Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/10

Τα do και don't της εβδομάδας

Η Δευτέρα θα έχει πολλή ένταση και συνάμα πάθος στα ερωτικά. Η Τρίτη χρειάζεται επιμονή γιατί κάποια πράγματα θα φρενάρουν. Την Τετάρτη η εκδήλωση συναισθημάτων ίσως γίνει με κάπως πρωτόγονο τρόπο. Η Πέμπτη σε οικονομικό επίπεδο χρειάζεται καλούς υπολογισμούς ενώ είναι κατάλληλη αν θέλετε να εκμαιεύσετε αλήθειες. Η Παρασκευή είναι όμορφη μέρα για συζητήσεις και ψυχαγωγία και για αγορές.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ερμής/Ουρανός= Δίας/Kronos= Ερμής/Πλούτωνας= ΒόρειοςΔεσμος/Vulcanus= Poseidon/Μηδενική Κριού= Βόρειος Δεσμός/Apollon= Ερμής/Kronos:

Ξαφνική αγάπη. Τραγούδι. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις. Ενθουσιασμός. Ρυθμική γυμναστική. Μπαλέτο. Εύνοια από τις αρχές. Μια μεγάλη αγάπη. Νέες αρμονικές επαφές και γνωριμίες που οδηγούν στο μονοπάτι της αγάπης. Φιλανθρωπίες και προσφορά. Τα προσωπικά πιστεύω για ζητήματα πνευματικότητας και θρησκείας. Για να απολαύσει την ελευθερία. Φιλικές σχέσεις με τα θηλυκά. Απολαμβάνοντας την τέχνη από κοινού. Επισκέψεις θεάτρων. Άνεση μέσω των μεγάλων σκέψεων ή των ιδεών. Ευχάριστη γνωριμία με τη δύναμη του κράτους. Για να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα μέσω της γνώσης των ανθρώπων που ξέρουν. Καλλιτεχνική μορφή λογοτεχνίας.

Κάθε στιγμή και μια διαφορετική εμπειρία! Η μέρα ζητά να συγχρονιστείτε στο χορό, το τραγούδι και το ρυθμό της χαράς. Ζήστε το κάθε τι με όλο σας το είναι, με ένταση, με πάθος, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε σε μουσικές πίστες ή σκηνές, ξεφαντώστε, δείτε θέατρο, πηγαίνετε σινεμά, βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και χαρείτε τη ζωή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει, κι από τα μάτια στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει.»

Από το Δημοτικό τραγούδι «Εμπάτε αγόρια στο χορό»

Το τραγούδι της ημέρας: Sting – Desert Rose

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved