Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

Γενικό προφίλ

Σε διπλωματικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ερμής με Ουρανό και Πλούτωνα αλλά παρά τις καλές του προθέσεις οι δύο ισχυροί δεν συναινούν για ανακωχή και προχωρούν σε σύγκρουση μεγατόνων. Ρήξεις, ανατροπές και ακραίες πολιτικές θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των γεγονότων που θα σπάσουν το απόστημα πολλών χρόνων και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια αλήθεια που κρύβατε πρωτίστως από τον εαυτό σας. Από την άλλη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, στα πλαίσια του «συν Αθηνά κα χείρα κίνει» σας καλεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και να μη τις χαραμίσετε επειδή φαίνονται... μικρές στο μάτι. Όσο για την αγάπη, αυτή φαίνεται μεγάλη σαν σε... τηλεσκόπιο!

21_sep_1

ΚΡΙΟΣ

«Πνέει ούριος άνεμος»

Το μυαλό σας σήμερα είναι ανοιχτό σε νέους τρόπους σκέψεις και προτάσεις που απευθύνονται στην επιθυμία να κάνετε κάτι καινούργιο. Σε αισθηματικά ζητήματα είστε γενναιόδωροι και πετυχαίνετε τους σκοπούς σας με ευκολία. Αν κάπου πρέπει να προσέχετε σήμερα, είναι στις συνεργασίες σας και στις συμφωνίες για οικονομικά ζητήματα γιατί οι παράλογες απαιτήσεις ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού. Οι γεννημένοι του 1970 θα αναλάβετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα όσον αφορά σε ένα χρηματοπιστωτικό πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έχετε πίστη»

Σήμερα, ανοίγετε τους ορίζοντές σας όσον αφορά στα συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Σταλαγματιές ελπίδας έρχονται να ποτίσουν και τους δύο τομείς ενώ η παρουσία του Δία στους Διδύμους δείχνει ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν και πιθανόν θα προέρχονται από περισσότερες των μια πηγών. Κάποιες δοκιμασίες που αφορούν το σύντροφο έρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1986 θα δοκιμάστε τις αντοχές σας σε θέματα εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν χάνετε το κέφι σας»

Αν και φαίνεστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι, κάποιες παρεξηγήσεις και αντιξοότητες σας έχουν κάνει να χάσετε την μπάλα και να προσπαθείτε να βάλετε το μυαλό σας στη θέση του. Ίσως κάποιες αποφάσεις τις πάρετε τελευταία στιγμή ενώ κάποια πράγματα που είχαν προγραμματιστεί να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Στον τομέα της εργασίας υπάρχει ένα μυστήριο που θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως έρθετε σε ρήξη με ένα συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η ζωή είναι ωραία»

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι θετική για να εργαστείτε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κάνετε πράγματα που θα σχετίζονται με αθλητισμό, μάθηση και ευχάριστες δραστηριότητες. Κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως σας βάλουν στη διαδικασία να αποδεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και εσείς πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Οι γεννημένοι του 1980 θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ερωτικό πάθος.

ΛΕΩΝ

«Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την τύχη σας»

Μπορεί κάποιοι να μην είναι συνεπείς στο λόγο τους και να τους ψάχνετε και να μη τους βρίσκεστε, ωστόσο έχετε πίστη στο καλό και εμπιστοσύνη τόσο στις δυνατότητες σας όσο και στις προοπτικές που σας ανοίγονται. Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο ίσως προκύψουν κάποια φορολογικά ή νομικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία ενώ ένα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου ίσως έχει κάποια έξαρση. Οι γεννημένοι του 1958, χάρη στην προσωπική σας πειθώ, θα έχετε ένα καλό επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ψυχική ανάταση»

Σήμερα, είστε ανοιχτοί στο να δεχτείτε βοήθεια από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ενώ το σπίτι σας γίνεται εστία χαράς, μάθησης και ενθουσιασμού. Οικονομικά, ίσως βγείτε εκτός του προϋπολογισμού σας και χρειαστεί να ζητήσετε κάποια προκαταβολή από το μισθό σας ή πίστωση από κάποιο πρόσωπο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο βελτιώνει τη γενική αίσθηση που έχετε για τη ζωή εκ των έσω. Οι γεννημένοι του 1988 θα χρειαστεί να προσέχετε σχέσεις με αδέρφια γιατί κρύβουν συσσωρευμένα παράπονα.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν εξαρτώνται τα πάντα από εσάς»

Η σημερινή μέρα ευνοεί επαφές με πρόσωπα τα οποία περνάτε καλά ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή να ευχαριστηθείτε κάποια βόλτα με προσφιλή άτομα. Ένας εκνευρισμός είναι διάχυτος όσον αφορά σε οικονομικό-συναισθηματικά ζητήματα και θα ενοχληθείτε που κάποιος δεν κράτησε το λόγο του. Η κοινωνική ζωή εμπλουτίζεται με προτάσεις για ευτυχή γεγονότα. Οι γεννημένοι του 1979 θα κάνετε κάποιες μυστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πίνετε νερό και κοιτάτε και το Θεό»

Με τη Σελήνη στον 2ο νιώθετε χαρούμενοι και επιθυμείτε να κάνετε κάποιες αγορές ενώ ταυτόχρονα αφήνετε την καρδιά σας να γεμίσει με χαρά και ευτυχία. Επαγγελματικά ξεκινήματα ίσως προκύψουν μετά από μια σφοδρή αντιπαράθεση ενώ κάποιοι θα μελετήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθείτε και να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Οι γεννημένοι του 1990 θα έχετε τύχη σε ζητήματα που εξαρτώνται από πρόσωπα που έχουν το πάνω χέρι μιας κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γίνετε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς σας»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο φιλοσοφείτε τη ζωή σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και αναζητάτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε μια πιο ξένοιαστη ζωή. Με τον Άρη στον 12ο νιώθετε ότι κάποιοι δεν είναι ευθείς απέναντί σας και πιθανόν σας παρουσιάζουν τη μισή αλήθεια των πραγμάτων. Αν και παίζετε με την πλάτη στον τοίχο, εντούτοις η Θέα Τύχη δείχνει ότι είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα έρθετε σε ρήξη με κάποιους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ένα δημιουργικό διάλλειμα»

Σήμερα, εξετάζετε κάποια παρελθοντικά γεγονότα μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα ενώ κάνετε τις προετοιμασίες για σημαντικές εξελίξεις. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε τη μοναχικότητα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και άλλοι θα συμμετέχετε σε ένα πριβέ πάρτι. Ταυτόχρονα, θα κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις σχετικά με ζητήματα καριέρας. Οι γεννημένοι του 1971 θα λάβετε κάποια χρήματα κάτω από το τραπέζι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πολλές δραστηριότητες»

Παρέες, φίλοι και γνωστοί σάς αναζητούν και εσείς επιλέγετε να κάνετε πράγματα που θα ικανοποιούν την ανάγκη να ξεφύγετε από πρέπει και κανόνες και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες εμπειρίες. Συγχρόνως, ανακύπτουν κάποια ζητήματα νομικής ή ηθικής φύσεως που ενδέχεται να σας ταρακουνήσουν συθέμελα. Η λύση που δώσετε θα είναι ανατρεπτική και θα κλείσει στόματα. Οι γεννημένοι του 1980 θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Αντί να στεναχωριέστε για αυτά που δεν έχετε, φροντίστε να τα αποκτήσετε»

Το εξωτερικό, η εκπαίδευση και η δικαιοσύνη θα παίξουν κάποιο ρόλο σε νέες προοπτικές που παρουσιάζονται για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Παράλληλα, ίσως γίνετε εριστικοί με πρόσωπα που νιώθετε ότι δεν σας σέβονται ενώ η επικοινωνία με άτομα που έχουν καταχραστεί την εμπιστοσύνη σας θα είναι ταραχώδης. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας σώσουν και ξεκινήστε κουπί. Οι γεννημένοι του 1978 πολύ πιθανόν να χωρίσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved