Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στους Διδύμους επιμένει να διαμορφώνει μια καθημερινότητα, όπου οι μετακινήσεις και οι επαφές δίνουν και παίρνουν. Συγχρόνως, όμως ο κατά τα άλλα φτεροπόδαρος Ερμής πέφτει πάνω στο ντουβάρι που ακούει στο όνομα Κρόνος, με αποτέλεσμα να του... κοπούν λίγο τα φτερά! Έτσι οι μεν έμπειροι και προνοητικοί θα δικαιωθούν, οι δε βιαστικοί θα θυμηθούν διάφορες παροιμίες όπως το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» ή το «κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε». Ό, τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε ας έχετε μαζί σας τα αναγκαία έγγραφα.

5_oct

ΚΡΙΟΣ

«Κάντε και μια στάση να ξαποστάσετε»

Πολλά τρέχουν μέσα στο μυαλό σας. Μαθήματα, συναντήσεις, ιδέες, μετακινήσεις και ως εκ τούτου δεν προλαβαίνετε ούτε νερό να πιείτε. Από την άλλη, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο χρειάζεται να σκεφτείτε στρατηγικά και να πάρετε αποφάσεις που θα περιφρουρήσουν το κάστρο των οικονομικών σας. Η ερωτική ζωή σάς χαρίζει όμορφες στιγμές και αποτελεί ένα διάλειμμα στον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως αισθανθείτε ότι στο χώρο της δουλειάς υπάρχει αδικία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σκληρές κουβέντες, μεγάλες αλήθειες»

Τόσο οι σκέψεις όσο και οι κινήσεις σας περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά σας. Ο Δίας σε ανάδρομη φορά νιώθετε ότι σας έχει ξεχάσει και η αγωνία σας κορυφώνεται. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στην Παρθένο σιγά – σιγά θα συμβάλλει στο να πάρετε έστω και μια μικρή ανάσα. Με τον Άρη στον 8ο πολλοί «ξεψαχνίζετε» το παρελθόν και δεν τολμάτε να αποκαλύψετε μεγάλες αλήθειες. Οι γεννημένοι του 1970 θα φανείτε δυνατοί στις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γιούπιιιι...»

Σήμερα, κάνετε τραμπάλα στης ζωής την τρέλα, χωρίς φόβο και πάθος για τίποτα. Εξάλλου, αισθάνεστε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και έτσι δε χάνετε την αισιοδοξία σας ούτε σε λύπες ούτε σε πίκρες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μέσα στον οίκο της εργασίας προοιωνίζει σκληρές αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες. Από την άλλη με τον Τοξότη στον 7ο άλλοι τσακώνεστε και άλλοι ξεκινάτε κάτι νέο. Οι γεννημένοι του 1974 θα παρακολουθήσετε κάποια καλλιτεχνική δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μην κρύβεστε πίσω από την αλήθεια όποια και αν είναι»

Σήμερα, έχετε την τάση να κυνηγάτε χίμαιρες και να επιδιώκετε πράγματα που δεν είναι εφικτά. Πολλοί θα κάνετε συζητήσεις επί των συζητήσεων για ένα θέμα που σας καίει και άλλοι θα περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Η ευπιστία σας ίσως αποδειχθεί ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αποφάσεις που αφορούν παιδιά ίσως είναι αυστηρές. Οι γεννημένοι του 1986 θα πείτε σε ένα πρόσωπο «αρκετά ως εδώ».

ΛΕΩΝ

«Με λάθος πρόσωπο τα έβαλαν»

Σήμερα, είστε κεφάτοι και έχετε πιάσει το τηλέφωνο και δε λέτε να το αφήσετε. Επί ώρες μαζί με φίλους θα μιλάτε, θα συζητάτε και ταυτόχρονα θα κάνετε μύρια πράγματα. Συγχρόνως, κάποιοι στόχοι σας δεν θα βρουν τη στήριξη που θα θέλετε από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αντίθετα κάποιοι θα προσπαθήσουν, αδίκως, να σας ελέγξουν. Οι γεννημένοι του 1959 θα χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι όσον αφορά σε κάποια αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Όχι άλλο κάρβουνο»

Στο χώρο της εργασίας υπάρχουν πολλά μέτωπα και ο προγραμματισμός έχει πάει για πουρνάρια. Μην αγχώνεστε και μην ξεφυσάτε. Επιστρέψετε στη γραμμή εκκίνησης και κάντε τα βήματα που ξέρετε ένα – ένα τη φορά. Οι σχέσεις με αδέρφια ίσως αποτελέσουν αιτία για να απολέσετε χρήματα ή να πληγωθείτε συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση, αν μάθετε το μάθημά σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1969 θα αρνηθείτε να κάνετε εκπτώσεις στα πιστεύω σας.

ΖΥΓΟΣ

«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»

Σήμερα, ίσως σας γίνουν γνωστές κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τις αποδοχές σας οι οποίες δεν φαίνεται να σας ευχαριστούν. Μειώσεις, περικοπές και συνεχή έξοδα σας θυμώνουν και ίσως ξεσπάσετε σε λάθος πρόσωπα. Από την άλλη, εσείς θέλετε ηρεμία, αγάπη και ρομάντζο και η ζωή σάς προτείνει ροκ εν ρολ καταστάσεις. Θα πάρετε ή θα αφήσετε, εσείς θα αποφασίσετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα χρησιμοποιήσετε τα μεγάλα μέσα για να επιτύχετε κάτι που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δεν υπάρχει επιστροφή»

Σήμερα, ακούτε τις προσταγές της καρδιάς σας και όσο και αν κάποιες επιλογές δεν είναι εύκολες, είστε διατεθειμένοι να τις κάνετε, προκειμένου για αρχή να περισώσετε ό, τι μπορείτε και στη συνέχεια να κάνετε ένα νέο άνοιγμα. Με τον Ήλιο στον 12ο ίσως ξαναδείτε μια υπόθεση που δεν προχώρησε ενώ θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντισταθείτε σε έναν πειρασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ήξεις – Αφήξεις»

Ίσως θα θέλατε κάποιες καταστάσεις όσον αφορά στις σχέσεις σας να ήταν διαφορετικές και να μη χρειάζονταν να έρθετε αντιμέτωποι με την επιπολαιότητα και λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε σοβαρά. Από την άλλη, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να ταξιδέψετε, να συζητήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να γίνετε φίλοι με πρόσωπα αρκετά ενδιαφέροντα. Οι γεννημένοι του 1988, μην κοιτάτε μόνο το δέντρο γιατί θα χάσετε το δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν τα φάγαμε μαζί»

Ίσως οι άλλοι θέλουν να μείνετε και να αγωνιστείτε για πράγματα που δεν επιθυμείτε. Ίσως πάλι στους κόλπους μιας ομάδας να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε όλο το βάρος των ευθυνών ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και διαφορές εξαιτίας προκαταλήψεων. Από την άλλη, η καριέρα σας απαιτεί να είστε διπλωματικοί και ενδέχεται να βρεθείτε ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1990 θα κινηθείτε μεθοδικά όσον αφορά σε ένα φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κυκλοφοριακή συμφόρηση»

Πολύ πιθανόν κάποια επαγγελματική υπόθεση να βρει εμπόδια, εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς κάποιων ενώ ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι από αυτούς που σας παρουσιάζονται. Από την άλλη, θα αντιληφθείτε ότι ουδέν κακό αμιγές καλού και θα χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη εμπειρία ως γνώση για το μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει πολλή κίνηση και χρειάζεται να προσέχετε για να μην προκύψει κανένα τρακάρισμα. Οι γεννημένοι του 1973 θα αναλάβετε ένα πόστο που θα σας δώσει τη δύναμη του ελέγχου.

ΙΧΘYΕΣ

«Προετοιμασίες για ένα νέο άνοιγμα»

Νοσταλγείτε μια περίοδο της ζωής σας που ήσασταν πιο κεφάτοι, πιο ανέμελοι και δε χρειάζονταν να σκέφτεστε. Από την άλλη, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι μεγαλώνετε και κάθε ηλικία έχει τις δικές της χαρές, ευκαιρίες και δυνατότητες. Η επαγγελματική σας αποκατάσταση αποτελεί τον πρώτο σας στόχο και για αυτό προσπαθείτε να λύσετε πρώτα κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Οι γεννημένοι του 1987 θα αποκτήσετε τη φανέλα με το νούμερο 1 στην καρδιά κάποιου προσώπου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved