Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στους Διδύμους συνεχίζει να... κάνει τον κόσμο να γυρίζει και ως εκ τούτου βόλτες, μετακινήσεις, διαδρομές και εκδρομές είναι στην ατζέντα της ημέρας. Συγχρόνως, ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα και από κοινού ανοίγουν δρόμο στις εμπνεύσεις, τις ρομαντικές επαφές και την φαντασία. Σε σχέση με τις συναλλαγές σας, το βέβαιο είναι πως οι νοητικές «τρίπλες» και τα λιγότερο ή περισσότερο αθώα ψέματα μπορούν να κάνουν τον κόσμο σας ευτυχέστερο!

6_oct

ΚΡΙΟΣ

«Οδός ονείρων»

Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια μέρα για να μείνετε πίσω, αντίθετα αδράξτε τις ευκαιρίες και όπου σας βγάλει ο άνεμος. Συνάμα ερωτικές συναντήσεις και ρομαντικά τετ – α – τετ θα σας φτιάξουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Αποφύγετε να δείξετε πεπεισμένοι για το πιθανό λάθος κάποιου γιατί ίσως σας λείπει ένα βασικό κομμάτι από το πάζλ που φτιάχνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει αλλιώς»

Η διάθεσή σας καθορίζεται από την οικονομική σας κατάσταση που πότε τη βλέπετε μαύρη και πότε κάνετε απεγνωσμένες προσπάθειες για να αναγνωρίσετε ότι είναι γκρι και ποιός ξέρει, μπορεί να γίνει και άσπρη. Ελπίζετε και δε θα χάσετε. Συγχρόνως, η σχέση σας με ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να φτιάξει και να αισθανθείτε ιδιαίτερα ευτυχείς, κάνοντας πράγματα μαζί με άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είμαι Δίδυμος και είμαι καλά»

Εκεί που πατάτε γκάζι, πατάτε φρένο και εκεί που λέτε «ναι» αλλάζετε γνώμη και λέτε «όχι». Μπορεί οι άλλοι να κουράζονται με τις εναλλαγές της διάθεσή σας όμως εσείς νιώθετε ο εαυτός σας και γι' αυτό δε σταματάτε να είστε συμπαθείς και συνάμα η ψυχή της παρέας. Ευχάριστα νέα που συνδέονται με τα επαγγελματικά σας θα σας κάνουν να χοροπηδάτε από χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συζήτηση κομμένη»

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι είστε κυκλοθυμικοί και ότι η εσωτερική σας πυξίδα δε συγχρονίζεται με τίποτα όμως εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε λογαριασμό για το τι κάνετε. Η ερωτική ζωή αποτελεί σήμερα τον τομέα από τον οποίο θα πάρετε χαρά και θα αναφωνήσετε «υπάρχει θεός». Κάποιοι θα προτιμήσετε να κρατήσετε μυστική την επιστροφή σας σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ

«Στο σανίδι της ζωής»

Αν κάτι δε θέλετε, είναι να μείνετε μόνοι σας και να αυτοθαυμάζεστε. Προτιμάτε να βρεθείτε με άλλους και να κάνετε πολλά για να γυρίσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Μια οικογενειακή ιστορία που φαίνεται ότι αντέχει στον καιρό ίσως έχει και όμορφο τέλος και πείτε «και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Αισθηματικά, τολμήστε τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ξανασκεφτείτε το»

Θέλετε να είστε τέλειοι και δε διστάζετε να αναλαμβάνετε πολλά καθήκοντα για να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε χρήσιμοι και απαραίτητοι για τους άλλους. Βέβαια, σήμερα ίσως αντιληφθείτε ότι το έχετε παρακάνει και κάπου πρέπει να μπει μια τελεία ακόμα και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα. Οι σχέσεις με κοντινούς συγγενείς και φίλους μπορούν να αποτελέσουν μια όαση μέσα στην έρημο.

ΖΥΓΟΣ

«Χρήμα είναι η αιτία»

Ένα ευχάριστο νέο που συνδέεται με τα οικονομικά σας μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να γεμίσετε το όχημα σας με αισιοδοξία και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι και όπου σας βγάλει. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε ότι ίσως υπάρχει ένα πρόσωπο που ο χρόνος που του αφιερώνετε δεν είναι αρκετός. Μην αρχίζετε να ψάχνετε, κρατήστε μπροστά σας τον καθρέφτη σας και θα τον δείτε φάτσα – κάρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κερδίζετε, χωρίς να κοστίζει»

Έχετε τον τρόπο να κάνετε τους άλλους να σας θέλουν και να ψάχνουν τρόπους για να σας πλησιάσουν. Σήμερα, ίσως θέλετε να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή σε ένα πρόσωπο που σας εξιτάρει και σας γοητεύει τα μάλλα. Ταυτόχρονα, στον τομέα της φιλίας ευνοούνται γνωριμίες και σχέσεις που νιώθετε ότι μέσα από αυτές γίνεστε πρωτίστως καλύτεροι άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η κλεψύδρα γυρίζει»

Κάτι γνωρίζετε αλλά δεν το λέτε και αυτό γιατί θέλετε να σιγουρευτείτε και έπειτα να μπορείτε να ζητωκραυγάζετε με περηφάνια. Από την άλλη, το σπίτι μπορεί να αποτελέσει μια όμορφη κρυψώνα για συναντήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η μέρα θα έχει πάθος, ένταση και συνάμα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και ελπίδα για κάτι καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Στην υγεία σας»

Σήμερα, θέλετε - δε θέλετε, τρέχετε για να φτάσετε το πλοίο της γνώσης και των δημοσιών σχέσεων μιας και από αυτό εξαρτάται μια υπόθεση που έχετε αναθέσει αποκλειστικά στον εαυτό σας. Η καθημερινότητά σας θα περιβάλλεται από πολλά πρόσωπα και πιθανόν να αφεθείτε για λίγο και να χαζολογήσετε, να γελάσετε και να περπατήσετε στους δρόμους της ξεγνοιασιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Νικητές στο παιχνίδι της ζωής»

Τα πράγματα μέρα με τη μέρα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό γιατί ξέρετε πώς να αξιοποιείτε τόσο τα ταλέντα των φίλων σας όσο και των εχθρών σας. Μια οικονομική ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα την πιάσετε από τα μαλλιά και δεν θα προλάβει να βγάλει άχνα. Παράλληλα, θα αναλάβετε δράση σε έναν τομέα που η συλλογική δουλειά θα κριθεί απαραίτητη.

ΙΧΘYΕΣ

«Φως στο τούνελ»

Τίποτα δεν είναι άπιαστο, τουλάχιστον για εσάς που έχετε το χάρισμα να δημιουργηθείτε προϋποθέσεις για θαύματα εκεί που όλα φαίνονται ομιχλώδη. Καταφέρνετε να γυρίσετε μια κατάσταση υπέρ σας και να λάβετε δώρα και πράγματα που θα σας φανούν χρήσιμα για κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Δείξτε υπομονή και μη βιαστείτε να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved