Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/9

Γενικό προφίλ]

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη αλλά και τον Ερμή στο Ζυγό να σταθμίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να τις αντιπαραβάλλουν με αυτές των άλλων. Η αρμονία και η ισορροπία θα είναι τα κύρια ζητούμενα τόσο στις σχέσεις όσο και τις συνεργασίες, που σε αρκετές περιπτώσεις θα γίνουν κύριο θέμα. Να ευχηθούμε... καλά ξεμπερδέματα!

17_sep

ΚΡΙΟΣ

«Εγώ και οι άλλοι»

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς από την αρμονική ή μη συνύπαρξη σας μέσα σε αυτές εξαρτώνται πολλά. Παράλληλα, ειδήσεις που σχετίζονται με θέματα εργασίας έρχονται να επιβραβεύσουν το θετικό έργο που έχετε παράγει. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας έρθουν μαζεμένες για αυτό κάντε κράττει σε περιττά έξοδα. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες αγορές για αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η ισχύς εν τη ενώσει»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ζητήματα εργασίας σας βάζουν στη διαδικασία να επιδιώξετε μια καλή συνεργασία με τους άλλους. Σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχουν βαθιές και χρόνιες έχθρες δεν θα είναι εύκολο, πάραυτα θα υπάρχουν κάποια περιθώρια να τα βρείτε σε κάποια σημεία. Η ψυχική σας διάθεση βελτιώνεται σημαντικά και νιώθετε καλά μέσα στο χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1955 θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των παιδιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Νοητική χημεία»

Η επικοινωνία σήμερα θα αποδειχθεί το μεγάλο σας ατού σε θέματα αισθηματικής φύσεως, καθώς το σημαντικότερο είναι να κερδίσετε το μυαλό του άλλου. Κάποιοι θα αναζητήσετε τρόπους ή πληροφορίες για να βάλετε λίγο χαρά στη ζωή σας. Παράλληλα, στο χώρο της δουλειάς υπάρχουν αναταράξεις τις οποίες δεν θα πρέπει να χειριστείτε εν θερμώ για να αποφευχθούν οι «εκρήξεις». Οι γεννημένοι του 1971 θα μετακινείστε με μεγαλύτερη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συναθροίσεις»

Ο χώρος του σπιτιού μπορεί να φιλοξενήσει τις παρέες ή τις φιλίες σας και να ομορφύνει με γέλια και χαρές. Παράλληλα, τα έσοδά σας αυξάνονται κι αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες αγορές με ιδιαίτερη άνεση. Με τον Άρη στον 5ο γίνεστε πιο δημιουργικοί και συνάμα ερωτικοί. Ίσως «σκαλίσετε» κάποιες παλιές ιστορίες στην προσπάθεια να απαλλαχτείτε από κάποια συναισθήματα – αγκάθια. Οι γεννημένοι του 1985 θα συμβουλευτείτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

«Ένας για όλους και όλοι για έναν»

Η ανάγκη για ισορροπία στις σχέσεις με συναδέλφους θα είναι πρωταρχική σήμερα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι το «ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Συγχρόνως, πολλοί από εσάς θα αφιερώσετε χρόνο και χρήμα για να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε να επιβάλλετε τις πάγιες θέσεις σας σε άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, διαφορετικά οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Οι γεννημένοι του 1974 αποφύγετε τις τάσεις υπεροψίας και υπεραισιοδοξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαμόγελα ικανοποίησης»

Με ανεπτυγμένο σήμερα το αίσθημα δικαιοσύνης θα δείξετε ευγνωμοσύνη απέναντι σε άτομα που η συμβολή τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα, η εύνοια σε θέματα οικονομικά σας κάνει να λέτε με ευκολία «ναι» στα θέλω των άλλων. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις κινήσεις σας σε πρόσωπα που δεν ξέρετε με βεβαιότητα ότι είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα θέσετε κάποια υψηλά πρότυπα.

ΖΥΓΟΣ

«Βάλτε φρένο στα έξοδα»

Στην προσπάθεια να είστε δίκαιοι στις αποφάσεις που παίρνετε ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά. Σε πολλά πράγματα που θα κάνετε θα έχετε παρέα ενώ δεν θα διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των άλλων για να σιγουρευτείτε, εάν κάποιες επιλογές σας είναι σωστές. Εξαιτίας ή για χάρη του συντρόφου ίσως βγείτε εκτός του οικονομικού σας προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι του 1983 θα παρακολουθήσετε κάποιο καλλιτεχνικό γεγονός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κρυφές χάρες»

Η καλοσύνη αποτελεί για εσάς το καλύτερο φάρμακο για κάθε δυσκολία. Ίσως κάποιες από τις ευεργετικές σας ενέργειες να παραμείνουν κρυφές και μυστικές, ωστόσο θα εκτιμήσετε και τη θετική στάση των άλλων προς το πρόσωπο σας. Ο υψηλό ιδεαλισμός σας θα σας ωθήσει να κάνετε πράγματα που θα ωφελήσουν μια ομάδα ανθρώπων ενώ δεν θα ανεχτείτε την επιπολαιότητα. Οι γεννημένοι του 1976 θα κυνηγήσετε με νύχια και με δόντια ένα επαγγελματικό σας στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ομαδικότητα»

Τα σχέδια και οι προσδοκίες σας είναι άμεσα συνυφασμένα με τους άλλους και ως εκ τούτου θα υποστηρίξετε ιδέες και απόψεις που στοχεύουν στο καλό μιας ομαδικής δουλειάς. Ένας συνεργάτης θα εκτιμήσει τις συμβουλές σας και θα σας κάνει κάποιο δώρο που θα σας ανταμείψει ηθικά. Συγχρόνως, ίσως κουραστείτε από την ασάφεια που επικρατεί σε κάποιο αισθηματικό ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1971 θα υπερβάλλετε σε κάποιες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ειρήνη υμίν»

Η αποστροφή για τις διαμάχες και η σύναψη συμμαχιών θα αποτελέσουν ισχυρά χαρτιά για ένα επαγγελματικό θέμα. Ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητη περιούσια θα απαιτήσουν από εσάς να δώσετε έναν αγώνα που, αν και θα σας κουράσει, δεν θα καταφέρει να σας γονατίσει. Συνάμα, θα έχετε οικονομική ενίσχυση από ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ήξεις - αφήξεις»

Η διπλωματική στάση θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σας δώσει χρόνο όσον αφορά σε ένα νομικό ή ηθικό θέμα. Κάποιες εντάσεις στο χώρο της εργασίας είναι αναπόφευκτες, δεδομένου ότι κάποια άτομα που έχουν εξουσία αδυνατούν να κατανοήσουν κάποιες ιδέες σας. Οικονομικές συμφωνίες και διαβουλεύσεις γίνονται και με τη βούλα επίσημες. Οι γεννημένοι του 1987 θα έρθετε πιο κοντά με ένα γυναικείο πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

«Πλάι – πλάι»

Σήμερα, θέλετε να συνδεθείτε τόσο ερωτικά όσο και ψυχικά με τους άλλους σε μια βάση ισοτιμίας. Οικονομικά ίσως δυσκολεύεστε κι αυτό σας εμποδίζει να κλείσετε μια συμφωνία. Από την άλλη, με την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πράγματα που επίτηδες κάποιοι σας απέκρυπταν. Στο χώρο της δουλειά έχετε τα φόντα να διαπρέψετε. Οι γεννημένοι του 1988 θα είστε καλοπροαίρετοι απέναντι σε μια επαγγελματική πρόταση.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved