Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Ταύρο σας ωθεί να κινηθείτε μεθοδικά και να κάνετε σταθερά βήματα τόσο σε οικονομικά όσο και αισθηματικά θέματα. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό ευνοεί σχέδια και συμβάντα που σχετίζονται με την ομορφιά, την τέχνη ή τον έρωτα, ενώ προμηνύει κοινωνικές εκδηλώσεις και ευτυχείς... συμπτώσεις!

5_sep

ΚΡΙΟΣ

«Οικονομική ανεξαρτησία»

Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά προχωρούν αργά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά στο πως χειρίζεστε τα χρήματα σας. Δεν θα στερηθείτε τίποτα αλλά δεν θα κάνετε και σπατάλες. Παράλληλα, οι σχέσεις με μέλη της οικογένειας μπορούν να ομορφύνουν τη μέρα σας ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε χαρά από ένα γεγονός που αφορά στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1969 θα χαρείτε τη συντροφιά φίλων και γνωστών.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η δύναμη της πίστης»

Προτεραιότητα έχουν οι προσωπικές σας ανάγκες και το θετικό είναι ότι βρίσκετε τα χρήματα για να τις καλύψετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό ευνοεί να μοιραστείτε κάποιο ευτυχές γεγονός με τους άλλους ή να κανονίσετε μια έξοδο με παρέα. Συγχρόνως, αισθηματικά είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε πρακτικά θέματα αλλά και να κάνετε και κάποια μικρή εκδρομή. Οι γεννημένοι του 1976 θα φλερτάρετε με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η τέχνη της χαλάρωσης»

Οι αργοί ρυθμοί δεν σας ταιριάζουν και ίσως νιώθετε ότι ασφυκτιάτε. Πάραυτα, ίσως αυτό βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σας και συγχρόνως να έχετε το χρόνο να αποδεχτείτε γεγονότα που σχετίζονται με την αισθηματική ή οικονομική ζωή. Το απόγευμα είναι ιδιαίτερα θετικό για να λάβετε χρήματα ή να κανονίσετε ένα ερωτικό γεύμα. Οι γεννημένοι του 1974 θα δώσετε πολύ ενέργεια σε θέματα εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί

Οι προτάσεις που έχετε για εξόδους ίσως περιλάβουν και κάποια βόλτα στα μαγαζιά ενώ δεν αποκλείεται στο ενδιάμεσο να βρείτε και χρόνο για το σύντροφο. Η μέρα ευνοεί να έρθετε κοντά με άτομα που αγαπάτε και συγχρόνως να νιώσετε αγαπητοί και συμπαθείς σε ένα σύνολο ανθρώπων. Η καλή επικοινωνία σε θέματα δουλειάς θα φέρει πολύ καλά και παραγωγικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως θελήσετε να πάρετε εκδίκηση από ένα συναισθηματικό εχθρό.

ΛΕΩΝ

«Κοινωνικές σχέσεις»

Η επαγγελματική ζωή αποτελεί ένα πεδίο ευχαρίστησης και περνάτε τόσο καλά που αισθάνεστε ότι δεν εργάζεστε. Συγχρόνως οι σχέσεις με άτομα που έχουν εξουσία επί το πλείστον κυλούν ευχάριστα ενώ νιώθετε την άνεση να ζητήσετε τη γνώμη τους. Ευχάριστες ειδήσεις που σχετίζονται με το σπίτι μπορούν να σας ενθουσιάσουν ενώ ίσως κάποιες επισκευές δεν θα σας στοιχίσουν ο κούκος αηδόνι. Οι γεννημένοι του 1968 θα αισθανθείτε ότι κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Άνεση»

Σήμερα, νιώθετε ότι οι άλλοι είναι θετικοί απέναντί σας και κατανοούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Συγχρόνως, ίσως κάποιοι δεχτείτε μια διευκόλυνση ή μια καλή εξυπηρέτηση όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές. Η σχέση με το σύντροφο είναι ζεστή και όμορφη ενώ κάποιες μετακινήσεις, ανεξάρτητα από το λόγο που πραγματοποιούνται, θα σας δώσουν την ευκαιρία της μάθησης. Οι γεννημένοι του 1975 θα βρείτε λύση σε ένα θέμα που σας είχε αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ

«Παθητική αντίδραση»

Η ερωτική επιθυμία σας ανοίγει την όρεξη για φλερτ και παιχνίδια που χαρακτηρίζονται από επιμονή και βασανιστικά αργούς ρυθμούς. Ίσως δεν κάνετε κάποιο βήμα, αν και θα το θέλατε αλλά θα στείλετε το μήνυμα στην άλλη πλευρά ότι είστε διαθέσιμοι. Επαγγελματικές εξελίξεις ωφελούν πέρα από εσάς και τα άτομα που εργάζεστε μαζί. Οι γεννημένοι του 1955 θα κλείσετε την πόρτα σε άτομο που του είχατε δώσει δεύτερη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άρνηση στην άρνηση»

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία περνάτε καλά και πιθανόν να αποφύγετε κάποια που είναι απόλυτα και δεν λένε να ξεκολλήσουν από τις προκαταλήψεις τους. Παράλληλα, γεγονότα που σχετίζονται με αθλητικά παιχνίδια θα αποτελέσουν αφορμή για να βρεθείτε μαζί με την παρέα σας ή άλλη προσφιλή ομάδα. Οι γεννημένοι του 1963 θα ανακαλύψετε το μυστικού κάποιου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ευχάριστα νέα»

Δεν ζητάτε πολλά, είστε χαλαροί και δουλεύετε με την ηρεμία σας. Συγχρόνως, θα δυσανασχετήσετε με την αδράνεια αλλά θα πείτε «ναι» στο καλό φαγητό, τον έρωτα και την τέχνη. Κάποιοι από εσάς θα φροντίσετε να ασκηθείτε και να ακολουθήσετε υγιεινή διατροφή. Οικονομικά οφέλη ίσως προκύψουν από ένα ομαδικό έργο στο οποίο θα έχετε σημαντικό πόστο. Οι γεννημένοι του 1985 θα ζητήσετε τη βοήθεια συγγενών για την επίτευξη ενός στόχου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ευχάριστη μελέτη»

Τα επαγγελματικά σας καθήκοντα είναι ξεκούραστα και δεν σας απασχολούν καθόλου ίσως γιατί το μυαλό σας ταξιδεύει σε ένα πάρτι ή κάποιο ερωτικό τετ – α – τετ που περιμένετε πως και πως. Πιθανόν να συζητήσετε με φίλους ένα ενδεχόμενο ξεκίνημα που επιθυμούν να κάνουν και να αισθανθείτε ιδιαίτερα ωραία με την καθοδήγηση και το προσεκτικό σχεδιασμό που τους παρουσιάζετε. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως γίνετε το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ο έρωτας περνά από το στομάχι»

Ο χώρος του σπιτιού σας ίσως φιλοξενήσει κάποιο ρομαντικό και αισθησιακό ρομάντζο ενώ θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προετοιμασία και/ή την απόλαυση ενός εκλεκτού γεύματος. Επαγγελματικά, θα κάνετε κάτι καινούργιο που θα ωφελήσει μια πλειάδα προσώπων. Το πείσμα σήμερα μπορεί να αποδειχθεί καλό, αφού θα επιμείνετε για κάτι που αξίζει. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως ζηλέψετε τις ζεστές σχέσεις κάποιων.

ΙΧΘYΕΣ

«Ευχάριστες διεκπεραιώσεις»

Αδέλφια, ξαδέρφια και προσφιλή πρόσωπα μπορεί να σας ζητήσουν κάποια εξυπηρέτηση ενώ ίσως μετακινηθείτε για να συναντήσετε το ταίρι σας ή να λάβετε κάποια χρήματα. Η επικοινωνία με το σύντροφο μπορεί να είναι εποικοδομητική ενώ πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού θα σας δώσουν την ευκαιρία να γίνετε πολυπράγμονες. Οι γεννημένοι του 1970 θα αρνηθείτε να γυρίσετε σε μια κατάσταση που σας πληγώνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved