Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 15' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 55' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 17° 24' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 36' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 22' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 07' 59" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 54' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 36' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 40' 40" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 39' 37" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

 

  

Γενικό προφίλ

Η Τετάρτη είναι κάτω από το πέπλο της επιρροής του τετραγώνου ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα που για μια ακόμη φορά έρχεται να ανατρέψει το status quo και να σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που δοκιμάζουν τις αντοχές σας. Στην συγκεκριμένη φάση βασικός «μεσάζων» είναι ο Ερμής, γι' αυτό και οι εξελίξεις θα έχουν να κάνουν κυρίως με ζητήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Ψάξτε λοιπόν καλά, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Παράλληλα, αργά το βράδυ, η Σελήνη στο Σκορπιό συναντά τον Άρη δημιουργώντας εσωτερικές αναταράξεις και οδηγώντας πολλούς μέσα από το δρόμο της σύγκρουσης, στην ανάληψη πρωτοβουλιών και εύρεσης μέτρων ολικής ανασύνταξης. Τα πάντα είναι δυνατά!

 

 

 

 19_sep

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη»

Σήμερα, θα εξετάσετε κάποια οικονομικά ζητήματα σε βάθος ενώ θα βιώσετε κάποιες έντονες εμπειρίες. Ζήλιες και πάθη θα προκαλέσουν εκρήξεις οργής αλλά και ερωτικής λάβας . Η αισθηματική ζωή αποτελεί το όμορφο στολίδι της ζωής σας για το οποίο νιώθετε υπερήφανοι, μιας και είναι δικό σας επίτευγμα. Οι γεννημένοι του 1987 σε οικονομικά ζητήματα πρώτα θα πράξετε και μετά θα σκεφτείτε.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Δεν θα αποκαλύψετε τα μυστικά σας»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο νιώθετε την ανάγκη να περιφρουρήσετε την προσωπική σας ζωή ενώ θα αποκρύψετε το πώς νιώθετε για πράγματα και καταστάσεις. Ωστόσο, κάποιοι καυγάδες θα βγάλουν μια βαθιά κρυμμένη ένταση που σας κυριεύει. Το γούστο και η αισθητική σας όσον αφορά θέματα σπιτιού προκαλεί θαυμασμό ενώ πολλοί από εσάς θα φροντίζετε να ομορφύνετε το δωμάτιο ή το χώρο ενός αγαπημένου προσώπου. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου θα συμμετάσχετε σε μια γιορτή.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Θα ακούσετε τη διαίσθησή σας»

Τα ισχυρά σας κίνητρα σε ζητήματα εργασίας σας ωθούν να κρατήσετε κάποια χαρτιά κλειστά και συνάμα να δράσετε με τρόπο μυστικό. Δεν θα επαναπαυθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αντίθετα θα επικεντρωθείτε στο τι κρύβεται κάτω από αυτή. Παράλληλα, σας εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για φλερτ και παιχνιδίσματα ενώ οι ερωτικές μετοχές σας ανεβαίνουν χάρη στην ευχέρεια στις προσεγγίσεις. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Τα δίνετε όλα για τους άλλους»

Ό, τι αγαπάτε το προστατεύετε και σήμερα ίσως φτάσετε και στα άκρα, αν αισθανθείτε ότι πλήττονται άτομα που αγαπάτε. Από την άλλη, η ερωτική διάθεση είναι σφοδρή και πιθανόν να γίνετε και ανταγωνιστικοί με έναν τρόπο που, αν και δύσκολα θα γίνει αντιληπτός, θα έχει άμεση επίδραση στη ψυχολογία του άλλου. Επιπλέον, θα δεχτείτε οικονομική εύνοια ή ενίσχυση. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποιες συμφωνίες με μέλη του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

«Νηνεμία μετά την τρικυμία»

Με τη Σελήνη στον 4ο θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναζητήσετε ένα καταφύγιο ή μια άγκυρα από οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα. Νιώθετε ότι πρέπει πρώτα να συσσωρεύσετε αποθέματα ενέργειας και έπειτα να δράσετε με ακατανίκητη ορμή για την επίλυση σχετικών ζητημάτων. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί αλλαγές στο χρώμα ή στην κουπ των μαλλιών σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε μια αισθηματική επιθυμία σας.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Προσεκτικές κινήσεις»

Η Σελήνη στον τρίτο σας οίκο δείχνει ότι επιθυμείτε να ερευνήσετε διεξοδικά κάποια θέματα ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε ή να παραδώσετε κάποια μαθήματα σε ένα αντικείμενο που απαιτεί ικανότητα διείσδυσης και πιθανόν και διαίσθησης. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνετε σέρβις στο όχημά σας ή να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για οικονομικούς λόγους. Οι γεννημένοι του 1974 θα λάβετε χρήματα από κάποιες υποθέσεις που αποτέλεσαν πηγή δοκιμασίας.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Θα δείξετε και μια άλλη σας πλευρά»

Ίσως αυτή τη χρονική περίοδο ξεχάσετε τους καλούς σας τρόπους όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα ενώ μεγάλα πάθη και εκρήξεις μπορεί να ξεσηκώσει ένα θέμα αισθηματικής φύσεως. Κάποια πράγματα που επί καιρώ απωθούσατε δημιούργησαν μια στοίβα από αρνητικά συναισθήματα που θέλουν να βγουν από το κλουβί. Το θετικό είναι ότι συνεχίζετε να βλέπετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Οι γεννημένοι του 1986 θα βοηθήσετε ένα φίλο.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έχετε τον τρόπο να επιβάλλεστε»

Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, αισθάνεστε ότι η εμφάνισή σας δεν σας αντιπροσωπεύει στο έπακρο και θέλετε να κάνετε αλλαγές που θα νιώθετε ότι σας ικανοποιούν ψυχή τε και σώματι. Σε ζητήματα καριέρας κυριαρχείται με ένα δυναμικό στυλ και φλογερό ταμπεραμέντο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση σας. Κάποιες παροχές υπό τη μορφή δανείων ή επιδομάτων ίσως καθυστερήσουν. Οι γεννημένοι του 1977 θα χρησιμοποιήσετε κάποιες γνωριμίες για το θέμα ενός φίλου.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Σε ρόλο ντεντέκτιβ»

Σήμερα, εκουσίως ή ακουσίως θα βρεθείτε στο παρασκήνιο, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσετε στάσεις και συμπεριφορές. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να εξιχνιάσετε κάποια μυστήρια που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν αλλά συνεχίζουν να σας απασχολούν ακόμα. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα που αγαπάτε θα σας θυμίσουν το ρητό «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε μια συμμαχία για ένα ζήτημα τιμής.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Δεν σας σταματά τίποτα»

Οι επιθυμίες σας ακολουθούν τη ρήση «όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος». Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας ενώ οι κινήσεις σας για ένα συλλογικό έργο πιάνουν τόπο. Πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε έναν ηγετικό ρόλο στους κόλπους μιας ομάδας. Παράλληλα, το τακτ και η διπλωματία θα είναι τα κύρια όπλα με τα οποία θα προσεγγίσετε άτομα με ισχύ. Οι γεννημένοι του 1970 θα αποπληρώσετε κάποια οικονομική υποχρέωση.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Στρατηγικά σχέδια»

Η τάση να ψυχολογείτε τα χαρακτηριστικά των ατόμων που βρίσκονται σε θέση υπεροχής σας θέτει ένα μεγάλο φαβορί για μια επαγγελματική επιτυχία, καθώς ξέρετε τόσο τα ατού τους όσο και τις αχίλλειες πτέρνες τους. Συγχρόνως, συνάπτετε με ευκολία συνεργασίες με πρόσωπα που γνωρίζετε αλλά και με άτομα που σας συστήνουν κοινοί γνωστοί. Ζητήματα οικονομικής φύσεως δεν θα πρέπει να τα πάρετε αψήφιστα. Οι γεννημένοι του 1951 θα συμμετέχετε στις ετοιμασίες ενός γάμου.

 

 

 

 

ΙΧΘYΕΣ 

«Δίνοντας αγώνα για ένα καλύτερο αύριο»

Ζητήματα που αφορούν θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή νέα ανοίγματα προσκόπτουν σε συναισθηματικές ή οικονομικές δυσκολίες. Ίσως σας γίνει μια πρόταση για εργασία στο εξωτερικό την οποία θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας, δεδομένου ότι αναζητάτε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Συγχρόνως, ίσως φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο ή κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Οι γεννημένοι του 1976 θα βάλετε τέλος σε μια αδιέξοδη συναισθηματική κατάσταση.


 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved