Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

Γενικό προφίλ

Με την Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου να ρίχνει το σύνθημα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», θα έχετε την τάση να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι περισσότερο από ωραία λόγια.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δίνει προτεραιότητα στην ονειροπόληση και τις ρομαντικές στιγμές που δεν θα εξελιχθούν κατ' ανάγκη σε κάτι «χειροπιαστό». Πολλοί θα αφιερώσετε χρόνο σε πρόσωπα, ζώα ή φυτά που έχουν την ανάγκη σας.

3_oct

ΚΡΙΟΣ

«Ξοδεύω άρα υπάρχω»

Μια όμορφη μέρα ανοίγεται μπροστά σας με τη Σελήνη να σας εξασφαλίζει μια θέση στην αγάπη και στην ευτυχία. Θα δώσετε έμφαση στο καλό φαγητό, την καλαισθησία και την άνεση και ίσως κάποιες αγορές σας βοηθήσουν να δώσετε σάρκα και οστά σε μια επιδίωξή σας. Με την Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα ξοδέψετε και χρόνο και χρήμα για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1976 θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις για οικονομικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τι έκανα για πάρτη μου, τι έκανα για μένα»

Υπάρχει μια έντονη ορμέμφυτη ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στην αντίληψή σας για τη ζωή. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι σας ενώ σε θέματα έρωτα θα νιώθετε ικανοποιημένοι. Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε κάποια ιδιαίτερη γνωριμία ή συνάψετε νέα σχέση. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως ζοριστείτε όσον αφορά οικονομικές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ονειρεύεστε στο ξύπνιο σας»

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη νύχτα σας και στις όμορφες στιγμές που πρόκειται να περάσετε. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συχνά αφαιρείστε και ξεχνάτε ή αδιαφορείτε για πρακτικά θέματα. Ο έρωτας όμως σας κρατά καλή συντροφιά και στη φαντασίας σας και στην πραγματικότητά σας. Πολλοί θα ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1976 θα κάνετε κάποια συζήτηση για μια επαγγελματική υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Άρτος και θεάματα»

Με τη Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου τα ενδιαφέροντά σας στρέφονται γύρω από πρακτικά ζητήματα ενώ δε χάνετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας καλλιτεχνικά δρώμενα. Επίσης μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ ωραία μαζί με φίλους. Η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνει πιο άνετη, καθώς θα δείξετε διάθεση να μιλήσετε και να ακούσετε πρόσωπα που οι αποστάσεις σας κρατούσαν μακριά. Οι γεννημένοι του 1973 θα δεχτείτε κάποια επίπληξη στο χώρο εργασίας.

ΛΕΩΝ

«Θέλω να φτάσω...»

Σήμερα, στοχεύετε ψηλά σε ό, τι και αν κάνετε και σε πολλές περιπτώσεις δράτε με κριτήριο το αντίκτυπο που θα έχουν οι κινήσεις σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας ζωή και για αυτό πολλές ενέργειές σας θα κατευθυνθούν προς αυτόν τον σκοπό. Συγχρόνως, ίσως κάποιες οικογενειακές συζητήσεις ανοίξουν το φάκελο μιας παλιάς ιστορίας που επηρεάζει ακόμα τη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Είστε στα χάι σας»

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σήμερα ευχάριστες ειδήσεις και καλές οικονομικές συμφωνίες σας επιτρέπουν να νιώθετε και να δείχνετε χαρούμενοι. Κάποιοι ίσως μετακινηθείτε για να συναντήσετε πρόσωπα που μένουν μακριά και άλλοι θα επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Η παρουσία σας γίνεται ελκυστική και κάποιοι θα δεχτείτε κομπλιμέντα και φλερτ. Οι γεννημένοι του 1958 θα κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο χώρο του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

«Καταθέσεις, μετοχές και ομόλογα»

Σήμερα, η αίσθηση της κατοχής θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς ενώ κάποιοι θα κινηθείτε προσεκτικά όσον αφορά σε κάποιες οικονομικές επενδύσεις. Συγχρόνως, ο έρωτας τρυπώνει από την κλειδαρότρυπα και επιδιώκει να κερδίσει την αποκλειστική προσοχή σας. Κάποιοι θα μπείτε σε μια σχέση που είτε θα είναι «παράνομη» ή που για κάποιο λόγο θα πρέπει να προσέχετε τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε προστριβές με γείτονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πάρε - δώσε»

Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι σήμερα σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς ενώ κινείστε αργά και συνάμα μεθοδικά όσον αφορά στην ολοκλήρωση κάποιων οικονομικών συμφωνιών. Μια συνεργασία θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι, αν και μπορεί να πάει καλά η άλλη πλευρά, δεν το βλέπει αυτό. Θα είστε ιδιαίτερα μαχητικοί και συνάμα επικριτικοί όσον αφορά σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1982 θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με την τσάπα στο χέρι»

Η εργασία αποτελεί το μέσο για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και ως εκ τούτου δίνετε όλο σας την ενέργεια και τη δύναμη για να επιτύχετε κάποιους στόχους που χρειάζονται επίπονη προσπάθεια. Πολλοί θα ενδιαφερθείτε γα την υγεία σας κάνοντας κάποιες προληπτικές εξετάσεις και άλλοι θα φροντίσετε το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1985 θα τύχετε αναγνώρισης και σεβασμού από άτομα κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Χτυποκάρδια στα γραφεία»

Η καρδιά σας χτυπά δυνατά, καθώς ένα φλερτ ή ένα ρομάντζο απαιτεί από εσάς να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Συγχρόνως, ζητήματα που αφορούν παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα ίσως δοκιμάσουν τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας. Κάποιοι θα έχετε επαφές με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ενώ ένα ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Οι γεννημένοι του 1991 θα έρθετε σε δύσκολη θέση με ένα φίλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βάζοντας την ποδιά της νοικοκυράς»

Σήμερα, είναι μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με δουλειές σπιτιού, να μαγειρέψετε και έπειτα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Ίσως συναντηθείτε με άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ενώ δεν αποκλείεται να συγκαλέσετε και ένα οικογενειακό συμβούλιο για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Ταυτόχρονα, θα ρίξετε μεγάλο βάρος της προσοχής σας στη σχέση σας με ένα πρόσωπο από το οποίο εξαρτάται κάτι σημαντικό για εσάς. Οι γεννημένοι του 1969 θα κρατήσετε μυστικά από το σύντροφο σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Βασίζομαι πάνω σας»

Η εμπιστοσύνη που έχετε προς το πρόσωπο φίλων, συγγενών και κοντινών σας προσώπων σας ωθεί να τους ζητήσετε κάποια χάρη σε σχέση με ένα οικονομικό ή συναισθηματικό σας ζήτημα. Επιπλέον, ίσως προκύψουν καθυστερήσεις σε απαντήσεις ή μετακινήσεις, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διάθεσή σας να μεταβάλλεται λεπτό με το λεπτό. Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται σε ζητήματα σχέσεων. Οι γεννημένοι του 1970 θα διευθετήσετε ένα νομικό πρόβλημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved