Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/9

Γενικό προφίλ

Αυτή η Κυριακή δεν αναμένεται να είναι και τόσο εορταστική ή ξεκούραστη, καθώς με το «καλημέρα» καλείστε να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις, χωρίς καν να... προλάβετε να βγάλετε κουβέντα. Μπορεί επίσης να αποφύγετε μεν τις αγγαρείες αλλά να συμμετάσχετε επειδή «έτσι πρέπει» σε εκδηλώσεις ή διαδικασίες για τις οποίες δεν πετάτε και τη σκούφια σας... Στα πλαίσια του ίδιου πνεύματος ενδέχεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που «καίνε» και δεν μπορούν να περιμένουν.

23_sep


ΚΡΙΟΣ

«Θα χρειαστείτε τους άλλους»

Από τη μια, βιάζεστε και από την άλλη δεν πρέπει να κάνετε λάθος, γεγονός που σας μπλοκάρει και τελικά σας αναγκάζει να ζητήσετε τη βοήθεια προσώπων με μεγαλύτερη εμπειρία. Με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό ο πόλεμος δεν είναι λύση και για αυτό θα ξεκινήσετε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για το καλό της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αποφασισμένοι»

Ο τρόπος που εξετάζετε κάποια ζητήματα δικαιοσύνης ή ηθικής ίσως είναι σκληρός όμως νιώθετε ότι είναι απαραίτητος για να μπορέσετε να πετύχετε κάτι που θα ανταποκρίνεται σε ένα υψηλό ιδανικό. Αποφύγετε να πείτε «ναι» σε κάποιες προτάσεις που δεν έχετε το χρόνο να εξετάσετε διεξοδικά και ζητήστε χρόνο. Καλή μέρα για οικογενειακές συνεστιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποφάσεις εδώ και τώρα»

Σήμερα, δεν έχετε καιρό για παιχνίδια. Πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές που θα είναι σωστές και θα μπορούν να συμβάλλουν στην οργάνωση και την καλή λειτουργία τόσο των οικονομικών όσο και των συναισθηματικών σας. Δεν υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο δε χρειάζεται να αφήσετε και τις μικρές να στοιβαχτούν. Μια νέα γνωριμία θα σας κάνει πιο ευδιάθετους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Όχι παραπάνω από όσα σας αναλογούν»

Σήμερα, τα «θέλω» σας κοντράρονται με αυτά των άλλων ενώ ίσως ενοχληθείτε από την αυστηρότητα με την οποία κάποιοι θα σας αντιμετωπίσουν. Πάρετε την ευθύνη που σας αναλογεί αλλά απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πληγώνουν. Ζητήματα σπιτιού θα τα δείτε με θετική διάθεση και θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν με τα άτομα της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

«Κάποιοι βιάζονται»

Η μέρα είναι γεμάτη από «πρέπει» και υποχρεώσεις που σας περιορίζουν και σας δίνουν την αίσθηση της επιτακτικής ανάγκης. Μην αναλάβετε καθήκοντα που δεν είναι δικά σας, ιδιαίτερα εάν είναι για μακρύ χρονικό διάστημα. Σε προκλητικές συμπεριφορές απαντήστε αλλά με τρόπο που θα νιώθετε έπειτα καλά με τον εαυτό σας και δεν θα είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρά και εργασία»

Αν έχετε στο νους σας τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, καλά κάνατε, ωστόσο συνυπολογίστε κάποιες αντιξοότητες που θα σας βάλουν ένα χρονοδιάγραμμα ενώ ίσως κάποια έξοδο αναβληθεί, εξαιτίας κάποιων εργασιών που θα πρέπει να γίνουν πάση θυσία. Ο έρωτας αποτελεί το κρυφό σας χαρτί και για αυτό ό, τι και αν συμβαίνει συνεχίζετε να χαμογελάτε.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν πτοείστε»

Σήμερα, αφιερώνετε χρόνο για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την τακτοποίηση, την οργάνωση και τη λειτουργία του. Παράλληλα, νιώθετε να αγκομαχάτε και να δυσκολεύεστε, καθώς έχετε επωμιστεί ευθύνες πολύ βαριές για την πλάτη σας. Με όπλο σας την αισιοδοξία και τη θετική διάθεση θα τα καταφέρετε και θα βγείτε νικητές στο παιχνίδι της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ομαδικό πνεύμα»

Μετρημένοι, σκεπτικοί και επιφυλακτικοί είστε σήμερα σε επαφές που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα που παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες. Οι σχέσεις με αδέρφια ίσως γίνουν ψυχρές ή σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποια χρόνια ζητήματα. Χαρούμενες δραστηριότητες θα έχουν ένα συλλογικό χαρακτήρα και πιθανόν να σας εντάξουν σε μια ομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Προτεραιότητα οι υποχρεώσεις»

Σήμερα, μαζεύεστε όσον αφορά έξοδα και φροντίζετε να κάνετε μόνο τις αγορές που είναι απαραίτητες. Ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση ίσως έχουν θετική εξέλιξη ενώ πολύ πιθανόν να ανοιχτούν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά μιας φιλίας, προκειμένου να πάρετε μια δίκαιη απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια»

Είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και δεν φοβάστε τις αντιξοότητες και τα εμπόδια. Είστε αποφασισμένοι να τα βάλετε με τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες και να φτάσετε στο τέλος της προδιαγεγραμμένης πορείας σας. Η τύχη είναι μαζί σας όσον αφορά χρήματα που σας δίνουν άλλοι ενώ μια κρυφή ερωτική ιστορία θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πιο καλή η μοναξιά»

Μετά από μια κοπιαστική διαδρομή θέλετε να ξαποστάσετε και να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας μάθουν ή να σας διδάξουν κάτι. Κάποιες επαφές ίσως δεν είναι τόσο ζεστές όσο θα θέλατε και για αυτό ίσως προτιμήσετε να αποσυρθείτε νωρίτερα και να μείνετε και λίγο μόνοι σας. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κυνηγούν και είναι σημαντικό να φτιάξετε ένα πρόγραμμα.

ΙΧΘYΕΣ

«Θα έχετε στήριξη»

Κάποια άτομα που θα θελήσουν να γίνουν φίλοι σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αλλά θα δυσκολευτείτε να τους απορρίψετε. Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε πάντα τους άλλους, σκεφτείτε το συναισθηματικό κόστος που έχει αυτό σε εσάς. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα επιλυθούν με τη βοήθεια κάποιου συγγενικού προσώπου που θέλει να σας δει καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved