Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα οι προσωπικές σχέσεις και ιδίως εκείνες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γίνονται το θέμα της ημέρας. Ακόμη πολλοί από εσάς θα θελήσετε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και οτιδήποτε σας ολοκληρώνει ως προσωπικότητα. Καλή μέρα για θέατρο, σινεμά, βόλτες, παιχνίδια και ζητήματα ομορφιάς.

12_sep

ΚΡΙΟΣ

«Δυναμικοί και ερωτικοί»

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα νιώθετε ακμαίοι και δυνατοί. Η δημιουργική σας διάθεση αναζητεί διέξοδο ενώ καλλιτεχνικές δραστηριότητες και χόμπι ευνοούνται. Η παράλληλη παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δίνει έμφαση σε θέματα φλερτ και έρωτα. Συγχρόνως στο χώρο της δουλειάς υποβόσκει ένα ερωτικό δέλεαρ. Οι γεννημένοι του 1989 θα δώσετε προσωπικό αγώνα για τη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μην αντιστέκεστε»

Σήμερα, ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τα μέλη του οικείου περιβάλλοντός σας. Είτε διακοσμήσετε το σπίτι σας είτε ετοιμάσετε ένα γεύμα για τους προσκεκλημένους σας το σίγουρο ότι η εστία σας θα αποτελέσει πεδίο χαράς και ομορφιάς. Από την άλλη, αν και προσπαθείτε να εκλογικεύετε τις πράξεις σε θέματα έρωτα, εντούτοις το ερωτικό ένστικτο είναι πιο δυνατό. Οι γεννημένοι του 1987 θα είναι δύσκολο να περάσετε τα αιτήματα σας στους άλλους αλλά, αν επιμείνετε, θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αστεία και πειράγματα»

Σήμερα, έχετε θετική ψυχολογία και κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε και τους γύρω σας χαρούμενους. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε κάποιες μετακινήσεις, προκειμένου να βρεθείτε με άτομα που περνάτε καλά ή να κάνετε κάποια εξυπηρέτηση. Ζητήματα που σχετίζονται με συζητήσεις, διευθετήσεις και ρυθμίσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1971 θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ίντριγκες που αναπτύσσονται στο χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το ρίχνετε έξω»

Νιώθετε καλά και φαίνεται από τη διάθεσή σας να ψωνίσετε χωρίς φειδώ. Όσο σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας κάνετε έξοδα που σας ευχαριστούν και με χαρά προβαίνετε σε αγορές για τα άτομα που αγαπάτε. Πολύ πιθανόν είναι να λάβετε κάποια χρήματα ενώ συναισθηματικά νιώθετε την προσοχή ενός σημαντικού προσώπου. Με τον Άρη στον 5ο δραστηριοποιείστε σε αισθηματικά θέματα και κάνετε σημαντικά βήματα. Οι γεννημένοι του 1958 ίσως αλλάξετε τόπο κατοικίας.

ΛΕΩΝ

«Δυνατή αρχή»

Με θετική διάθεση και ορεξάτοι για νέα ξεκινήματα αρχίζετε τη μέρα σας και δοκιμάζετε τη τύχη σας σε νέα επιχειρήματα. Παράλληλα, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ίσως σας αγχώσουν ή σας νευριάσουν. Αν όμως ηρεμήσετε και δείτε την όλη κατάσταση με άλλη οπτική, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν. Ερωτικά, βρίσκεστε στις επάλξεις. Οι γεννημένοι του 1991 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ενασχόληση με τα ξεχασμένα»

Σήμερα, ασχολείστε με τις παραγκωνισμένες ανάγκες σας και αναζητάτε τη χαρά σε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Συγχρόνως, κάποια προβλήματα μπορούν να διευθετηθούν με τη βοήθεια προσώπων επιφανών ή εχόντων εξουσία. Κάποιοι από εσάς θα αποκρύψετε κάποια σχέση και άλλοι θα συνάψετε ένα παράνομο δεσμό. Οι γεννημένοι του 1974 θα πετύχετε εφαρμόζοντας το ρητό «ο επιμένων νικά».

ΖΥΓΟΣ

«Εσείς και οι φίλοι σας»

Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια και εσείς μπορείτε να χαρείτε μαζί με φίλους, να βγείτε ή να παρακολουθήσετε τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Κάποιοι στόχοι που σχετίζονται με παιδιά μπορούν να έχουν θετική κατάληξη ενώ η αισθηματική ζωή ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο υπάρχει ένα παρασκήνιο σε πράγματα και καταστάσεις που σήμερα μπορεί να έχει και ερωτική διάσταση. Οι γεννημένοι του 1961 θα χρειαστεί να προσέξετε τις σχέσεις με συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τα φώτα πάνω σας»

Ο τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας μέσα από τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας σε θέματα τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά μπορεί να σας αναδείξει ως μια προσωπικότητα ιδιαίτερα ξεχωριστή. Οι σχέσεις σας με άτομα των οποίων η έγκριση ή αποδοχή είναι σημαντική θα αποδώσουν τα μέγιστα. Παράλληλα, ίσως κάποιος φίλος σας ζητήσει δανεικά. Οι γεννημένοι του 1972 θα αποκομίσετε οφέλη μέσω μιας ομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μεγαλεπήβολα σχέδια»

Σήμερα, αναζητάτε την περιπέτεια και συνάμα τρόπο να ανοίξετε προοπτικές σε ζητήματα που είναι για εσάς «το άλφα και το ωμέγα». Η επικοινωνία με συνεργάτες μπορεί να ευχάριστη και δημιουργική ενώ κάποιες συζητήσεις ίσως γίνουν μέσω ιντερνέτ. Αισθηματικά, ίσως θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω από μια σχέση που αποτελεί ανοιχτή πληγή. Οι γεννημένοι του 1967 θα ωφεληθείτε από αλλαγές στον εργασιακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν λέτε πολλά»

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ζητήματα που, αν και είναι ευχάριστα, εντούτοις χρειάζεται να κρατήσετε μυστικά. Παράλληλα, οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, δάνεια και παροχές μπορούν σήμερα να έχουν μια θετική εξέλιξη ενώ ένα γυναικείο πρόσωπο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτή. Παράλληλες σχέσεις και μυστικοί δεσμοί δίνουν και παίρνουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού για ένα εξειδικευμένο θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Οι άλλοι σας ευεργετούν»

Χαρά και ευτυχία μπορείτε να λάβετε σήμερα μέσα από τη σχέση που έχετε ενώ πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα όμορφο δεσμό. Οικονομικές παροχές και ευκαιρίες παρουσιάζονται από τη σύναψη συνεργασιών ενώ πολύ πιθανόν να γοητευτείτε -αν όχι εντυπωσιαστείτε- από ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Οι γεννημένοι του 1974, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας στη δουλειά, χωρίς να βγείτε εκτός εαυτού.

ΙΧΘYΕΣ

«Τα μικρά αποδεικνύονται σημαντικά»

Η καθημερινή ζωή μπορεί να φωτιστεί από όμορφα γεγονότα και ευχάριστες σχέσεις. Η επικοινωνία και ο διάλογος αποτελούν το κλειδί για όλων των ειδών τις συμφωνίες και τις συνεργασίες και όσο πιο λεπτομερείς είστε τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε. Προσέχετε, ωστόσο, νομικά και φορολογικά θέματα γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν προβλήματα που θα ξεπεραστούν με αρκετό μόχθο. Οι γεννημένοι του 1982 θα αναζητήσετε νέα στέγη.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved