Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Σήμερα, με την πληθωρική χορηγία του Δία είναι μια ημέρα όπου κυριαρχούν οι υπερβολές και το κυνήγι των εντυπώσεων. Παράλληλα όμως και πάμπολλες ευκαιρίες ή ευκολίες βρίσκονται στην απόλυτη διάθεση σας, ενώ το χρήμα κινείται προς πάσα κατεύθυνση.

Σε κάποιες καταστάσεις ή δραστηριότητες, όπως πχ την δουλειά σας, θα προτάξετε το χιούμορ και τη χαλαρότητα κι αν δεν το πράξετε εσείς, τότε θα το ...υποστείτε. Προηγούνται δηλαδή οι χαριεντισμοί και οι ...κοπάνες κι αλίμονο σε όσους θα μείνουν πίσω! Το πρωί πάντως με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ένα σύννεφο πλάνης θα αιωρείται στον αέρα για αυτό αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

«Πολύ μπλα-μπλα»

Σήμερα, θα χρειαστεί να κάνετε μετακινήσεις και να συζητήσετε με πολλούς και διάφορους για ένα θέμα που πιθανόν χρειάζεστε τη γνώμη τους. Παράλληλα, θα νιώσετε μια δυνατή αγάπη για ένα χόμπι ή μια ευχάριστη δραστηριότητα ενώ κάποιοι από εσάς θα κυνηγήσετε με πάθος μια καινούργια ερωτική ιστορία. Εν τω μεταξύ, μέσα από τα λάθη θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1970 θα ξαναχτίσετε μια σχέση από το μηδέν.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολύ γρήγορα για να προλάβετε να σκεφτείτε»

Τα έξοδα είναι πολλά και ποικίλα και είναι πιθανόν να κινηθείτε πιο γρήγορα από όσο χρειάζεται και γι' αυτό ίσως αργότερα δείτε πως χρειάζεται να αλλάξετε τακτική απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Συγχρόνως, με το Δία στον 2ο ηλιακό θα έχετε μια οικονομική επιτυχία που θα επηρεάσει θετικά πολλούς τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά, θα νιώθετε πιο περιζήτητοι από όσο αισθάνεστε. Οι γεννημένοι του 1953 θα ακολουθήσετε τη συμβουλή ενός πρώην.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα παιδία παίζει»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δείχνετε διατεθειμένοι να αξιοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά σας με τον πιο περίεργο τρόπο. Επαφές με άτομα του στενού οικογενειακό περιβάλλοντος ίσως περιέχουν μια έντονη κριτική που θα νιώσετε πως δεν σας βοηθά, αντίθετα σας ρίχνει. Αντιμιλήσετε στους επικριτές σας και μην τους επιτρέπετε να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιμετωπίσετε κάποιες έριδες στο χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σκέψεις»

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να εστιάσετε στα λάθη σας, προκειμένου να μάθετε από αυτά και να μην τα επαναλάβετε. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγετε είναι το... αυτομαστίγωμα γιατί κάτι τέτοιο θα σας «κολλήσει» πίσω. Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο πολλοί από εσάς θα αναζητήσατε έναν έρωτα που θα δε θα σβήσει στο πέρας του χρόνου ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε το κάτι παραπάνω στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Οι γεννημένοι του 1957 θα πείτε «γεια σου» σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ

«Κεφάτη παρεούλα»

Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί εξόδους και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς ενώ περισσότερη παρέα θα κάνετε με πρόσωπα που σας έλκουν με το χιούμορ και την ευφυΐα τους. Κάποιοι από εσάς ίσως πείτε κάποια ψέματα όσον αφορά οικονομικά θέματα γιατί έτσι θα νιώσετε ότι περιφρουρείτε την περηφάνια και την αξιοπρέπειά σας. Το χαμόγελο σας θα είναι λαμπερό. Οι γεννημένοι του 1975 θα συμμετέχετε σε μια συλλογική εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εν τάχει»

Οι περισσότεροι τρέχετε και δεν φτάνετε, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να καταφέρετε να φέρετε σε πέρας πολλές εργασίες, γεγονός που μπορεί να σας αγχώσει. Από την άλλη, ίσως οι γνωριμίες και οι επαφές σας να συμβάλλουν να τελειώσετε κάποια πράγματα πιο γρήγορα. Πιθανόν να σας ενοχλήσει η αδιαφορία που θα σας δείξει ένα πρόσωπο που κάποτε αγαπήσατε παράφορα. Οι γεννημένοι του 1987 θα αισθανθείτε ότι η εξέλιξη σε μια υπόθεση δεν έχει επιστροφή.

ΖΥΓΟΣ

«Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά»

Η καρδιά σας χτυπά γρήγορα, καθώς κάποιες έκτακτες περιστάσεις απαιτούν να πάρετε αποφάσεις τάχιστα. Ίσως υπάρξουν μια σειρά από τηλεφωνήματα που θα σας βάλουν στην πρίζα εφόσον θα αισθανθείτε ότι κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με την ηθική σας. Παράλληλα, ένας έρωτας ίσως γεννηθεί στους κόλπους μιας φιλικής σχέσης ενώ καλλιτεχνικά θεάματα θα σας ενθουσιάσουν. Οι γεννημένοι του 1963 θα ακούσετε την καρδιά να χτυπά από αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πλούσιοι σε αισθήματα και χρήματα»

Σήμερα, ετοιμάζετε ταξίδι στα μεγάλα νησιά του μυαλού και της ψυχής σας με συνεπιβάτη τον έρωτα. Ο πολύδωρος Δίας στον 8ο , πέρα από εύνοια στα αισθηματικά, φέρνει τύχη σε οικονομικά θέματα. Και αν δεν γίνετε πολυεκατομμυριούχοι σίγουρα θα αποκτήσετε έξτρα χρήματα από μπόνους, επιδόματα, ασφάλειες, νοίκια και τα συναφή. Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό εγγυάται ένα λαμπερό life style. Οι γεννημένοι του 1987 θα μεριμνήσετε για την υπόθεση ενός φίλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τα καλά συνυπάρχουν με τα αρνητικά»

Με το Δία στον 7ο ηλιακό οίκο μια πολυπόθητη συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές φιλοδοξίες σας ενώ μέσα στη σχέση σας νιώθετε ότι αποτελείτε ένα πολύτιμο δάσκαλο για το έτερο ήμισυ. Η παρουσία του Άρη στον 12ο δείχνει ότι δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε κάποια πρόσωπα ενώ δεν θα λείψουν αυτοί που θα σας σκάψουν το λάκκο για να ωφεληθούν εις βάρος σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα σβήσετε από το σκληρό δίσκο σας ένα άδοξο δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Έντονο κουτσομπολιό»

Ένα δροσερό αεράκι φυσάει στο χώρο εργασίας, παρόλο που κάποιες δουλειές δεν γίνονται με τη συνήθη σχολαστικότητα. Ωστόσο, μέσα σε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα μπορείτε να προσεγγίσετε κάποιους υφισταμένους και να μάθετε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν ένα μυστήριο για εσάς. Με τη Σελήνη στον 8ο πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να θελήσει να εισβάλει στη σχέση σας. Για τους γεννημένους του 1983 οι επιθυμίες των φίλων θα συγκρουστούν με αυτές της οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πολυμορφικοί»

Στον έρωτα το ένα τρένο διαδέχεται το άλλο και εσείς ταξιδεύετε, κατεβαίνοντας όποτε θέλετε για να πάρετε το επόμενο. Δεν επιδιώκετε μια επίγεια αγάπη αιώνιας πίστης αλλά μια αέρινη ερωτική ιστορία με πολλά και διαφορετικά κεφάλαια. Η κοσμοθεωρία σας βρίσκει θαυμαστές και ίσως αποτελέσετε το πρόσωπο που θα φέρει μια τάξη πραγμάτων στον κύκλο του. Οι γεννημένοι του 1970 θα αδιαφορήσετε για αυτά που θα πουν οι άλλοι.

ΙΧΘYΕΣ

«Όποιος ψάχνει, βρίσκει»

Το αλάτι της ζωής και της καθημερινότητας αποτελεί ο ζωοποιός έρωτας που έρχεται με φιλικές διαθέσεις να σας χτυπήσει την πόρτα. Σε επαγγελματικά ζητήματα, θα θελήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ίσως υπερβάλλετε ενώ κάποιοι θα αναζητήσετε τον τρόπο για να δικαιωθείτε σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ταυτόχρονα, θα αισθανθείτε ότι δεν έχει αξία να αλλάξετε τη γνώμη κάποιου. Οι γεννημένοι του 1976 θα μετακομίσετε ή θα φιλοξενήσετε κάποιο άλλο άτομο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved