Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων αυτά που φαίνονται αδύνατα για τον άνθρωπο μπορούν να γίνουν δυνατά από το σύμπαν. Μικρά ή μεγάλα θαύματα που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της λογικής και του ρεαλισμού μπορούν να κάνουν τη ζωή σας... απίστευτη, αρκεί να το πιστέψετε. Αποφύγετε να αναλωθείτε σε ψεύτικες χαρές και υποκριτικές σχέσεις και δώστε όλο σας το «είναι» για χάρη της αληθινής αγάπης, αφού μόνον έτσι θα γνωρίσετε την ευτυχία.

28_sep

ΚΡΙΟΣ

«Ψυχή τε και σώματι»

Η έντονη διαίσθησή σας σε συνδυασμό με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σας αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο που σας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Πολύ πιθανόν να θυμηθείτε την έννοια της χαλάρωσης και να θελήσετε να αφιερώσετε και κάποιο χρόνο σε δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους δεν θα πρέπει να τις αμελήσετε διαφορετικά θα ζημιωθείτε. Οι γεννημένοι του 1960 θα συμμετέχετε σε ένα ευχάριστο γεγονός.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αν η ζωή ήταν αλλιώς»

Σήμερα, κάνετε όνειρα και φαντάζεστε πως θα ήταν η ζωή σας, αν κάποιες επιθυμίες σας γινόταν πραγματικότητα. Παράλληλα, θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε ένα ομιχλώδες τοπίο που υπάρχει σε μια φιλική σας σχέση. Πολύ πιθανόν να μη μείνετε ικανοποιημένοι από τη στάση ενός συνεργάτη ή του συντρόφου, ιδιαίτερα όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1976 θα αλλάξετε κουρτίνες και καλύμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν πιστεύετε τίποτα»

Οι υποσχέσεις που σας δίνουν άτομα που έχουν τον πρώτο λόγο για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει κάτι δε σας πείθουν και κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα, αφού απεχθάνεστε τη θέση αναμονής. Συγχρόνως, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο άλλοι θα το ρίξετε στη γυμναστική και άλλοι στους καυγάδες με άτομα από τη δουλειά που δείχνουν προσκολλημένα σε ιδέες και απόψεις. Οι γεννημένοι του 1985 θα χρειαστεί να αποφύγετε τα πολλά γλυκά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Διγλωσσία»

Οι κατά το δοκούν ερμηνείες κάποιων πλήττουν την αξιοπρέπειά σας και δεν ξέρετε, αν πρέπει να φανείτε υπεράνω ή να βγάλετε στη φόρα τα άπλυτά τους. Εν τω μεταξύ, οι σχέσεις σας με άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη θα βελτιωθούν χάρη στην από κοινού προσπάθεια εξομάλυνσης των διαφορών. Ο κρυφός άσσος στο μανίκι σας που σας κρατά ζωντανούς είναι ο έρωτας. Οι γεννημένοι του 1955 θα εργαστείτε σε ένα μέρος με πολύ κόσμο.

ΛΕΩΝ

«Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία»

Σήμερα, θεωρείτε κάποιες προκλήσεις αναίτιες και προσπαθείτε να αποστασιοποιηθείτε από προβλήματα που δε σας αφορούν. Από την άλλη, ένα οικονομικό σκάνδαλο στον ευρύτερο κύκλο σας αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο ηθικά ζητήματα που σχετίζονται με γονείς, σπίτι και ακίνητη περιουσία σας βάζουν στην πρίζα. Οι γεννημένοι του 1974 θα φτιάξετε τις σχέσεις σας με αδέρφια και ξαδέρφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Άφθαρτοι»

Το ενδεχόμενο να παραβιαστούν τα συμφωνηθέντα σε μια συνεργασία ή μια σχέση μπορεί να σας κάνει σήμερα να αντιδράσετε με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει ή μπορεί να φανταστεί. Επιπλέον, κάποια αναποδιά ή εμπόδιο, αν και αρχικά θα σας απογοητεύσει, στη συνεχεία θα σας βάλει στη λογική «τι είχαμε, τι χάσαμε», απαξιώνοντας έτσι την επίδραση που είχε πάνω σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα αναζητήσετε τη χρυσή τομή σε ένα οικονομικό θέμα.

ΖΥΓΟΣ

«Ο καλός Σαμαρείτης»

Η χειριστική συμπεριφορά κάποιων μέσα στο χώρο της εργασίας δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά σας και θα δοκιμάσετε να τους βάλετε στο δρόμο του καλού. Η κοινωνική ζωή με την Αφροδίτη στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να εμφανιστείτε στα καλύτερα μέρη. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για υποχρεώσεις που κανονικά θα έπρεπε να διεκπεραιώσει άλλος. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τρελοί και αλλοπαρμένοι από έρωτα»

Αν σήμερα σας ψάχνουν και δεν σας βρίσκουν, τότε η απάντηση είναι «έρωτας είναι η αιτία». Όλο τον ελεύθερο και όχι μόνο χρόνο σας θα τον αφιερώσετε στο ταίρι σας ή σε ένα ρομαντικό τετ – α – τετ ή το φλερτ. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση και η δημιουργικότητά σας θα καταπλήξει. Παράλληλα, θα ξανασκεφτείτε κάποια οικονομικά ζητήματα και θα προτείνετε μια συμφέρουσα συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείτε τις τραπεζικές σας καταθέσεις να αυξάνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ονειροπαγίδα»

Η ρίζα κάποιων προβλημάτων που έχουν συναισθηματική επιρροή επάνω σας δεν είναι εύκολο να βρεθεί κι αυτό σας ωθεί να υιοθετήσετε κάποια άποψη για την οποία δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Από την άλλη, όσον αφορά στη διατροφή σας, αποφύγετε τροφές στις οποίες έχετε αλλεργία ή αμφιβάλλετε για το αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Με το Δία στον 7ο η τύχη σας θέλει με βέρα στο δεξί ενώ πολύ θα έχετε εύνοια από τη σύναψη μιας συμφωνίας. Οι γεννημένοι του 1988 θα αλλάξετε θέση εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν έχετε καιρό για χάσιμο»

Σήμερα, καλείστε να είστε παντός καιρού διότι με τη Σελήνη στους Ιχθύες κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Αποφύγετε να δοκιμάσετε να πάτε από δρόμους που δεν ξέρετε, καθώς μπορεί να χαθείτε ή να πέσετε μπροστά σε κάποιο αδιέξοδο. Με την Αφροδίτη στον 8ο έχετε ξεχάσει την οικονομία και κάνετε κάποιες σπάταλες που τις έχετε ανάγκη. Οι γεννημένοι του 1969, μην πιστέψετε το «για πάντα» του ερωτευμένου και το «ποτέ» του μεθυσμένου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Άκρατος δυναμισμός»

Σήμερα, θέλετε να κάνετε το κομμάτι σας μέσα από κάποιες αγορές που φαίνονται η ευκαιρία του αιώνα. Παράλληλα, τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα απαιτούν αποφασιστικότητα και πυγμή που είστε διατεθειμένοι με κάθε τρόπο να δείξετε, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την άλλη, θα αντιδράσετε σε όποιον δείξει διάθεση κατακτητή. Οι γεννημένοι του 1966 θα ζήσετε έναν έρωτα όλο τρέλα.

ΙΧΘYΕΣ

«Επίσκεψη στον παράδεισο»

Ξυπνάτε με διάθεση να ξεφύγετε από ό, τι σας πονά ή σας απογοητεύει και να περάσετε στην άλλη «όχθη» που κατοικεί η ξεγνοιασιά, η αγάπη και η χαρά. Η διαισθητική σας γνώση σας εξασφαλίζει μια πλεονεκτική θέση, όμως δε θα πρέπει να επαναπαυτείτε σε αυτή. Με τον Ερμή στον 8ο πάρτε με το καλό τους οφειλέτες ή τους πιστωτές σας και σίγουρα θα βρείτε μια λύση. Οι γεννημένοι του 1963 θα θελήσετε να επιβάλετε τα «θέλω» σας σε ζητήματα δουλειάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved