Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/9

Γενικό προφίλ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου αποτελεί το πρωτεύον αστρολογικό γεγονός σήμερα, καθώς ανοίγει νέους δρόμους τόσο για θέματα υγείας ή διατροφής όσο και για τις εργασιακές σχέσεις και κάθε είδος παροχής υπηρεσιών. Η επιρροή της θα «πιάσει» ως επί το πλείστον τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες) αλλά και των υπόλοιπων δύο ζωδίων της Γης (Αιγόκερους, Ταύρους), που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

16_sep

ΚΡΙΟΣ

«Ο έρωτας κλέβει την παράσταση»

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας βάζει σε πρόγραμμα δίαιτας και σωματικής άσκησης. Παράλληλα, θα θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις και να συγυρίσετε το σπίτι ή το χώρο σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας δελεάζει με ερωτικά παιχνίδια και καμώματα. Το τετράγωνο της με τη Μαύρη Σελήνη δείχνει ότι η ερωτική επιθυμία θα είναι ακατανίκητη.

ΤΑΥΡΟΣ

«Παιδιά της λογικής»

Καινούργια ξεκινήματα προοιωνίζει η Νέα Σελήνη στον αισθηματικό τομέα ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά. Οι ελεύθεροι ίσως βρείτε το ταίρι που θα σας εμπνεύσει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που ζητάτε ενώ οι δεσμευμένοι θα δεχτείτε τον πελαργό ή θα κάνετε ένα νέο βήμα. Ο χώρος του σπιτιού υποδέχεται τις αισθητικές σας παρεμβάσεις με χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γλυκό μου σπιτάκι»

Η Νέα Σελήνη στον οίκο του σπιτιού δίνει το σύνθημα για αλλαγές που στοχεύουν τόσο στον εξωραϊσμό του χώρου σας όσο και στη βελτίωση των σχέσεων σας με τη μέλη της οικογένειάς σας. Κάποιοι ίσως πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ενώ κάποιοι άλλοι ίσως φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο. Σε ευχάριστες διαδρομές και μετακινήσεις θα συναντήσετε τις σειρήνες του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Καινούργιες επαφές»

Μια είδηση μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου κύκλου επαφών ή ακόμα και μετακινήσεων. Με φίλο τη λογική θα έχετε την τάση να είστε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ενώ ζητήματα σπουδών και εκπαίδευσης έρχονται στο προσκήνιο. Η οικονομική ανάκαμψη είναι δεδομένη.

ΛΕΩΝ

«Χωρίς μάσκα οξυγόνου»

Με τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μια οικονομική ανάσα ή να σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε χρηματοοικονομικές υποθέσεις. Συγχρόνως, κάποιοι θα αισθανθείτε ότι κάτι καινούργιο ξεκινά και στην αισθηματική σας ζωή, γεγονός που θα έχει θετική επίδραση στην αυτοπεποίθηση σας. Σε συνεργασίες και συμφωνίες διαβάστε καλά τους όρους με τα ψιλά γράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις»

Θέματα που σχετίζονται με εμφάνιση, υγεία, εργασία και καθημερινή ζωή είναι αυτά που μπαίνουν πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και να καλυτερεύσετε τις συνθήκες στις οποίες ζείτε. Οι περιστάσεις ευνοούν την παροχή προσφοράς και βοήθειας προς τρίτους.

ΖΥΓΟΣ

«Η ώρα του αποχωρισμού»

Η λογική βοηθά το συναίσθημά σας να αλλάξει μορφή, δίνοντας σας επιχειρήματα που μπορούν να επηρεάσουν το πώς νιώθετε για μια κατάσταση. Παράλληλα, αισθάνεστε πιο έτοιμοι να πείτε «αντίο» σε αναμνήσεις που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε και να κάνετε μια νέα αρχή. Στους κόλπους μιας ομάδας θα βρείτε τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να εργαστείτε για τα ιδανικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ηγετικός ρόλος»

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου ίσως γίνετε οι ιδρυτές μιας παρέας ή ομάδας που θα έχει ένα κοινωνικό αντίκτυπο. Συγχρόνως, ο δυναμισμός και η ισχυρή σας παρουσία εμπνέουν στους άλλους την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να ακολουθήσουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι σχέσεις με γονείς και πεθερικά θα γίνουν πιο όμορφες και συνάμα πιο ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εύνοια από τους ισχυρούς»

Η Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την καριέρα σας αλλά και τη σχέση σας με τους προϊσταμένους σας. Παράλληλα, άτομα που είναι υπεύθυνα για μια υπόθεση σας ίσως προωθήσουν τα αιτήματά σας ή δουν από μια διαφορετική σκοπιά το θέμα σας. Η Αφροδίτη στον 9ο βελτιώνει την επικοινωνία με το σύντροφο και ευνοεί ευχάριστα ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ευχαριστημένοι»

Όλα συμβάλλουν θετικά, ώστε να βάλετε νέα και γερά θεμέλια σε τομείς που είναι άμεσα συνυφασμένα με την προσωπική σας εξέλιξη. Κάποιοι θα κυνηγήσετε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ενώ κάποιοι άλλοι θα γίνετε νονοί ή κουμπάροι. Ο έρωτας είναι το μυστικό που έχετε κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη και σας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές ευτυχίας και ευχαρίστησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μαχητικοί και δυναμικοί»

Το πάθος που δείχνετε για κάποιες υποθέσεις σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο άνοιγμα που θα σας ωφελήσει τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά. Συγχρόνως, το ταίρι σας ίσως έχει την ευκαιρία να εργαστεί και να αυξήσει τα έσοδα του. Με το Δία στον 5ο έχετε τύχη σε τυχερά παιχνίδια και σας παρουσιάζονται θετικές προοπτικές σε ζητήματα που σχετίζονται με αυτά που αγαπάτε στη ζωή σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Συντροφικότητα»

Με τη Νέα Σελήνη στον οίκο των σχέσεων θα γράψετε μια καινούργια αισθηματική ιστορία στο βιβλίο της ζωής σας. Ένα νέο πρόσωπο ίσως εμφανιστεί ενώ θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση παρακάτω και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Αλλαγές σε θέματα εργασίας ίσως μεταβάλλουν τα δεδομένα σας όσον αφορά τον τόπο ή το χώρο διαμονή σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved