Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις αλλά και η... γραφειοκρατία είναι εδώ! Οι επαφές με ανώτερα στελέχη και δημόσιους φορείς μπορεί να σας κουράσουν αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Φροντίστε τουλάχιστον να «πιάσετε πόρτα για το χειμώνα». Η ημέρα ευνοεί την αποταμίευση, την οργάνωση και κάθε είδους «συμμάζεμα.

24_sep


ΚΡΙΟΣ

«Εξουσιαστικές φιγούρες»

Σήμερα, είστε αποφασισμένοι να φέρετε σε πέρας τις αποστολές σας και να παλέψετε για να βρεθείτε στην κορυφή. Οικονομικές δοσοληψίες απαιτούν προσοχή, ιδιαίτερα εάν υπάρχει ένα αρνητικό ιστορικό. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε μια αισθηματική σας επιθυμία ενώ θα νιώσετε πιο ποθητοί και επιθυμητοί. Οι γεννημένοι του 1978 θα γυρίσετε την κλεψύδρα σε θέματα συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ

«Επικοινωνία»

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να συμπορευτείτε με τα «πρέπει» και τα «μη» και να ακολουθήσετε μια εθιμοτυπία σε θέματα επαφών. Παράλληλα, θα ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που, αν και είναι πιο συντηρητικά από εσάς, έχουν σοφές θέσεις. Η στάση που θα κρατήσει απέναντι σας ένα γυναικείο πρόσωπο θα αποτελέσει αιτία για να έρθετε πιο κοντά. Οι γεννημένοι του 1981 θα πρέπει να αποφύγετε συνεργασίες με άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έχετε κάβα δυνάμεων»

Κάποια οικονομικά ζητήματα θα εξαρτηθούν από το πόσο διατεθειμένοι είστε να κοπιάσετε για να τα ξεπεράσετε. Η ευελιξία σας θα φανεί ιδιαίτερα σημαντική σε επαφές με άτομα υπερβολικά αυστηρά ή ψυχρά. Στο χώρο της εργασίας θα αναπτυχθούν κάποιες έχθρες που δεν πρέπει να πάρετε αψήφιστα ενώ κάποιες υποθέσεις θα απαιτήσουν από εσάς να τα δώσετε όλα. Οι γεννημένοι του 1959 θα ασχοληθείτε με το θέμα ενός παιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αισθηματικές υποθέσεις»

Η σχέση σας με το σύντροφο απαιτεί να εργαστείτε υπερωρίες, προκειμένου να έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Κάποιοι δεν θα παρεκκλίνετε από τις αποφάσεις που έχετε πάρει και θα δουλέψετε όσο χρειαστεί άλλοι ίσως προχωρήσετε σε κάποιες αναγκαίες αποφάσεις. Ένα φιλικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει οικονομικά ή συναισθηματικά για να καταφέρετε να ορθοποδήσετε. Οι γεννημένοι του 1968 ερωτικά θα παίξετε κρυφτό.

ΛΕΩΝ

«Θα κάνετε αυτό που πιστεύετε σωστό»

Σε θέματα εργασίας κάποιοι σας ζητούν να σκύψετε το κεφάλι όμως εσείς θέλετε να είστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι σε αυτά που πρεσβεύετε, ακόμα και αν δεν βρείτε υποστηρικτές. Με την Αφροδίτη στον 1ο έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τους άλλους ενώ με τον Άρη στο Σκορπιό μπορείτε να φέρετε αλλαγές, χάρη στο πείσμα που δείχνετε. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε τη βοήθεια ενός φίλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Προγραμματισμός»

Με τη Σελήνη στον 5ο εξετάζετε θέματα που αφορούν τη διασκέδαση, τα χόμπι και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ίσως χρειαστεί να οργανώσετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρείτε χρόνο και για άλλα πράγματα και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο Λέοντα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι με αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα. Οι γεννημένοι του 1980 θα είστε δίκαιοι σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

«Θα τους βάλετε στη θέση τους»

Αν και κάποια αρνητικά σχόλια ίσως σας ενοχλήσουν, με τον τρόπο σας θα κερδίσετε το σεβασμό και θα δείξετε στους άλλους που κάνουν λάθος, χωρίς να τους προσβάλλετε. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια κάποιου προσώπου έμπειρου και εχέμυθου. Κάποιοι ίσως το ρίξετε στο shopping therapy και άλλοι θα λιγοστέψετε τα έξοδα όσο δεν παίρνει. Οι γεννημένοι του 1990 θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το θαυμασμό των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ορθά πράττατε»

Συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα δουλειάς απαιτούν πολύ χρόνο όμως αυτό δε σας ενοχλεί γιατί είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Από την άλλη, πολλές επιλογές σας έχουν την έγκριση των άλλων και αυτό επιβεβαιώνει τη σωστή δουλειά που κάνετε. Κάποιοι θα εκφράσετε τα αισθήματα χαράς και ικανοποίησης με πράξεις καλοσύνης και δώρα. Οι γεννημένοι του 1979 θα κάνετε μια δυνατή επιστροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

« Υπομονετικά περιμένετε»

Ίσως οι ανάγκες σας σήμερα, εξαιτίας των συνθηκών, να μην μπορούν να καλυφθούν στη στιγμή και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε το χρόνο να περνά βασανιστικά αργά. Οι σχέσεις με άτομα που έχουν τη δυνατότητα να καθορίζουν κάποιες συνθήκες της ζωής σας μπορούν να πάνε καλά, εάν τους δείξετε τον απαραίτητο σεβασμό. Ωστόσο προσέχετε τις δολοπλοκίες στο χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι του 1986 θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εξαιρετικά προσεκτικοί»

Η δύναμή σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δεν είναι λίγοι αυτοί που σας έχουν ως πρότυπο. Σήμερα νιώθετε μεγάλη υπευθυνότητα και θέλετε να είστε αντικειμενικοί, εργατικοί και αποτελεσματικοί. Χρηματοπιστωτικά ζητήματα μπορούν να παρουσιάσουν βελτίωση ενώ είναι πολύ πιθανόν να πάρετε ένα μαζεμένο χρηματικό ποσό. Οι γεννημένοι του 1974 θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε άτομα ηλικιωμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανταγωνιστικοί»

Σήμερα, σκάβετε πολύ βαθιά, προκειμένου να βρείτε την πηγή ή την αιτία κάποιων καταστάσεων. Από την άλλη, κάποιες συγκρούσεις με ισχυρά πρόσωπα σας αποδεικνύουν ότι είστε υπολογίσιμη δύναμη και δε διστάζετε να αναμετρηθείτε μαζί τους. Ένα ευτυχές γεγονός μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που χαίρεστε την παρέα τους και έχετε πολλά κοινά. Οι γεννημένοι του 1984 θα επιλύσετε ένα νομικό ζήτημα.

ΙΧΘYΕΣ

«Επίτευξη»

Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε ευθύνες που συνδέονται με επαγγελματικούς στόχους. Επιπλέον, η συνεισφορά μιας ομάδας ανθρώπων προς το πρόσωπό σας θα σας δώσει να κατανοήσετε ότι δεν είστε μόνοι. Κάποια χρήματα θα φτάσουν στην κατοχή σας ως παροχή, δώρο, μπόνους και θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Οι γεννημένοι του 1976 θα ανακτήσετε τη ψυχική σας γαλήνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved