Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 34' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 43' 01" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 21° 11' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 39' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 07' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 45' 27" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 17' 23" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 01' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

 

  

Γενικό προφίλ

Με τον Άρη να μπλέκεται στα γρανάζια του Πλούτωνα, ο ενθουσιασμός και οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν για να πειστούν όσες ή όσοι θέλουν αποδείξεις και ονόματα, που μάλλον δεν είναι σε κοινή θέα. Θα πρέπει λοιπόν να «σκάψετε» πολύ αν θέλετε να βρείτε την αλήθεια. Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από μόνο του σας βοηθά να σκεφτείτε κάποια πράγματα σε βάθος και να μην μείνετε στην επιφάνεια. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η ημέρα θα είναι φουλ ερωτική, ενώ είναι πιθανόν να πετύχετε καλές συμφωνίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα.

 

 

4_sep 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Ανταγωνισμός»

Η μέρα ξεκινά με κάποιες αντιξοότητες και πιθανόν αρνήσεις από πρόσωπα που θεωρούνται οι «ιθύνοντες» για μια υπόθεση. Από την άλλη, μπορείτε να έχετε μια καλή επικοινωνία με άτομα που δουλεύουν υπό την εποπτεία σας ενώ είναι πολύ πιθανόν να ξαναβρεθείτε με πρόσωπα που γνωρίζατε από παλιά. Από το απόγευμα που η Σελήνη εισέρχεται στον 2ο ηλιακό οίκο, θα έχετε την τάση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Οι γεννημένοι του 1956 θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα περικλείεται από μυστήριο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Καθυστερήσεις»

Κάποιες δουλειές που θα κάνετε θα σας φανούν αγγαρείες ενώ δεν αποκλείεται να βαρυγκωμάτε, πριν ακόμα τις ξεκινήσετε. Επιπλέον, ίσως νιώθετε άβολα να ζητήσετε μια χάρη από κάποιο πρόσωπο, ωστόσο θα το επιχειρήσετε λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο να πει «όχι». Από το απόγευμα, βρίσκετε τα «πατήματα» σας και νιώθετε δυνατοί και ακμαίοι να ξεκινήσετε κάτι που θα σας ανανεώσει. Οι γεννημένοι του 1975 θα δοκιμάσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Βοήθεια από τους άλλους»

Πιθανόν κάποιες προσκλήσεις ή προτάσεις στις οποίες θα πρέπει να απαντήσετε να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και ως εκ τούτου βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει υπερωρίες για να βρει πως θα αντιμετωπίσετε το θέμα. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ευνοεί κάποια οικονομική ενίσχυση από τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αλλαγές εντός της οικίας. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε θετικά νέα σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Ελάτε πιο κοντά»

Κάποιες καταστάσεις μέσα στο χώρο εργασίας απαιτούν υπομονή και χρόνο για να εξελιχθούν, γεγονός που σας αγχώνει, καθώς θα θέλατε να είχατε μια εικόνα του «τι μέλλει γενέσθαι». Ηρεμήστε και αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα τι θα γίνει. Συγχρόνως, οι επαφές με αδέρφια και συναδέλφους μπορούν να γίνουν πιο ουσιαστικές. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε έξοδα καλλωπισμού.

 

 

ΛΕΩΝ 

«Προσεκτικοί και μετρημένοι»

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο το πρωί θα σας βάλει σε μια διαδικασία να μετρήσετε τα λόγια σας όσον αφορά σοβαρές υποθέσεις από τις οποίες εξαρτώνται πολλά. Συγχρόνως, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια ειδοποίηση που θα σχετίζεται με χρήματα που πρόκειται να εισπράξτε. Ζητήματα που σχετίζονται με άτομα της οικογένειας θα σας κρατούν σε αγωνία. Οι γεννημένοι του 1976 θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Εκτός πλάνου»

Σήμερα, υπάρχει μια ανασφάλεια που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Αν και θα θέλατε να κάνετε ένα πλάνο εσόδων – εξόδων κάποιες καθυστερήσεις δεν σας το επιτρέπουν και αυτό σας μπλοκάρει. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτά που μπορούν να γίνουν και ξαναδείτε το συγκεκριμένο θέμα αργότερα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συνδράμει, ώστε κάποιες σκέψεις σας να έχουν θετική επίδραση σε θέματα παιδιών και ευχαρίστησης. Οι γεννημένοι του 1987 θα φλερτάρετε με ένα συνάδελφο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Αξιοποίηση προτάσεων»

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα κάποιες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες που θα μεταμορφώσουν την οικονομική σας ζωή. Παράλληλα, κάποιοι από εσάς θα αξιοποιήσετε πρόταση που σχετίζεται με θέματα οικίας και φιλοξενίας. Από το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον 8ο ηλιακό οίκο και ως εκ τούτου η ερωτική επιθυμία θα χτυπήσει κόκκινο. Οι γεννημένοι του 1956 ίσως απογοητευτείτε από εντάσεις που θα εκδηλωθούν σε κάποιες συνεργασίες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έρωτας μεγατόνων»

Με το Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σας δίνονται ευκαιρίες για φλερτ και αισθηματικά ρομάντζα περισσότερα των δακτύλων του ενός χεριού. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε κέρδη μέσα από επενδύσεις ενώ κάποιοι από εσάς θα δουν μια φιλία να μετατρέπεται σε ερωτική σχέση. Ο ανταγωνισμός θα σας «πωρώσει». Οι γεννημένοι του 1966 θα βοηθήσετε το σύντροφο να ανέβει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Κάποιες υποθέσεις δεν έχουν τελειώσει»

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είναι ευχάριστο και δημιουργικό και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πράγματα που σας γεμίζουν. Μια αγωνία μπορεί να υπάρξει όσον αφορά στις προσδοκίες για ένα θέμα που σχετίζεται με άθληση, παιδιά και φλερτ που όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Επαγγελματικές προτάσεις που βρίσκονταν χωμένες σε κάποιο συρτάρι μπορεί να βγουν στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1964 θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις περί φιλίας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Η τύχη σας είναι το μυαλό σας»

Η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και τη δικαιοσύνη ενώ το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα δηλώνει κάποια αλλαγή σε ένα παρεμφερές ζήτημα μετά από δική σας παρέμβαση. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 11ο σας δραστηριοποιεί σε χώρους όπου η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη είναι πολύ σημαντικές. Οι γεννημένοι του 1971 θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις με πρόσωπα που είτε σας εχθρεύονται είτε σας ζηλεύουν.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Μεταστροφή της τύχης»

Η σχέση με ένα πρόσωπο που υπάρχει οικονομική συναλλαγή θα σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιες σιωπηρές απόψεις σας. Παράλληλα, είναι πιθανόν να κάνετε μια νέα αρχή με ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή να ξαναεπικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε ερωτική σχέση. Επαγγελματικά, τα δίνετε όλα, προκειμένου να καταφέρετε να αποκτήσετε τη φήμη και την επιτυχία που σας αξίζει. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως έρθετε σε ρήξη με τα πεθερικά σας ή κάποιους συγγενείς εξ αγχιστείας.

 

 

ΙΧΘYΕΣ 

«Προς το καλύτερο»

Οι συνθήκες αλλάζουν τα δεδομένα σε μια σχέση και εσείς αρχίζετε να βλέπετε την όλη κατάσταση από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Μια δύσκολη υπόθεση που κατά το παρελθόν αποτέλεσε αιτία για να κάνετε ένα αναγκαστικό νέο ξεκίνημα διαπιστώνετε πως σας βγήκε σε καλό. Εν τω μεταξύ, κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν στα οικονομικά σας μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τις έχετε φιλοσοφήσει καλά. Οι γεννημένοι του 1962 θα επιδιώξετε κάποια μετακίνηση για αναψυχή.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved