Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

Γενικό προφίλ

Σήμερα, οι τάσεις της ημέρας «απαιτούν» να δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και τις ανάγκες των οικείων σας, πολύ περισσότερο αν το κλίμα αρχίσει να διαταράσσεται, ακριβώς για να προλάβετε τα χειρότερα. Ακόμη «βουτώντας» στο παρελθόν μπορείτε να θυμηθείτε κάποια παλιά σας τέχνη αν μη τι άλλο... νόστιμη! Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για εργασίες συντήρησης ή αναπαλαίωσης.

11_sep

ΚΡΙΟΣ

«Ρυθμίσεις»

Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενέργειάς σας είναι επικεντρωμένο σε θέματα εργασίας. Πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας θα χρειαστούν ενδελεχή έλεγχο ενώ πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα «καθαριότητας». Οι γεννημένοι του 1978 θα αισθανθείτε τον έρωτα να σας καλεί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αντιδράστε για να δικαιωθείτε»

Σήμερα, η συγκίνηση θα διαδέχεται τη συναισθηματική αναστάτωση και τανάπαλιν. Η ευαισθησία που θα δείξουν πρόσωπα απέναντι σε λεπτά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα σας ικανοποιήσει ενώ η αδιαφορία θα αποτελέσει αιτία για να δουν ένα άλλο σας πρόσωπο. Με τον Άρη απέναντι, οι συγκρούσεις με κάποιους είναι αδιαμφισβήτητες. Ο τρόπος που θα τις χειριστείτε θα δείξει, αν θα βγείτε κερδισμένοι ή χαμένοι. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όπου πάτε ο έρωτας σας ακολουθεί»

Θα αποδειχθεί σημαντικό για εσάς να προστατέψετε τα συμφέροντα και τις αξίες σας σήμερα. Αν και γενικά είστε ανοιχτοί, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια πράγματα καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί. Συγχρόνως, το φλερτ αποτελεί δεύτερη φύση μιας και με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Ευνοούνται ερωτικά τετ-α-τετ. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε μια ξαφνική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νέα αποκτήματα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ίσως θελήσετε να κάνετε μια ανανέωση μέσα κι έξω. Τα αιτήματα και οι φιλοδοξίες σας γίνονται πιο έντονα και αυτό σας δίνει το πράσινο φως για να τα κυνηγήσετε. Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο θα περνούν χρήματα από τα χέρια σας και θα έχετε την άνεση ή ακόμα και την πολυτέλεια να κάνετε κάποιες αγορές. Αισθηματικά, η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη. Οι γεννημένοι του 1976 θα ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση.

ΛΕΩΝ

«Εσωτερική ανασυγκρότηση»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα ίσως έχετε τις «κλειστές» σας ή επιθυμείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από την πολυκοσμία. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα ενώ με τον Άρη στον 4ο ίσως δημιουργηθεί μια αναμπουμπούλα στο χώρο του σπιτιού, εξαιτίας θεμάτων που συνδέονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη ή το εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1971 θα ακούσετε καλά νέα που συνδέονται με τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Λίγο ακόμη υπομονή»

Στους κόλπους μιας ομάδας ή παρέας θα αναζητήσετε προστασία, κατανόηση ή παρηγοριά. Παράλληλα, τα οικονομικά σας ίσως αποτελούν μια κατάσταση που φαίνεται αδιέξοδη. Το καλό είναι ότι, αφενός έχετε καλές επαγγελματικές προοπτικές και αφετέρου με την έξοδο του Κρόνου από το Ζυγό θα μπορέσετε να σηκώσετε κεφάλι, όσον αφορά σε οικονομικά θέματα. Οι γεννημένοι του 1984 θα προσέξτε τις σχέσεις με κοντινούς συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»

Οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα στο χώρο εργασίας μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για την επαγγελματική σας ανέλιξη. Αυτό που ίσως σας δυσκολέψει είναι ο χαρακτήρας κάποιων που είναι εντελώς διαφορετικός από το δικός σας. Ίσως, αν δείτε το όλο θέμα σαν μια πρόκληση, να έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι του 1990 θα δεχτείτε ένα προξενιό από κάποιο φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μικραίνοντας τις αποστάσεις»

Σήμερα, ίσως επικοινωνήσουν μαζί σας πρόσωπα που σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. Είναι πολύ πιθανόν να μοιραστείτε στιγμές αγάπης και συναισθηματικής έξαψης και για λίγο να ξεχάσετε την απόσταση. Παράλληλα, επαφές με υπηρεσίες που σχετίζονται με νόμους και ζητήματα εκπαίδευσης μπορούν να είναι ιδιαίτερα θετικές και να αποφέρουν καλά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1973 είναι ευκαιρία να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μέχρι το κόκκαλο»

Με τη Σελήνη στον 8ο έχετε την τάση να ερευνήσετε υποθέσεις, αξιοποιώντας το καλό μνημονικό σας. Συγχρόνως, οικονομικές υποχρεώσεις που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία έρχονται στην επιφάνεια ενώ είναι πιθανόν να ζητήσετε δανεικά από κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Η παρουσία της Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο φέρνει τύχη σε πνευματικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1986 θα έρθετε σε επαφή με άτομα από άλλη χώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κοιτώντας τη δουλειά των άλλων»

Με την παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου οι σχέσεις σας με τους άλλους σας απασχολούν είτε σιωπηρά είτε ανοιχτά. Θα δώσετε ιδιαίτερα σημασία στην ευαισθησία ή μη, που κάποιοι χειρίζονται σημαντικά θέματα ενώ μια συνεργασία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έρχεται να σας απασχολήσει. Με την Αφροδίτη στον 8ο το σεξαπίλ σας είναι άκρως σαγηνευτικό. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως κάνετε κάποια έξοδα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ερωτικές γεύσεις»

Η καθημερινότητά σας έχει τα πάνω και τα κάτω της όμως παρόλα αυτά δείχνετε ένα τρυφερό πρόσωπο απέναντι σε πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χρειάζονται τη βοήθεια σας. Η σχέση σας με το έτερο ήμισυ έχει γίνει πιο ερωτική ενώ οι δελεαστικές του προτάσεις δεν μπορούν να σας αφήσουν ασυγκίνητους. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε περισσότερα χρήματα από μια συνεργασία. Οι γεννημένοι του 1987 θα κρύψετε κάποιες συναντήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

«Ανεβασμένοι»

Σήμερα, αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θέλετε να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν χαρά. Παράλληλα, οι ευκαιρίες για διασκέδαση και ενασχόληση με χόμπι θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αυτά που πραγματικά σας ικανοποιούν. Ένα έρωτας ίσως αναθερμανθεί ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Οι γεννημένοι του 1952 θα στοχεύσετε σε θέματα που σχετίζονται με την επιμόρφωση σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved