»

Η αγάπη και η ευγένεια που δείχνετε στους άλλους πηγάζει συν τοις άλλοις από τη γνώση ότι κάθε ένας που συναναστρέφεστε πολεμά κάποια δική του μάχη. Και ως εκ τούτου, το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία σας ωθεί να γίνετε ακόμα πιο καλοσυνάτοι και επιεικείς. Ερωτικά, έλκεστε από καταστάσεις που βάζουν σε καταστολή τη λογική και αφήνουν το πάθος να ξεσπαθώσει. Οι γεννημένοι του 1974 θα ενθαρρύνετε ένα φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ελπίδες»

Σήμερα, πέρα από το ντύσιμο και τα ρούχα σας, το ύφος που φοράτε θα κριθεί ιδιαίτερα καθοριστικό για την πορεία των πραγμάτων. Μεγάλες ελπίδες γεννιούνται από συναντήσεις κορυφής όσον αφορά χρήματα που περιμένετε να πάρετε ή να αποδεσμευτούν. Πολύ πιθανόν, η απόσταση με ένα πρόσωπο στο χώρο της εργασίας να μεγαλώσει, χωρίς ωστόσο να παραδεχτείτε και τη δική σας ευθύνη. Οι γεννημένοι του 1969 θα έρθετε πιο κοντά με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χαρούμενο τέλος»

Με τον Ερμή στον 12ο οι σκέψεις που θα κάνετε για τις σχέσεις σας με το σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες θα καθορίσουν την ποιότητά τους. Συγχρόνως, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με το Δία θα δείτε το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο, εξαιτίας της θετικής έκβασης που θα έχει μια υπόθεση. Στον επαγγελματικό τομέα, τα βήματά σας καλό είναι να είναι εξαιρετικά ακριβή. Οι γεννημένοι του 1970 δε θα δεχτείτε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αξιόπιστοι»

Μπορεί να μην είστε από τους γαλαντόμους του ζωδιακού, όμως αν κάτι ξέρουν οι άλλοι καλά είναι ότι, όταν δίνετε το λόγο σας, τον κρατάτε. Έτσι, σήμερα θα καθησυχάσετε ένα πρόσωπο που ανησυχεί για τις καθυστερήσεις που προκύπτουν σε ένα θέμα δουλειάς και θα του προσφέρετε τη βοήθειά σας. Ίσως ανοίξετε γέφυρες με το εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια θετική έκβαση σε ένα νομικό ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως παραπλανηθείτε από κοντινά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Το μυαλό σας είναι τα λεφτά σας»

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε να βάλετε γκολ σε μια αισθητική ιστορία που δεν ευδοκίμησε. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, θα κάνετε μια ανακατανομή προτεραιοτήτων, γεγονός που θα σας προσφέρει μια σημαντική ανάσα. Αποφύγετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας σε τελειωμένες υποθέσεις που δεν τσουλάνε, όσο και αν επιμένετε. Οι γεννημένοι του 1987 θα διαπιστώσετε ότι οι ιδέες δε δουλεύουν χωρίς εσάς.

ΙΧΘYΕΣ

«Δείξετε σταθερότητα»

Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας όσον αφορά σε μια επαγγελματική υπόθεση που, μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως αξίζει τον κόπο. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Αισθηματικά, ίσως αναζωπυρωθεί ένα παλιό πάθος. Οι γεννημένοι του 1990 θα στείλετε ένα θετικό μήνυμα σε ένα πρόσωπο που άγγιξε θετικά τη ζωή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved