Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/9

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στην Παρθένο επιτάσσει να δώσετε έμφαση σε δουλειές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να υπάρχει μια έρρυθμη λειτουργία και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Οτιδήποτε αφορά ζητήματα που απαιτούν φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και αποτελεσματικότητα θα είναι στην ατζέντα της ημέρας, η οποία από αυτήν την άποψη δείχνει κάπως... κουραστική για Σάββατο. Υπάρχει ωστόσο και... διέξοδος! Με την Αφροδίτη στο Λέοντα να «φορτσάρει», οι αισθηματικές υποθέσεις και τα γλέντια θα κλέψουν τελικά την παράσταση.

15_sep

ΚΡΙΟΣ

«Με τη φόρμα εργασίας»

Η διασκέδαση δεν θα λείψει σήμερα από το πρόγραμμά σας όμως θα ακολουθηθεί από κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν και αφορούν θέματα ρουτίνας ή ακόμα και εργασίας. Ευκαιρίες για εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες θα σας δημιουργήσουν μια όμορφη διάθεση ενώ η ερωτική λίμπιντο σας ωθεί να ακολουθήσετε το πάθος σας και να αφεθείτε στη δύναμη του.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Σήμερα, αφιερώνετε χρόνο τόσο σε πρόσωπα όσο και σε δραστηριότητες που αγαπάτε. Παράλληλα, συζητήσεις και συνεννοήσεις για μετακινήσεις και συναθροίσεις επηρεάζονται από την ανάγκη σας να ακολουθούν κάποιους πρακτικούς κανόνες. Ίσως δεχτείτε επισκέψεις από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ή πρόσωπα που νιώθετε πολύ οικεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τρέχετε για όλους»

Η οικογένεια σας ζητά το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και εσείς ανταποκρίνεστε, χωρίς ωστόσο να αναβάλλετε τα σημερινά σας σχέδια. Η μέρα σας είναι πλούσια από μετακινήσεις, επαφές, χάρες και εξυπηρετήσεις που σας κάνουν να νιώθετε σαν δρομέας που αγωνίζεται για ένα καλό σκοπό. Πολύ πιθανόν να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε μια ασχολία που απαιτεί ενεργητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αποσκευές και μεταφορές»

Σήμερα, έχετε πολλά να κάνετε εκτός σπιτιού και πιθανόν κάποια δρομολόγιά σας να αλλάξουν ή να μεταβληθούν. Μαζί με φίλους, αδέρφια και κοντινά πρόσωπα θα φτιάξετε ένα πλάνο για πράγματα που είναι να κάνετε μαζί ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να γίνετε και ο οδηγός τους. Ερωτικά, διανύετε μια όμορφη εποχή με πολλές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

«Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι»

Τα έσοδα και τα έξοδα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, προκειμένου να μπορέσετε να βάλετε μια σειρά σε ζητήματα που σχετίζονται άμεσα από αυτά. Ταυτόχρονα, θα θελήσετε να βελτιώσετε την κατάσταση κάποιων πραγμάτων που έχουν αξία. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας πριμοδοτεί με θετική διάθεση και σας κάνει ασυναγώνιστους στις ερωτικές προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ο καθρέφτης θέλει να γίνει φίλος σας»

Πρώτο μέλημά σας είναι να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να καλυτερέψουν τη ζωή σας. Παράλληλα, θα δώσετε προσοχή στο ντύσιμο και το στυλ σας, ακόμα και αν πρόκειται για αναγκαιότητα και όχι προσωπική επιθυμίας σας. Οι δρόμοι έχουν γίνει φίλοι σας, καθώς οι μετακινήσεις έχουν γίνει συχνότερες ενώ κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις αργούν να κλείσουν.

ΖΥΓΟΣ

«Ξεκαθαρίσματα»

Η διάθεση για ονειροπόληση εγκρίνεται από τη λογική σας και ως εκ τούτου ο νους σας ταξιδεύει στο παρελθόν ή στο μέλλον ή εναλλάξ. Η ασάφεια κάποιων καταστάσεων γίνεται αντικείμενο συζήτησης στην προσπάθεια να προσδιορίσετε τι ακριβώς συμβαίνει και πως είναι καλό να ανταποκριθείτε. Κάποιες γκρίνιες ίσως προκύψουν από οικονομική στενότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μαζί με άλλους»

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να οργανώσετε μια συγκέντρωση με συναδέλφους ή να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους. Τα εργασιακά ζητήματα σας απασχολούν έντονα, οπότε, ακόμα και αν βρεθείτε με ένα φιλικό πρόσωπο για καφέ, θα συζητήσετε για τους προβληματισμούς και τα σχέδια σας. Η καλή οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας θα αποτελεί μια άγκυρα ασφαλείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Επαγγελματική σταδιοδρομία»

Σήμερα, είναι μια καλή μέρα να συναντηθείτε με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η καλή οργάνωση και η προετοιμασία θα παίξουν θετικό ρόλο ενώ ο συντονισμός προσώπων που είναι υπό την εποπτεία σας θα κριθεί απαραίτητος. Ένα φλερτ με πρόσωπο από απόσταση μπορεί να απογειώσει τη διάθεση σας στα ουράνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η τύχη είναι με το μέρος σας»

Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα θέλετε και νιώθετε τυχεροί που έχετε τη δυνατότητα να ζείτε όπως επιθυμείτε. Συγχρόνως, είναι πιθανόν να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο που θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Ο έρωτας ξεκλειδώνει βαθιά κρυμμένες πτυχές σας ενώ χαρίζετε με γενναιοδωρία χαρά και ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Εργαστείτε κρυφά»

Με τη Σελήνη στον 8ο κάνετε οικονομικούς υπολογισμούς και προϋπολογισμούς, προκειμένου να διαχειριστείτε κάποια χρήματα όσον το δυνατόν καλύτερα. Συγχρόνως, οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν σε ένα επίπεδο οικειότητας και συχνότερων επαφών που ευχαριστεί τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Κάποια επαγγελματικά κλειδιά καλό είναι τα κρατήσετε μυστικά.

ΙΧΘYΕΣ

«Το καλό νικάει το κακό»

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που λένε και κάνουν οι άλλοι ενώ σε πολλές αποφάσεις σας ίσως επηρεαστείτε από τις προτροπές ανθρώπων που είναι δίπλα σας. Αν και νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί και σε ηθικό επίπεδο θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, πολλοί από εσάς θα αφήσετε κάποιες καταστάσεις να κριθούν από τη θεία δίκη. Η καθημερινή ζωή εμπλουτίζεται με επαφές με γυναικεία πρόσωπα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved