Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/10

Γενικό προφίλ

Ο μήνας κάνει ποδαρικό με μια Σελήνη που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει εκκίνηση και νέα αρχή. Δυνατά συναισθήματα, τολμηρές πράξεις, ζωηρές αποχρώσεις και έκδηλες διαθέσεις είναι μερικές από τις εκδηλώσεις της Σελήνης στον Κριό που σπέρνει την ανυπομονησία, την έξαψη, το θάρρος, τη βιασύνη αλλά και την ενεργητικότητα, τη δύναμη και την τόλμη. Ε, κι αν κάποιες φορές «ανάψουν τα αίματα», Κριός είναι... θα περάσει!

1_oct

ΚΡΙΟΣ

«Ζέση και ενθουσιασμός»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε απίστευτα ενεργητικοί και νιώθετε ότι μπορείτε να πάρετε την πέτρα και να τη στύψετε με τα χέρια σας. Συγχρόνως, ο έρωτας δεν παύει να σας απασχολεί, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες που έχετε βαλθεί να ξεπεράσετε... ο κόσμος να χαλάσει. Επιπλέον, η τύχη είναι μαζί σας όσον αφορά σε ταξίδια και διευκολύνσεις σε μαθήματα και μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1986 θα αποδεχτείτε μια πρόταση χωρίς να πολυσκεφτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με το μαλακό»

Μέσα σας γίνονται ανακατατάξεις και νιώθετε ότι πάση θυσία θέλετε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε, διαφορετικά θα σκάσετε. Η ορμητικότητα, ωστόσο, του Κριού ίσως σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις που μετά θα προτιμούσατε να είχατε αποφύγει. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στον 4ο ηλιακό οίκο θα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα πέσετε αλλά θα ξανασηκωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πολυκοσμία»

Με τη Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού παίρνετε πρωτοβουλίες και κινείστε πρώτοι για να κανονίσετε εξόδους, συγκεντρώσεις, πάρτι και εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχει κόσμος και κοσμάκης. Παράλληλα, με το Δία στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι ακόμα και αν η τύχη καθυστερεί, είναι με το μέρος σας και ως εκ τούτου βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και δείχνετε θάρρος και τόλμη. Οι γεννημένοι του 1958 θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Στη βράση κολλά το σίδερο»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να πάρετε κάποιες αποφάσεις γρήγορα και άμεσα όσον αφορά κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα ή την κοινωνική σας εικόνα. Οι ατομικές σας ικανότητες μπορεί να αναγνωριστούν ή να συμβάλουν στο να πετύχετε κάτι σημαντικό. Εν τω μεταξύ, με τον Άρη στον Σκορπιό διακατέχεστε από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και φλερτάρετε και χαίρεστε τον έρωτα. Οι γεννημένοι του 1976 θα επιλέξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόσασταν.

ΛΕΩΝ

«Δημόσιες σχέσεις»

Σήμερα, συμμετέχετε ενεργά σε συζητήσεις και πράγματα που σχετίζονται με κοινωνική δικτύωση και δείχνετε ανοιχτοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στην υιοθέτηση νέων ιδεών. Με τον Άρη στον 4ο ίσως κάποιες ενέργειές σας δε βρουν σύμφωνους συγγενείς και κοντινούς σας ανθρώπους όμως εσείς δε θα ακούσετε κανέναν και θα κάνετε το δικό σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Να φεύγουν από πάνω σας»

Επιθυμείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και συνάμα να φτάσουν στα χέρια σας όσο γίνεται πιο γρήγορα χρήματα που σας οφείλονται. Θα τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις, πιθανόν νωρίτερα από την προθεσμία που έχετε, γιατί δεν θέλετε να αγχώνεστε με τη σκέψη τους. Παράλληλα, θα αποκρύψετε τα αισθηματικά σας από τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1981 θα δώσετε μεγάλη σημασία στο θεσμό της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

«Ψυχραιμία»

Το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει την ελευθερία ή την ανεξαρτησία του και αυτό να αποτελέσει αιτία για να διαπληκτιστείτε, καθώς θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε θέση κατηγορουμένου. Αποφύγετε, ωστόσο, να λειτουργήσετε εν θερμώ και κάνετε τα απαραίτητα βήματα για μια νέα αρχή. Μια συνεργασία ίσως αποδειχθεί ότι σας ζημιώνει, καθώς δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα. Οι γεννημένοι του 1989 θα ξεκινήσετε ένα κύκλο μαθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σκεφτείτε διπλά»

Δεν βαριέστε με τίποτα γιατί έχετε τόσα πολλά και νέα να κάνετε που βρίσκεστε σε μια συνεχή εγρήγορση. Ένα καινούργιο έργο στον επαγγελματικό τομέα ίσως σας δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε ενώ δεν αποκλείεται να έχετε τον πρώτο λόγο. Το σώμα σας χρειάζεται ξεκούραση για αυτό μην το ταλαιπωρείτε για χάρη ενός στόχου που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Οι γεννημένοι του 1984 θα συναναστραφείτε με άτομα οξύθυμα και ευέξαπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μη γυρνάτε πίσω»

Η αυτοπεποίθηση σε αισθηματικά ζητήματα σας επιτρέπει να κερδίσετε και να νιώσετε νικητές. Η καρδιά σας γεμίζει από χαρά και συνάμα νιώθετε να ξεχειλίζετε από ενέργεια και ενθουσιασμό για νέα πράγματα. Ένα δυναμικό ερωτικό ξεκίνημα μπορεί να μην τελεσφορήσει, αν αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν, γεγονός που αποτελεί μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Οι γεννημένοι του 1977 θα πετύχετε μια καλή συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δίνεστε με πάθος»

Η έλλειψη λεπτότητας μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντας ενώ κάποιοι θα εργαστείτε πυρετωδώς για μια υπόθεση που αφορά στην εστία ή το χώρο σας. Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο έχετε εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο όμορφο δώρο ή ακόμα και μπόνους. Οι γεννημένοι του 1983 θα τρίξετε τα δόντια σε κάποιους άσπονδους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ακαταμάχητοι»

Σήμερα, είναι μια μέρα συζητήσεων, μετακινήσεων και διανοητικών ασχολιών. Ίσως ακολουθήσετε ένα νέο δρόμο, υιοθετήσετε μια καινούργια ιδέα ή εισάγετε μια πρωτοποριακή θεωρία. Η ευστροφία θα συνδυαστεί με ένα δυνατό λόγο που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε ένα ηγετικό ρόλο. Θέματα τιμής, ήθους και δικαιοσύνης θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι γεννημένοι του 1991 θα γίνετε πιο δυναμικοί στο φλερτ.

ΙΧΘYΕΣ

«Φωτιά»

Σήμερα ίσως φιλονικήσετε για οικονομικά ζητήματα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χαλάσετε περισσότερα από όσα αντέχετε. Σε αισθηματικά ζητήματα, δε θα μασήσετε τα λόγια σας και αυτό ίσως σας φέρει σε πλεονεκτική θέση, δεδομένου ότι η άλλη πλευρά θα εκτιμήσει ή δε θα μπορεί να αντιμετωπίσει την ειλικρίνειά σας. Αποφύγετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή οικονομική συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1980 θα φιλοξενηθείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved