Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Μετά από την τελευταία Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού που μας γύρισε σε εποχές με τη γεύση του μαλλιού της γριάς στο στόμα, η γλυκιά της γεύση τείνει να γίνει στυφή, με το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό, σήμερα 2/9 στις 8:38 το πρωί.

Ως το απόγευμα η αίσθηση που θα έχουμε είναι εκείνη της υπερέντασης χωρίς εμφανή λόγο, πέρα από τους συνηθισμένους, που όλοι έχουμε αφομοιώσει στην καθημερινότητά μας.

Το πείσμα, η επιμονή, ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα θα μας ακολουθούν διαρκώς, ενώ πρώτα θα κάνουμε αυτό που θέλουμε και μετά θα σκεφτόμαστε για το αν έπρεπε να το πράξουμε. Ο ένας εαυτός μας θα προλαβαίνει τον άλλον, ενώ θα ανακαλύπτουμε πως ένας και μόνο υπερισχύει.

Στις 21:55 το βράδυ και λίγο αργότερα στις 23:00 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Ουρανό αντίστοιχα, διαμορφώνουν από το απόγευμα ως το τέλος της ημέρας, τις συναισθηματικές εκρήξεις, τα απρόοπτα και τις ξαφνικές ανακατατάξεις που μπορεί να συμβούν, ή να έχουν ήδη συμβεί από το πρωί.

Η επιρροή της Πανσελήνου είναι ακόμα σε ισχύ και το βράδυ αυτό δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας, εφόσον όλα συναινούν σε ξεσπάσματα, που έχουν εκμηδενίσει την υπομονή και την καρτερικότητα. Για όσους τα πράγματα είναι πιο ξεκαθαρισμένα, θα είναι ένα βράδυ ισχύος και σημαντικών συνειδητοποιήσεων.

Στις 3/9 στις 12:56 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία βοηθάει ως νωρίς το απόγευμα να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας όχι βέβαια για να τις μετριάσουμε, αλλά για να υπερβάλουμε ακόμα πιο πολύ στις διεκδικήσεις μας, έχοντας μέσα μας μια άσβεστη φλόγα που φουντώνει διαρκώς. Παρόλα αυτά είναι πολλοί αυτοί που θα καταφέρουν να επιβληθούν και να ρυθμίσουν κάποιες εκκρεμότητες με σαφήνεια και αποφασιστικότητα.

Στις 4/9 στις 11:54 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο μετράει τις απώλειες, ξεκαθαρίζοντας όμως το τοπίο ως το μεσημέρι. Ότι και αν χάσουμε αυτό το διάστημα, ας το θεωρήσουμε μια λυτρωτική ήττα.

Στις 14:06 το μεσημέρι το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας υπενθυμίζει ως το απόγευμα πως η ζωή είναι ωραία αρκεί να σεβόμαστε τα όριά μας και τα όρια των άλλων.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και δεν ορίζουν τα πράγματα. Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι κυριαρχούν αυτό το διήμερο, ενώ Ιχθείς, Ταύροι, Σκορπιοί και Παρθένοι καταγράφουν αντιδράσεις στα τεφτέρια τους.

Στις 18:42 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο δίνοντας μαθήματα πρακτικότητας, μεθοδικότητας και υπομονής, αλλά και ευκαιρίες χαλάρωσης και συνετής σκέψης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved