Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/9

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού «προστάζει» να βρείτε, έστω και την ύστατη στιγμή, τρόπους να μειώσετε το κόστος ζωής, βελτιώνοντας παράλληλα τις... ερωτικές σας επιδόσεις! Από το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, θέτοντας πια ως προτεραιότητες την ανταλλαγή απόψεων, το κοινωνικό άνοιγμα και την πνευματική καλλιέργεια ή επιμόρφωση. Οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ πιο γρήγορα, ενώ το σύνθημα της ημέρας είναι « ποτέ μην αφήνεις μια κακή μέρα να σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις μια κακή ζωή».

20_sep

ΚΡΙΟΣ

«Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός»

Τις πρωινές ώρες ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα ενώ ίσως προβείτε σε ενέργειες που δεν είναι η πρώτη σας επιλογή. Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο είστε αποφασισμένοι να αποδείξετε ότι είστε πιο δυνατοί από το σίδερο ενώ η επιμονή σας σε ερωτικά ζητήματα δεν θα πάει χαμένη. Επιπλέον, κάποιες συνεργασίες απαιτούν να μπουν τα πράγματα σε μια ισότιμη βάση. Οι γεννημένοι του 1992 δε θα διστάσετε να κάνετε κάποιες σπατάλες για ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έχω δίκιο»

Κάτω από την ηρεμία υπάρχει ένταση που καλείστε, όχι να θάψετε, αλλά να αναγνωρίσετε και να «δουλέψετε». Από το απόγευμα, θα αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα με αισιοδοξία ενώ θα μπείτε σε ένα δίλημμα όσον αφορά σε έναν κώδικα τιμής. Σε θέματα σπιτιού θα ηγηθείτε κάποιων καταστάσεων και με γλυκό αλλά συνάμα επιβλητικό τρόπο θα φροντίσετε να γίνει το δικό σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα χρειαστεί να ακολουθήσετε το δρόμο του συμβιβασμού σε ζητήματα εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ερωτεύσιμοι»

Το κλειδί σε ζητήματα που ανακύπτουν στο χώρο δουλειάς είναι ο αυτοέλεγχος. Οι ακραίες λύσεις δε σας ταιριάζουν και δε θα πρέπει να τις δεχτείτε, ακόμα και αν τα επιχειρήματα που σας αντιπαραβάλλουν είναι πέραν του δεόντως πειστικά. Συγχρόνως, η τόλμη και ένας αέρας υπεροχής που θα βγάζετε στις δημόσιες σχέσεις θα γεμίσει την ατζέντα σας με τηλέφωνα και ραντεβού. Οι γεννημένοι του 1959 ίσως ενοχληθείτε από την αδιάκριτη ή επικριτική συμπεριφορά κάποιου συγγενή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πικάντικο ερωτικό μενού»

Σήμερα, θα αναζητήσετε να πετύχετε μια ένωση νου και σώματος σε οτιδήποτε κάνετε ενώ ο έρωτας θα σας παρασύρει στα μονοπάτια της έκστασης και της ικανοποίησης. Η καθημερινή ζωή μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα από το απόγευμα, εμπλουτίζοντάς τη με αθλητικές δραστηριότητες, φιλοσοφικές συζητήσεις και κοινωνικές επαφές. Η αξιοπιστία ακόμα και για μικρά πράγματα θα σας εξυψώσει στα μάτια των άλλων. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε κάποιες αγορές που θα τονίσουν την αυθεντικότητα του προσωπικού σας στυλ.

ΛΕΩΝ

«Διαδρομές περιπέτειας»

Σήμερα, ίσως φανείτε αντιδραστικοί σε πράγματα που σχετίζονται με υποθέσεις σπιτιού και πιθανόν πλήττουν την υπερηφάνειά σας. Η Σελήνη στον Τοξότη από το απόγευμα, αν και στην αρχή ίσως σας δημιουργήσει μια σύγχυση όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, στη συνεχεία θα σας ανεβάσει το κέφι και θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις που θα συνδυάσουν τη χαρά με τη γνώση. Οι γεννημένοι του 1979 θα χρειαστεί να περιορίσετε κάποιες ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θέλετε κουβέντες επί της ουσίας»

Στις συζητήσεις σας με τους άλλους ψάχνετε κρυμμένα νοήματα και δεν ικανοποιείστε με επιφανειακές πληροφορίες. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να υποβόσκει μια ένταση που δεν είναι τόσο εύκολο να κρυφτεί. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ή να δεσμευτείτε γιατί οι συνθήκες ίσως σας διαψεύσουν. Οι γεννημένοι του 1971 θα εκτιμήσετε τη δικαιοσύνη σε οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

«Καχυποψία»

Δεν σας αρέσουν οι κολακείες, ιδιαίτερα όταν πιστεύετε ότι κρύβουν κίνητρα και συμφέροντα που μπορούν να ζημιώσουν τα εισοδήματά σας. Από το απόγευμα, δείχνετε θετικοί σε μετακινήσεις και βόλτες, ωστόσο είναι καλό να διπλοτσεκάρετε κάποιο ραντεβού ή πληροφορία. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα γίνεστε πιο φιλόδοξοι και πιθανόν κάποιοι φίλοι ή γνωστοί να σας χαρακτηρίσουν εγωκεντρικούς. Οι γεννημένοι του 1982 θα ακολουθήσετε το δρόμο του συμβιβασμού σε ένα νομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με τα μάτια της ψυχής»

Τα μυστήρια σας γοητεύουν και πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με πράγματα που απαιτούν ανάλυση και διεισδυτική ικανότητα. Ακόμη και εσείς θα εντυπωσιαστείτε από το γεγονός ότι μπορείτε να «δείτε» με ευκολία αυτά που είναι αόρατα για τους άλλους. Το απόγευμα αποφύγετε αγορές, καθώς ίσως κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση ή παρασυρθείτε και ψωνίσετε κάτι που δεν χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1952 θα έχετε την ευκαιρία να διαπρέψετε στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα ανοίξετε παράθυρα»

Σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας η διαίσθησή σας λέει πως κάποιο λάκκο κρύβει η φάβα, καθώς κάποια άτομα συνεχώς αποφεύγουν ή αναβάλλουν να ξεκαθαρίσουν μια κατάσταση. Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στην αρχή ίσως σας δημιουργήσει μια σύγχυση όμως στη συνέχεια θα σας βοηθήσει να χαράξετε νέα σχέδια. Οι γεννημένοι του 1984 θα προσπαθήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σε ρόλο ναυαγοσώστη»

Στους κόλπους μιας ομάδας ή ένωσης είναι πιθανόν να γεννηθούν έριδες, καθώς κάποιοι θα εστιάζονται στο αρνητικό και θα παρασύρονται από ζήλιες και πάθη. Δικό σας μέλημα είναι δείτε τις πραγματικές αιτίες των αντιπαραθέσεων και να τους βγάλετε από το σκοτεινό μέρος που βρίσκονται. Από το απόγευμα θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν και κάνουν τη ψυχή σας να χαίρεται. Οι γεννημένοι του 1990 θα συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ψηλά, με τα πόδια καρφωμένα στη Γή»

Σήμερα, είναι πιθανό να κερδίσετε αναγνώριση για την έρευνα που κάνετε για ένα επαγγελματικό ζήτημα ή για τον πόλεμο που κηρύξατε απέναντι σε κάποιο ανταγωνιστή. Από το απόγευμα, το πνεύμα της περιπέτειας βρίσκει διέξοδο σε προτάσεις που γίνονται από φίλους ενώ θα υπάρχουν και ευκαιρίες για νοητική και κοινωνική εξερεύνηση. Οι γεννημένοι του 1968 θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις που προκύπτουν με άτομα που διαμένουν μακριά.

ΙΧΘYΕΣ

«Δεν είναι όπως φαίνονται»

Ζητήματα δικαιοσύνης και εμπιστοσύνης τίθενται σήμερα στις σχέσεις σας με άτομα που, αν και πιστεύατε ότι γνωρίζατε καλά, αρχίζετε να αμφιβάλετε. Από την άλλη, η προσπάθεια ανεύρεσης επαγγελματικών ευκαιριών ίσως πέσει στο κενό κατά τις απογευματινές ώρες, γεγονός που δεν θα πρέπει να σας αποδυναμώσει, αντίθετα θα σας μάθει τους όρους του παιχνιδιού. Οι γεννημένοι του 1956, προσέχετε μήπως κάποιες συνεργασίες σας κοστίσουν ο κούκος αηδόνι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved