29 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

29 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

7 έως 8 Ζυγού

Σύμβολο: «Μια νέα γυναίκα κλαίει σιωπηλά δίπλα σ' ένα κρεβάτι όπου ένας άρρωστος, ξαπλωμένος ανάσκελα, δεν δίνει σημεία ζωής»

Ερμηνεία: Ένας συναισθηματικός και μελαγχολικός χαρακτήρας που αγαπά με σιωπηλό πάθος. Πιθανά εμπόδια από το περιβάλλον που γεννήθηκε, αναστολές, αρρώστιες, πένθη ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσουν αιτία μοναξιάς από τα νεανικά χρόνια ενώ ίσως δυσκολευτεί να ξεπεράσει έναν ανικανοποίητο έρωτα. Άτομο με ξεχωριστό ταλέντο στην παροχή βοήθειας και κατάλληλο για επαγγέλματα που σχετίζονται με την κοινωνική πρόνοια και την ανακούφιση του πόνου.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Θα έλεγε κανείς ότι ο πόνος δίνει σε ορισμένες ψυχές ένα είδος συνειδήσεως. Είναι όπως το λεμόνι στα στρείδια.» Paul-Jean Toulet

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ανατροπή των δεδομένων της προσωπικής σας ζωής, θα σας φέρει μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Καλό είναι λοιπόν να εγκαταλείψετε με προθυμία το παρελθόν, ακόμη κι αν αυτό έχει σημαντικό κόστος και να ρίξετε το βάρος στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η γενική κατεύθυνση πάντως είναι για τους μεν αδέσμευτους η ένταξη τους στο κλαμπ των παντρεμένων, για δε τους τελευταίους η... έξοδος!

Οικονομικά

Όλα τριγύρω σας αλλάζουν κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο για σας. Παρότι οι εξελίξεις δεν θα είναι πάντα ευχάριστες και πολλοί θα βρεθείτε προ αδιεξόδου -οικονομικού ή επαγγελματικού- μπορείτε σίγουρα να «ξαλαφρώσετε» από τις πιέσεις, εγκαταλείποντας το πρόβλημα και μεταβαίνοντας σε ένα νέο πεδίο δραστηριοτήτων. Η χρονιά σας πάντως είναι μεταβατική, οπότε σε κάθε περίπτωση έχετε... δρόμο μπροστά σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved