Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/10

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο οι προτεραιότητες σας περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, χωρίς οι συνθήκες να είναι πάντα οι ιδανικές. Παράλληλα, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων και προβληματισμών, ωστόσο το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... ειλικρίνειας! Το παρασκήνιο οργιάζει κι εσείς βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

7_oct

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο οι προτεραιότητες σας περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, χωρίς οι συνθήκες να είναι πάντα οι ιδανικές. Παράλληλα, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων και προβληματισμών, ωστόσο το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... ειλικρίνειας! Το παρασκήνιο οργιάζει κι εσείς βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μακριά από αμφίβολες δεσμεύσεις»

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει την πόρτα της επικοινωνίας σε συγγενείς και ευνοεί ζεστές και τρυφερές στιγμές. Υπό τη σκιά του τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι να εμπλακείτε σε κάποια οικονομική συμφωνία γιατί ίσως ανοίξετε το κουτί με τα χρέη. Πολλοί θα μάθετε εύκολα το ρυθμό του έρωτα και θα μπείτε στο χορό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το πορτοφόλι της χαράς»

Σήμερα, θα καταφέρετε να μαζέψετε το συγγενολόι σας, όχι επειδή κερδίσατε το λόττο, αλλά επειδή έχετε να τους προσφέρετε αγάπη, κέφι και ατελείωτο χιούμορ εντελώς δωρεάν. Από την άλλη, υπάρχει μια ροπή προς απιστίες και ατασθαλίες, ιδιαίτερα αν το αντικείμενο το πόθου σας δείχνει να είναι ένα πρόσωπο που η τιμή και η υπόληψή του είναι πολύ σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάτι μου λέει πως...»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ό, τι και να κάνετε το κάνετε με οδηγό το ένστικτό σας που για εσάς είναι αλάνθαστο. Παράλληλα, πρόσωπα που σας ασκούν μια επιρροή ίσως σας παρακινήσουν να κάνετε πράγματα που θα είναι λανθασμένα. Τουλάχιστον, αν είναι να κάνετε λάθη, ας είναι τα δικά σας και όχι αυτά που ακολουθούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων.

ΛΕΩΝ

«Φως στο σκοτάδι»

Τα συναισθήματά σας χτυπούν ασταμάτητα την πόρτα σας και εσείς τελικά αποφασίζετε να τα ακούσετε και να τα αφήσετε να βγουν έξω. Ακόμα και αν στην αρχή δεν νιώσετε πολύ όμορφα, θα καταλάβετε ότι δεν πρέπει να γυρίσετε πίσω αλλά να βάλετε φωτιά στα φρένα και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Δεν χρειάζεται να πείτε ψέματα για να πετύχετε κάτι στα αισθηματικά σας, απλά μην είστε αφοπλιστικά ειλικρινείς σε άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Η λιακάδα της φιλίας»

Σήμερα, έχετε ανάγκη από οικειότητα και ίσως αναζητήσετε φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε χαθεί. Μια πρόταση που γίνεται από άτομα της οικογένειάς σας θα πρέπει να προσεχθεί διότι ίσως έχει λάκκο η φάβα. Αποφύγετε να μιλάτε μόνο για τα στείρα οικονομικά σας και εμβαθύνετε σε ζητήματα που είναι ενδιαφέροντα και για τις δύο πλευρές.

ΖΥΓΟΣ

«Η αγάπη ενώνει»

Οι ευγενικές πράξεις αποτελούν τους καρπούς της ευγενικής σας καρδιάς που θέλει να διαλέγει τον καλύτερο δρόμο. Σήμερα, ωστόσο, αποφύγετε να μεσολαβήσετε για ένα προξενιό ή μια εξυπηρέτηση γιατί μπορεί τα πράγματα να μην εκτυλιχθούν όπως υπολογίζετε και οι άλλοι να σας ρίξουν λάσπη. Διαλέξτε να κάνετε αυτό που αγαπάτε όσο δύσκολο και αν φαίνεται, η συνήθεια γρήγορα θα το κάνει εύκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αχ και να ήταν αλλιώς...»

Με τη Σελήνη στον ένατο ηλιακό οίκο οι άλλοι θα σκέπτονται να αλλάξουν τον κόσμο και εσείς την οικογένειά σας. Αυτές τις ημέρες δεν θα πρέπει να περιπλέξετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση γιατί θα ζημιωθείτε τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Παράλληλα, θα πιάσετε κάποια πολύ βαθιά νοήματα γύρω από το ψυχικό σας γίγνεσθαι και θα προχωρήσετε ακόμα βαθύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν χάλασε ο κόσμος να περιμένετε λιγάκι»

Επειδή σας αρέσει κάποιος, αυτό δε σημαίνει και ότι θα πρέπει να τον πιστέψετε, ιδιαίτερα αν επανειλημμένα σας έχει δείξει ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι όποιος ξεχνά το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει και σκεφτείτε διπλά. Αφήστε για τώρα τις ημέρες της παρερμηνείας και του παραλογισμού και μετά κάνετε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θέλω να σ' ακούω να το λες»

Πολλές όμορφες στιγμές έχουν δεθεί με το σύντροφό σας και σήμερα ίσως είναι ευκαιρία να γιορτάσετε μια από αυτές. Κάποιοι ίσως γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη για να ζητήσετε φιλιά και αγάπες, παρακινούμενοι από τα συναισθήματα της στιγμής. Δεν είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, εκτός αν είστε διατεθειμένοι να ζήσετε την εμπειρία της « χυλόπιτας» για να το πάρετε απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όχι μόνο θεωρητικώς αλλά και πρακτικώς»

Η ρουτίνα της καθημερινότητα ίσως σας φανεί ελκυστική και αυτό γιατί έχετε τόσο καιρό να την ακολουθήσετε που την ξεχάσατε. Ερωτικά, νιώθετε πως αυτός που ξέρει να αγαπά πρέπει να ξέρει να χάνεται και να ξαναβρίσκεται. Εν τω μεταξύ ίσως δοκιμάσετε και το ξένο που ως γνωστόν είναι πιο γλυκό, εξάλλου ανά πάσα στιγμή ζητάτε να ζήσετε το απρόσμενο.

ΙΧΘYΕΣ

«Μια καρδιά γεμάτη αληθινή αγάπη»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ο έρωτας σας κάνει νόημα και εσείς το πιάνετε αμέσως. Από την άλλη, αν και θα ζητήσετε από το σύμπαν να βγάλει από τη μέση τις δυσκολίες και τα εμπόδια σε ζητήματα, επί το πλείστον δουλειάς, στην ουσία αυτό που χρειάζεστε είναι δύναμη και κουράγιο να τα προσπεράσετε. Μην έχετε μόνο επιθυμίες βάλτε και στόχους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved