Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

Γενικό προφίλ

Η εποχή του φθινοπώρου ξεκινά με την Σελήνη στον Τοξότη και οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε, να χαρείτε και να ευχαριστηθείτε με καλή παρέα, εκδρομές και εμπειρίες που σας κάνουν νοητικά και συναισθηματικά πιο πλούσιους. Από το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις τα καθήκοντα αλλά και τις «υψηλές» γνωριμίες.

22_sep

ΚΡΙΟΣ

«Καίγεστε για νέες εμπειρίες»

Το Σάββατο σας βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για εκδρομές, συζητήσεις, ρίσκα και περιπέτειες. Σήμερα, δε θα έχετε κάποιο σταθερό στέκι ούτε θα μένετε σε ένα μέρος για πολύ γιατί θέλετε ελευθερία στις σκέψεις, στις κινήσεις και στις διαδρομές σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό Ζυγό εγκαινιάζει μια περίοδο που τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να δώσετε περισσότερη ενέργεια μέσα στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με αισιοδοξία»

Όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα έχετε ελπίδες ενώ η ερωτική ζωή σας ταξιδεύει στον κόσμο του πάθους. Το βράδυ ευνοούνται ώριμες συζητήσεις και μετακινήσεις που στοχεύουν να έρθετε σε επαφή με άτομα μεγαλύτερα, σεβαστά ή κύρους. Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο το σπίτι σας θα ανοίξει για τα πρόσωπα που αγαπάτε και εσείς θα νιώσετε την καρδιά σας να πλημμυρίζει από αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαρίζοντας χαμόγελα»

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται, επεκτείνονται και εμπλουτίζονται με νέες και όμορφες εμπειρίες. Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το σύντροφο ενώ ίσως πείτε «ναι» σε επαφές με άτομα που είναι πληθωρικά, χαρούμενα και με χιούμορ. Η είσοδος του Ηλίου στο Ζυγό θα σας ωθήσει να βάλετε χρώμα στη ζωή σας με δημιουργικές ασχολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αξιοπρέπεια»

Σήμερα, θέματα ρουτίνας και καθαριότητας γίνονται με ανάλαφρη διάθεση και σε χαλαρούς ρυθμούς. Θα θελήσετε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα με συζητήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και ασχολίες που στοχεύουν στην ευζωία. Η Αφροδίτη στον 2ο σε καμία περίπτωση δε σας αφήσει ρέστους όμως καλό να είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

«Όλα καλά»

Με δημιουργική διάθεση κάνετε πράγματα που σας ανεβάζουν το ηθικό και μεταφέρουν στους άλλους χαρά. Ο έρωτας δίνει το παρόν και σας προσκαλεί σε νέες εμπειρίες που σας ενθουσιάζουν. Από το βράδυ, ίσως μπείτε στη διαδικασία δίαιτας ή θα βάλετε φρένο σε κάποιες καταστάσεις που ξέφυγαν από τον έλεγχό σας. Θέματα τιμής θα ανακύψουν όσον αφορά σε οικογενειακά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Γενναιοδωρία»

Η καλή ψυχική σας διάθεση σας ωθεί να αναζητήσετε κάποια πρόσωπα και πιθανόν να ανακτήσετε την οικειότητα που είχατε. Πιο τρυφεροί και στοργικοί ίσως ασχοληθείτε με τη μαγειρική, προκειμένου να δείξετε με πράξεις την αγάπη που νιώθετε για την οικογένεια σας. Πολύ πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο. Με τον Ήλιο στο Ζυγό κύριο μέλημα σας θα γίνει η εξισορρόπηση εσόδων και εξόδων.

ΖΥΓΟΣ

«Μπλα – Μπλα»

Η φλόγα του ενθουσιασμού ανάβει για ταξίδια, βόλτες, επαφές και συζητήσεις που θα ανοίξουν τις προοπτικές και τους ορίζοντές σας. Ίσως είστε πιο ανοιχτοί με τους άλλους ενώ πολύ πιθανόν ένα ευχάριστο γεγονός που συνδέεται με γείτονες ή αδέρφια να ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας. Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο τα προσωπικά σας αιτήματα για αρμονία, δικαιοσύνη και ευπρέπεια θα γίνουν πιο έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Διορατικότητα»

Έχετε τη δυνατότητα να γίνετε από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο γιατί μπορείτε να βλέπετε ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι βλέπουν καταστροφές. Με τη Σελήνη στον Τοξότη σας ανοίγονται δυνατότητες για οικονομική βελτίωση ενώ κάποια έσοδα με κάποιο τρόπο θα συνδέονται με το εξωτερικό. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται και στον αισθηματικό τομέα είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε αναζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κρυφή δράση»

Σήμερα, νιώθετε χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και συνάμα αδημονείτε για μια νέα αρχή. Το χιούμορ, η ευρύτητα της σκέψης σας και η καλή σας διάθεση θα σας φέρει σε επαφή με τα σωστά πρόσωπα, ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε να είστε αμετροεπείς. Οι αγωνίες που σχετίζονται με τον έρωτα, ένα χόμπι, τη δραστηριότητα ενός παιδιού θα σας ωθήσουν να εργαστείτε πρώτα και μετά να παρουσιάσετε τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η αγάπη περιμένει»

Σήμερα, δεν είναι μια μέρα για δάκρυα, σκοτούρες και στεναχώριες. Αναζητήστε την αγάπη, ένα χάδι τρυφερό και θα σας ξεδιπλωθεί ένας όμορφος κόσμος. Από το βράδυ, θα εστιάσετε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και πιθανόν να θελήσετε να γυρίσετε σελίδα σε μια ιστορία. Οικονομικά, θα έχετε κάποιες έξτρα παροχές που πιθανόν να κρατήσετε κρυφές από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Εργασιομανία»

Σήμερα, αγγίζετε την ευτυχία μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και ευχές που βγαίνουν αληθινές. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας είναι γεμάτο με τηλεφωνήματα, συζητήσεις, βόλτες και εξόδους. Από το βράδυ, θέλετε να βάλετε το όχημα του μυαλού σας στο γκαράζ και να αφήσετε το σώμα σας να ξεκουραστεί. Κάποιοι, ωστόσο, ίσως πάρετε δουλειά στο σπίτι ή κάνετε υπερωρίες στο γραφείο.

ΙΧΘYΕΣ

«Ξανά από την αρχή»

Το Σάββατο είναι μια μέρα που αξιοποιείτε για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν πράσινο φως για κοινωνική ή επαγγελματική εξέλιξη. Ακόμη και μια συζήτηση είναι ικανή για να σας δώσει την ώθηση και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και να πάρετε δύναμη για να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Η παρουσία του Δία στον 4ο ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα πιθανόν με τη συμμετοχή προσφιλών προσώπων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved