Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/9

Γενικό προφίλ

Σήμερα... δικαιούστε να δείξετε ιδιαίτερη αγάπη για τις απολαύσεις και τις ανέσεις και να δώσετε έμφαση σε ό, τι σχετίζεται με χρήμα, φαγητό, έρωτα και τέχνη. Η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί μια τέτοια καθημερινότητα, ενώ παράλληλα είναι κι ένας πολύ καλός οικονομικός δείκτης στην περίπτωση που ξεκινήσετε μια δραστηριότητα. Συγχρόνως η Αφροδίτη κάνει πρεμιέρα στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα και ως εκ τούτου ξεκινά μια περίοδος που τα οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα ενδυθούν με τον μανδύα της γενναιοδωρίας, της δημιουργικότητας αλλά και της ματαιοδοξίας ή μιας επιδεικτικής υπερβολής.

6sep

ΚΡΙΟΣ

«Όλα για την αγάπη»

Σήμερα από τη μια έχετε ανάγκη να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν και από την άλλη κάνετε κάποιες αγορές που σας ευχαριστούν. Με την Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα η αισθηματική ζωή παίρνει φωτιά ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ σας. Η παρουσία του Άρη στον 8ο οίκο ίσως σας «τσιτώσει» όσον αφορά οικονομικές υποχρεώσεις γι' αυτό προσέξετε τις κινήσεις σας. Οι γεννημένοι του 1952 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η υπομονή είναι αρετή»

Η ανάγκη να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες είναι έντονη και ως εκ τούτου δείχνετε υπομονή και επιμονή για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι κινήσεις που κάνετε είναι αργές και προσεκτικές, προκειμένου να παραμείνετε ασφαλείς. Με την Αφροδίτη στο 4ο ηλιακό οίκο οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας θα βελτιωθούν ενώ κάποιοι θα ανανεώσετε το ντεκόρ του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως έρθετε σε ρήξη με ένα συνεργάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποτοξινωθείτε»

Αυτό που χρειάζεστε σήμερα είναι να βρείτε ένα ήσυχο μέρος να ξεκουραστείτε και να αποφορτιστείτε από τα άχρηστα και περιττά. Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν ευτυχή αποτελέσματα και πιθανόν κάποιο φλερτ να απευθυνθεί σε ένα ιδιαίτερα λαμπερό πρόσωπο. Οι επαγγελματικοί στόχοι σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Οι γεννημένοι του 1986 θα συμμετάσχετε σε κάποιες εορταστικές εκδηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Με το χαμόγελο στα χείλη»

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα όμορφη και χαρούμενη, αφού έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας κάνουν να χαμογελάτε. Οικονομικά, θα αρχίσουν να παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σας δώσουν μια μεγάλη ανάσα ενώ θα δώσετε κάποια χρήματα για ρούχα. Κάποιοι από εσάς θα προβάρετε μια νέα συνήθεια. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως κάποια πράγματα τα φορτώσετε στον κόκορα.

ΛΕΩΝ

«Στο βάθρο της επιτυχίας»

Τα φώτα ανάβουν για επαγγελματικά ζητήματα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε στην κορυφή της επιτυχίας. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο γίνεστε ακόμα πιο λαμπεροί και φωτεινοί και δεν αποκλείεται οι ερωτικές μετοχές σας να ανέβουν στα ύψη. Συγχρόνως, ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που συνδέεται με οικονομικά θέματα, ωστόσο προσέχετε τους όρους με τα μικρά γράμματα. Οι γεννημένοι του 1972 θα μάθετε κάποια κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Στήριξη από φίλους»

Οι άλλοι σας συμπαραστέκονται και κάνουν πράγματα για εσάς που ενισχύουν την πίστη στην καλή τύχη και την αξία της ηθικής ακεραιτότητας. Ερωτικά, θα κάνετε μια επιστροφή στο παρελθόν και πιθανόν να βουτήξετε στα βαθιά. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να έχουν καλή εξέλιξη με τη βοήθεια φίλων ή γνωστών που έχουν γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε ένα συνάδελφο. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

«Στη φωλιά της σιγουριά»

Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε την ασφάλεια στην αγκαλιά του συντρόφου και άλλοι στη συγκέντρωση χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση, θα αισθανθείτε δυνατοί και σίγουροι για το τι είναι καλό για εσάς. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 12ο ίσως υποφέρετε για κάποιες παρελθοντικές ιστορίες, ωστόσο σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να συμβάλετε στο να κλείσει ένας κύκλος. Οι γεννημένοι του 1969 δεν θα δεχτείτε να είστε σε μια σχέση που δεν σας καλύπτει πλήρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τόλμη και γοητεία»

Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε ότι οι ανάγκες θα καλυφθούν με άνεση. Συγχρόνως, η σχέση με το έτερο ήμισυ μπορεί να γίνει πιο στενή ενώ πολύ πιθανόν να ετοιμάσετε κάποιο δείπνο υπό το φώς των κεριών. Δεν υπάρχουν για εσάς αδυναμίες, αντίθετα υπάρχουν μάχες που δίνονται με τόλμη και ψυχή. Οι γεννημένοι του 1985 θα γνωρίσετε κάποιο όμορφο και επιτυχημένο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εστίαση στο ευ ζην»

Σήμερα, επιθυμείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και να αισθανθείτε ότι μπορείτε να συμβάλετε σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς περνάτε τέλεια και πετάτε στα σύννεφα ενώ κάποιοι άλλοι βάζουν στα μαύρα κατάστιχα πρόσωπα που φάνηκαν μικρότεροι των περιστάσεων. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε μια επαγγελματική πρόταση θα κρίνει το αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι του 1987 θα τα πάτε καλύτερα σε κάποια μαθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ψυχή τε και σώματι»

Ό, τι και αν κάνετε σήμερα, το απολαμβάνετε ενώ το σώμα εναρμονίζεται με τα «θέλω» της καρδιάς σας. Κάποιοι από εσάς θα τα δώσετε όλα για χάρη του έρωτα ενώ κάποιοι άλλοι ίσως επιδείξετε περισσότερη ξεροκεφαλιά από όση χρειάζεται. Στον τομέα της φιλίας, ίσως υπάρξει φωτιά αλλά και στάχτες, γεγονός που θα σας ωθήσει να βάλετε νέα θεμέλια σε αυτό το πεδίο της ζωής. Οι γεννημένοι του 1981 θα ζητήσετε νομικές συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Οικογένεια σας είναι όλοι όσοι αγαπάτε»

Με τη Σελήνη στον οίκο της οικογενειακής ζωής έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, διατροφής, φιλοξενίας και ως εκ τούτου θα φροντίσετε για να προσφέρετε ανέσεις στα άτομα που αποτελούν την οικογένειά σας. Οικονομικά, για να βγάλετε άκρη σε κάποιες σχετικές συζητήσεις θα χρειαστεί να ακούτε, να παρατηρείτε και να αναλύετε τα γεγονότα. Οι γεννημένοι του 1953 θα την «κάνετε» από μια σχέση.

ΙΧΘYΕΣ

«Έμφαση στην αξιοπιστία»

Σήμερα, επιδιώκετε επαφές με πρόσωπα που σας εμπνέουν σταθερότητα ή γνωρίζουν πώς να πετυχαίνουν αυτό που βάζουν στο μυαλό τους. Το πείσμα και η αποφασιστικότητα θα είναι αυτά που μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα και σε μια υπόθεση ρουτίνας. Συγχρόνως, θα νιώσετε ότι ανεβαίνετε στα μάτια προσώπων που αγαπάτε και αυτό σας αρέσει. Οι γεννημένοι του 1987 θα πλησιάσετε ένα στόχο σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved