Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/9

Γενικό προφίλ

Ο βρυχηθμός της Λέαινας και αχός του μαχητή κάνουν τον πόλεμο που ξεσπά μεταξύ Αφροδίτης και Άρη να ακούγεται μεγαλοφώνως και να τραντάζει τον κόσμο συθέμελα. Ακλόνητοι και σταθεροί στις θέσεις τους, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και η πυρκαγιά της έντασης, της ζήλιας και του πάθους τυλίγουν τα θύματά τους. Σφοδρή ερωτική ζωή, υπερβολές και χωρισμούς προμηνύει το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, χωρίς να αποκλείει και ενώσεις που ξεκινούν πάνω στις στάχτες κάποιας άλλης.

27_sep

ΚΡΙΟΣ

«Υποκειμενική θεώρηση»

Σήμερα, ίσως προσπαθήσετε να αποδώσετε νόημα σε κάποια γεγονότα που συνέβησαν στον παρελθό,ν όμως αυτό δεν θα είναι τόσο απλό, καθώς θα εκλείπει η αντικειμενικότητα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια μεγάλη ρήξη σε μια σχέση σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι δεν θα πρέπει να εκδηλώσετε αυτά που νιώθετε. Οι γεννημένοι του 1958 θα χρειαστεί να βρείτε μια μέση λύση για να επιτευχθεί μια συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αβεβαιότητα»

Από τη μια ωραιοποιείτε τα γεγονότα που περιστοιχίζουν μια φιλική σχέση και από την άλλη σας κυριεύει η ασάφεια όσον αφορά στην πορεία της. Οι σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως περάσουν δια πυρός και σιδήρου ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε μορφή συνεταιρισμού. Σε θέματα εργασίας θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αόρατοι εχθροί»

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και με οδηγό τη λογική προσπαθείτε να διακρίνετε τι είναι φαντασία και τι πραγματικότητα. Αν ωστόσο χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πέσετε διάνα. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν επαφές με συναδέλφους και προσφιλή πρόσωπα διότι ίσως προκύψουν εκρήξεις και ρήξεις. Οι γεννημένοι του 1970 θα γοητεύσετε με το λόγο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ουδέν κακό αμιγές καλού»

Μέσα από λανθασμένες απόψεις μπορεί να βγει κάτι όμορφο και καλό που να σας κάνει να ξεχάσετε το αρνητικό και να εστιάσετε στο θετικό. Όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα ίσως έρθετε σε δύσκολη θέση, καθώς θα συναντήσετε τείχη και εμπόδια. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για το άτομό τους. Οι γεννημένοι του 1979 θα αναζητήσετε την ηρεμία σε ένα ήσυχο μέρος.

ΛΕΩΝ

«Δυνατές συγκρούσεις»

Ζητήματα ιδιοκτησίας γίνονται πολύ έντονα σήμερα, καθώς επιδιώκετε την αποκλειστικότητα με κάθε τρόπο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προϊδεάζει για τη πολεμική σύρραξη στην οποία θα βρεθείτε με άτομα που έρχονται να καπηλευτούν σημαντικά δικαιώματά σας. Από την άλλη, με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο θα έχετε την τάση να αφήσετε για λίγο τα προβλήματα και να ασχοληθείτε μαζί τους, όταν θα είστε πιο ήρεμοι. Οι γεννημένοι του 1969 θα κάνετε κάποια μετακίνηση για αισθηματικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Το σύμπαν συνωμοτεί...»

Σήμερα, προσπαθείτε να δείτε τι υπάρχει πίσω από την προφανή μόστρα κάποιων. Από την άλλη, ίσως υιοθετήσετε μια συνωμοσιολογική άποψη όσον αφορά σε κάποιες συμπεριφορές ενώ θα είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που φορούν προσωπείο. Οι σχέσεις με γείτονες μπορούν να γίνουν οξύτατες εξαιτίας εκκρεμοτήτων και πρότερων συμβάντων. Οι γεννημένοι του 1983 θα ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές οικονομικής διαχείρισης.

ΖΥΓΟΣ

«Διλήμματα»

Σήμερα, ίσως νιώσετε στο πρόσωπο ενός ατόμου από το χώρο δουλειάς ότι βρήκατε το φύλακα άγγελό σας. Θα εκτιμήσετε την καλοσύνη και την αγάπη που θα σας δείξουν οι άλλοι και θα προσπαθήσετε να ανταποδώσετε εμπράκτως. Κάποιοι οικονομικοί στόχοι ίσως έρθουν σε αντιπαράθεση με κάποιες επιθυμίες σας και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε χρόνο και μάλιστα μπόλικο. Οι γεννημένοι του 1985 θα χρησιμοποιήσετε τη διανόησή σας για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πολεμική διάθεση»

Με τη Σελήνη στον οίκο του έρωτα θέλετε να απολαύσετε τις χαρές τους χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Επιπλέον, η δημιουργική σας διάθεση είναι τόση έντονη που έχετε την αίσθηση ότι επικοινωνείτε με το «θείο» στοιχείο της ζωής. Με τον Άρη στον πρώτο οίκο σας γίνεστε οι μπροστάρηδες για μια σύγκρουση που έρχεται να χτυπήσει συστήματα και μορφές εξουσίας με φόρα και ένταση. Οι γεννημένοι του 1973 θα βουτήξετε στην αθάνατη πηγή της ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στα δίχτυα της οικογένειας»

Ζητήματα που σχετίζονται με άτομα και καταστάσεις που συνδέονται με το οικογενειακό περιβάλλον σας βάζουν στη διαδικασία να ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Παράλληλα, κάποια ζητήματα έρχονται να δοκιμάσουν την ηθική σας ακεραιότητα και πιθανόν να περιβάλλουν κάποια ζητήματα εκπαίδευσης και δικαιοσύνης με ένα συναίσθημα οργής. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια από φίλους ή ομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ψύλλοι στα αυτιά σας μπήκανε»

Με τη Σελήνη στον τρίτο οίκο κάποιες μετακινήσεις μπορούν να σας χαροποιήσουν και κάποιες άλλες να σας απογοητεύουν. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στα προαισθήματά σας ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα σας δημιουργηθούν απορίες σχετικά με κάποια κοντινά πρόσωπα. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τους φίλους σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος διάλυσης της μεταξύ σας σχέσης. Οι γεννημένοι του 1984 θα δώσετε έμφαση σε θέματα ήθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Υπερβατική πραγματικότητα»

Ο τομέας των οικονομικών σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε κάποιους περίεργους υπολογισμούς και να λάβετε υπόψη σας κάποιες συνιστώσες που για τους περισσότερους ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Επαγγελματικές συνεργασίες ίσως σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς θα αναπτυχθούν διαφωνίες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποιες προεργασίες για ένα νέο βήμα.

ΙΧΘYΕΣ

«Αλληγορική παρουσία»

Σήμερα, γίνεστε οι πρωταγωνιστές και διεκδικείτε το ρόλο του σωτήρα σε μια σκηνή που παραληρεί για την εμφάνισή σας. Επαγγελματικά ζητήματα ίσως σας αναγκάσουν να κάνετε πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τις πεποιθήσεις ή να αρνηθείτε κάτι λόγω νομικού κωλύματος. Κάποιοι θα επιδιώξετε το δρόμο του συμβιβασμού όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα. Οι γεννημένοι του 1981 θα δείτε μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved