Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού οι γενικές προτεραιότητες έχουν να κάνουν με θέματα συνεργασιών, σχέσεων και ισορροπιών μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Η σύνοδος που σχηματίζει το μεσημέρι με τον Κρόνο ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία, ενώ ίσως αντιληφθείτε ότι αυτά που νιώθετε δεν ευθυγραμμίζονται με τα πιστεύω ή τις απαιτήσεις των άλλων. Από το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο σε οικονομικές ρυθμίσεις και δοσοληψίες. Σε πρώτη φάση πάντως, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις χάρες και γενικότερα τη χαλάρωση.

18_sep

ΚΡΙΟΣ

«Διεισδύοντας στα απόκρυφα»

Σήμερα, θα δώσετε μάχη με τον εαυτό σας, προκειμένου να περιορίσετε την επιθετική διάθεση και να συμπεριφερθείτε με ευγένεια και διπλωματικότητα ιδιαίτερα σε σχέσεις από τις οποίες οι προσδοκίες σας είναι υψηλές. Από το απόγευμα, νιώθετε πιο καλά με το ποιοι είστε και επιδιώκετε να εντρυφήσετε σε ζητήματα που για να αναπτύξετε μια στρατηγική χρειάζεται να τα μελετήσετε εις βάθος. Οι γεννημένοι του 1974 νιώθετε ότι ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Υπό πίεση»

Ίσως προς το μεσημέρι ζοριστείτε όσον αφορά σε ζητήματα εργασίας ή ακόμα και καθημερινότητας. Δείτε, αν από την όλη κατάσταση μπορεί να βγει κάτι θετικό και στείλετε τις αρνητικές σκέψεις για... τσάι. Από το απόγευμα, θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να πλησιάσετε ψυχικά του άλλους και πιθανόν να βιώσετε μια εμπειρία έκστασης ή ευχαρίστησης. Οι γεννημένοι του 1970 έχετε διάθεση να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με στενούς συγγενείς και γίνεστε πιο γλυκείς και ευπροσήγοροι απέναντί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ισχυρή θέληση»

Έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν όμως κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιά. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σπάσετε τη γκαντεμιά. Ζητήματα εργασίας γίνονται πιο έντονα από το απόγευμα ενώ ένα μυστικό ερωτικό παιχνίδι στο χώρο δουλειάς μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως προβείτε σε κάποιες αλλαγές στις οποίες θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εμπιστευτείτε την κρίση σας»

Μπορεί να νιώσετε ότι ασφυκτιάτε μέσα στο χώρο του σπιτιού ή ότι κάποιοι θέλουν να σας επιβληθούν με πρόσχημα το καλό σας. Αν δείξετε διάθεση να βρείτε μια λύση που να εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, θα αισθανθείτε ότι κρατάτε μια δίκαιη στάση πρωτίστως απέναντι στο εαυτό σας. Από το απόγευμα, όμορφες και ερωτικές στιγμές μπορούν να σας ταξιδέψουν στον ονειρικό κόσμο του πάθους. Οι γεννημένοι του 1985 θα γίνετε πιο χαρούμενοι και εγκάρδιοι.

ΛΕΩΝ

«Με πυγμή»

Η επικοινωνία σήμερα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εσάς που ψάχνετε ευκαιρίες για να φανερώνετε την αξία της δύναμης και της ισχυρής σας θέλησης. Το μυστικό κλειδί κρύβεται στο σεβασμό κι αν καταφέρετε να δείξετε στους άλλους την αναγνώριση που τους πρέπει, τότε πράγματι θα αποδειχθείτε πολύ μεγάλοι για τις περιστάσεις. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ενισχύει την πύρινη και αμετάβλητη γοητεία σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα πατήσετε πόδι σε θέματα σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ο επιμένων νικά»

Ίσως ντρέπεστε ή φοβάστε να ζητήσετε μια οικονομική χάρη από ένα άτομο μεγαλύτερο ηλικιακά ή ιεραρχικά. Από την άλλη, ίσως είναι καλό να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν. Από το απόγευμα νιώθετε ότι μπορείτε να αναπτύξετε ισχυρά επιχειρήματα για τις θέσεις σας και να επιφέρετε σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1952 θα έρθετε πιο κοντά με ευπαθείς ομάδες.

ΖΥΓΟΣ

«Έτσι ή αλλιώς»

Σήμερα, ίσως συναντήσετε την αποδοκιμασία κάποιων, γεγονός που θα σας βάλει σε μια διαδικασία να αναρωτηθείτε, εάν αυτά που πράττατε και επιλέγετε σας αρέσουν πραγματικά. Από την άλλη, ίσως ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που σας αρέσουν ενώ πολύ πιθανόν να πετύχετε κάτι σε πολύ καλή τιμή κατά τις απογευματινές ώρες. Θα είστε περισσότερο διαθέσιμοι για φιλικές επαφές. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου θα αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες για συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δεν το βάζετε κάτω»

Μία παλιά έχθρα ίσως με κάποιο τρόπο αναταράξει την ψυχική σας ισορροπία και δοκιμάσετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κάνουν και πάλι να χαμογελάτε. Από το απόγευμα, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο σίγουροι για αυτά που επιθυμείτε και θα δώσετε πολύ ενέργεια για κάποιες δραστηριότητες. Πολλοί θα θαυμάσουν τις επαγγελματικές σας χάρες ενώ κάποιοι θα δείτε άνοδο σε εργασιακά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1975 θα αποκρύψετε κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με σύμμαχο την αισιοδοξία»

Κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι δεν επιτυγχάνονται ή συναντούν εμπόδια, γεγονός που σας βάζει σε μια διαδικασία να αναζητήσετε κάποιες εγγυήσεις. Συγχρόνως, ένα ζήτημα που αφορά κάποιο παιδί μπορεί να έχει θετική έκβαση ενώ πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα που να έχει ένα μυστηριακό χαρακτήρα. Ενδέχεται να σας γίνει κάποια πρόταση να γίνετε κουμπάροι. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν κάνετε εκπτώσεις»

Τα υψηλά σας στάνταρ σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας δεν μπορούν να ευθυγραμμιστούν με κάποιες πολιτικές που θεωρείτε αντιδεοντολογικές και ως εκ τούτου ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα προασπίζουν τα πιστεύω σας. Η κοινωνική ζωή γίνεται πιο έντονη και ευχάριστη από το απόγευμα και μετά ενώ μια κρυφή επιθυμία ίσως πραγματοποιηθεί. Οι γεννημένοι του 1989 θα αποκτήσετε κάποιο θαυμαστή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Θα πείτε αυτό που πιστεύετε»

Ζητήματα ηθικής ανακύπτουν σήμερα και πιθανόν να έρθετε σε δυσχερή θέση, καθώς μια θέση σας έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτή ενός φίλου. Από την άλλη, μια δυνατή φιλία αντέχει κάθε δυσκολία. Ο επαγγελματικός τομέας σας απασχολεί έντονα και πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια νέα βήματα. Η αισθηματική ζωή κάθε μέρα σας προσφέρει και μια νέα συγκίνηση. Οι γεννημένοι του 1987 θα περάσετε από κόσκινο κάποιες οικονομικές απαιτήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

«Η συνεργασία είναι το παν»

Η επιθυμία να έρθετε πιο κοντά σήμερα με το σύντροφο συναντά αντιξοότητες είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας όσον αφορά σε αισθηματικά ζητήματα και να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας. Ζητήματα εργασίας παρουσιάζουν εύνοια ενώ πολλά πράγματα θα πάνε καλύτερα, εάν μπορέσετε να συνεργαστείτε με ένα γυναικείο πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1984 θα πολεμήσετε κάποιες προκαταλήψεις.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved