Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη να κινείται ακόμη στον Υδροχόο υπάρχει η τάση να αντισταθείτε και να αντιδράσετε σε πάγιες και συντηρητικές θέσεις που υποστηρίζουν ένα παλιό μοντέλο τάξης πραγμάτων. Παράλληλα, ο Ερμής σε ευνοϊκή όψη με τον Δία, αναμένεται να συμβάλλει σε ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα αλλά και σε... γκάφες! Στον ερωτικό τομέα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ανάβει φωτιές που δεν σβήνουν εύκολα...

26_sep

ΚΡΙΟΣ

«Απρόβλεπτη μέρα»

Τα γεγονότα σας αιφνιδιάζουν και αλλάζουν το ρου των πραγμάτων από τη μια στιγμή την άλλη. Επαφές με φιλικά πρόσωπα μπορούν να σας ευχαριστήσουν ή να σας εκπλήξουν, ιδιαίτερα αν συμμετέχετε σε κάποιο πάρτι, πάτε σινεμά ή κάνετε κάτι έξω από τα συνήθη. Από την άλλη, κάποιες μικρές απογοητεύσεις σε θέματα σχέσεων έρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Οι γεννημένοι του 1974 θα διεισδύσετε στα άδυτα του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πατάτε πόδι»

Σήμερα, περισσότερο από άλλες φορές θέλετε να είστε αληθινοί και αυθεντικοί και πιθανόν να επιχειρήσετε να δείξετε και μια πλευρά σας που δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας. Στις σχέσεις με αφεντικά, πεθερικά, ιδιοκτήτες και άτομα κύρους είναι πολύ πιθανόν οι ρόλοι να αντιστραφούν. Δεν θα φοβηθείτε να σας χαρακτηρίσουν αιρετικούς, αν εσείς αισθάνεστε καλά με τη στάση σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα βιώνετε μια συνεχή εναλλαγή βαθιά αγάπης και μίσους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με το στόμα ανοιχτό»

Με κίνητρο τη γνώση αμφισβητείτε χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους, προκειμένου να φανερωθεί και η άλλη όψη του νομίσματος. Υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση ίσως σας αφήσουν άφωνους με την εξέλιξη τους. Στο χώρο της δουλειάς άλλες υποθέσεις κερδίζουν την αφοσίωσή σας και άλλες την απέχθειά σας. Πολύ πιθανόν να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που δείχνει. Οι γεννημένοι του 1976 θα απολαύσετε κάποια μετακίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τι έφταιξε;»

Σήμερα, έχετε την τάση να αναλύετε και να εξετάζετε ζητήματα που έχουν προσδώσει ένα μοιραίο χαρακτήρα σε κάποια πτυχή της ζωής σας. Παράλληλα, ερωτικά αλλάζετε ρότα, επιδιώκοντας να ζήσετε και μια άλλη εκδοχή των πραγμάτων. Σε οικονομικά ζητήματα έχετε εύνοια και για αυτό είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας. Οι γεννημένοι του 1970 κρατήσετε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις κάποιου συγγενικού προσώπου.

ΛΕΩΝ

«Αδυναμία σύμπνοιας»

Κόντρες και αντιπαραθέσεις θα είναι το προϊόν διαφορετικών απόψεων που πιθανόν θα δεν μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές από τη μια ή την άλλη πλευρά. Συγχρόνως, πολλοί από εσάς θα θελήσετε να βγείτε από τη ρουτίνα και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μέσα στη σχέση. Ο χώρος του σπιτιού είναι ο τομέας που θα δράσετε, προκειμένου να υπάρχει πειθαρχία. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρειαστεί να προσέξετε οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Βγαίνουν στη φόρα»

Η εμφάνιση νέων δεδομένων αλλάζει την καθημερινότητα και το πρόγραμμα που είχατε φτιάξει, γεγονός που αποκαλύπτει καταστάσεις που δεν ξέρατε. Παράξενες ή πρωτοποριακές θεωρίες θα επηρεάσουν κάποιες συνήθειές σας ενώ πολύ πιθανόν να τροποποιηθεί το ωράριο εργασίας σας. Σε οικονομικά ζητήματα ίσως υπάρξει κάποια σύγχυση εξαιτίας τρίτων προσώπων. Οι γεννημένοι του 1979 θα κυνηγήσετε επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

«Αλλαγή πλεύσης»

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου έχετε την τάση να διαφοροποιήσετε τη συμπεριφορά σας σε ερωτικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να αποκλίνετε σε μεγάλο βαθμό από τις πρότερες επιλογές σας. Πολλοί θα το ρίξετε έξω, πολεμώντας τη μιζέρια και την απαισιοδοξία. Την αχίλλειο πτέρνα σας αυτό τον καιρό αποτελούν τα έξοδα που δεν έχουν σταματημό. Οι γεννημένοι του 1974, αποφύγετε να θαμπωθείτε από μια επαγγελματική πρόταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κόντρα στα σημάδια των καιρών»

Οι συνθήκες στο χώρο του σπιτιού συμβάλλουν στη δημιουργία καταστάσεων που δεν σας αντιπροσωπεύουν και δείχνετε τόσο τη δυσφορία όσο και την διάθεση να ανατρέψετε το υπάρχον καθεστώς. Επαγγελματικά, οι σχέσεις σας με πρόσωπα που κρατούν τα ηνία των αποφάσεων βελτιώνονται ενώ άτομα που είναι επιτυχημένα ή υψηλά ιστάμενα μπορεί να προσελκύσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καινούργιοι δρόμοι»

Οι αντιθέσεις θα χαρακτηρίζουν τις συναλλαγές σας ενώ πολύ πιθανόν κάποια τηλεφωνήματα ή ειδήσεις να σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπατε κάποια πράγματα. Συγχρόνως, δεν θα πρέπει να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στα λόγια ατόμων από το οικείο περιβάλλον, καθώς η πραγματικότητα ίσως τους διαψεύσει. Με τον Άρη στον 12ο θα δράσετε υπογείως για κάποιο αισθηματικό ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1956 θα αλλάξετε χώρο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πάρτε το αλλιώς»

Σήμερα, οι οικονομικές σας προβλέψεις πάνε κόντρα στο κύμα και ως εκ τούτου ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση όσο είναι ακόμα νωρίς. Επιπλέον, σε συναισθηματικό επίπεδο θα ερευνήσετε ένα ζήτημα και θα αναπτύξετε μια θεωρία. Επαγγελματικά, ίσως προκύψουν κάποιες παρερμηνείες και χρειαστεί να διορθώσετε κάποια λάθη. Οι γεννημένοι του 1979 θα επιδιώξετε να μείνει κρυφή μια ερωτική ιστορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Εκκεντρικοί»

Δεν σας αρέσει να μοιάζετε με τους άλλους και σήμερα μπορεί να ακολουθήσετε κάποιες ακραίες τάσεις μόνο και μόνο για να μην μπορεί κάποιος να σας συγκρίνει με κανέναν άλλο. Παράλληλα, ίσως μη συνηθισμένα αντικείμενα τραβήξουν την προσοχή σας και δώσετε όλο σας το είναι για τη μελέτη τους. Αποφύγετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος του λάθους. Οι γεννημένοι του 1980 θα ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα.

ΙΧΘYΕΣ

«Η γυμνή αλήθεια»

Σήμερα, ίσως παραβιάσετε την πόρτα των μυστικών σας και αποκαλύψετε πράγματα και θάματα. Έχετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από κάποια δυσάρεστα συναισθήματα και να ξεφύγετε από μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Παράλληλα, σε οικονομικά ζητήματα ίσως δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή θα υπάρχει αβεβαιότητα. Οι γεννημένοι του 1991 θα ακολουθήσετε τη δικαστική οδό για ένα ζήτημα σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved