Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

Γενικό προφίλ

Σήμερα, δείχνετε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα, ακολουθώντας το ρητό «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς». Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει την ερωτική σπίθα φωτιά ενώ κάποιες εργασίες μπορούν να αποδώσουν, αν κρατήσετε γερά στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Από την άλλη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πέρα από μια οικονομική δυσπραγία δηλώνει και μια αδυναμία να πιάσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Πίκρες μεν αλλά και «ουδέν κακόν αμιγές καλού»!

3_sep

ΚΡΙΟΣ

«Στο απυρόβλητο»

Με πολεμική διάθεση ξεκινάτε σήμερα, καθώς δεν σηκώνετε μύγα στο σπίθα σας. Κάποια προβλήματα απαιτούν να δείξετε πυγμή και να μην κάνετε υποχωρήσεις κι εκπτώσεις ενώ ίσως οι σχέσεις με άτομα με τα οποία υπάρχει ανταγωνισμός σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Συγχρόνως, αν και κάποιες επιλογές αποδείχθηκαν κακές, εσείς δε θα τις εγκαταλείψετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα αρνηθείτε ότι φταίτε σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σε κατάσταση αναμονής»

Σήμερα, ίσως δε θέλετε να ανοίξετε το παράθυρο σας ούτε στο λίγο ούτε στο πολύ. Προτιμάτε να αφήσετε να περάσουν κάποιες καταστάσεις και μετά να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ίσως σήμερα δεν βοηθήσει να βρεθείτε στην ίδια συχνότητα με πρόσωπα που συνήθως τα πάτε καλά. Από την άλλη, πιθανόν να αντιγράψετε κάτι που καταδικάζετε. Οι γεννημένοι του 1971, αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας»

Πολύ πιθανόν το νέο ξεκίνημα ενός φίλου να μην το βρίσκεστε σωστό και να βρεθείτε σε δίλημμα, αν πρέπει να είστε ειλικρινείς ή να μην πείτε τίποτα. Συγχρόνως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα ενώ και οικονομικά ενδέχεται να ζοριστείτε. Η παρουσία του Άρη στον 6ο σας ωθεί να επιδιώξετε πιο τακτική άσκηση. Οι γεννημένοι του 1982 θα αρνηθείτε μια πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έντονες συζητήσεις»

Αν σήμερα σκέφτεστε να κάνετε μια παρακινδυνευμένη κίνηση όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, ίσως είναι καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Ακολουθήστε καλύτερα κάποια συνταγή, προσθέτοντάς της νέα στοιχεία. Επαφές με άτομα που εργάζονται για το κράτος ίσως σας οδηγήσουν σε κάποια φιλονικία. Κάποιοι θα σας ζητήσουν ένα αντάλλαγμα. Οι γεννημένοι του 1984 θα επανορθώσετε για ένα σφάλμα.

ΛΕΩΝ

«Όλα να τα περιμένετε»

Σήμερα, ίσως η αρχή και το τέρμα βρίσκονται στο ίδιο σημείο και ως εκ τούτου όλα στρέφονται γύρω από τα θέλω σας. Αν υπολογίζετε στη βοήθεια κάποιας γυναίκας για ένα επαγγελματικό θέμα, ίσως διαπιστώσετε ότι σας αποφεύγει ή ότι είναι κάπως απόμακρη. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι θα τα κυνηγήσετε όσο χρειαστεί. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως «υπνωτιστείτε» από μια δελεαστική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ανάγκη για κάτι καινούργιο»

Οικονομικές διαπραγματεύσεις απαιτούν από εσάς να είστε ευθείς και ειλικρινείς και να μη διστάσετε να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ίσως φέρει μια ρήξη σε μια φιλική σχέση, δείχνοντας πως έκανε τον κύκλο της. Κάποιες μετακινήσεις ίσως σας κουράσουν, παρόλο που θα αποτελέσουν την αφετηρία για κάτι που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1980 θα ανατρέψετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

«Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις»

Κάποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις σας ωθούν να δείτε την αλήθεια όσον αφορά κάποια πρόσωπα και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι εν θερμώ. Το πορτοφόλι σας δεν μπορεί να κρατήσει φράγκο, καθώς το ένα έξοδο έρχεται μετά το άλλο ενώ νιώθετε ότι τα χέρια σας είναι τρύπια. Αποφύγετε σήμερα να ζητήσετε κάποια χάρη. Οι γεννημένοι του 1987 θα αποκρύψετε τις εξελίξεις σε ένα νομικό ή εκπαιδευτικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αν ήταν η ζήλια ψώρα...»

Οι υφιστάμενοί σας χρειάζονται τη δική σας καθοδήγηση, παρόλο που κάποιοι για προσωπικούς τους λόγους το αρνούνται. Ίσως βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις χάνετε τον έλεγχο και αυτό σας ρίχνει στα μάτια τους, όμως το σημαντικό είναι να επιμείνετε στο σωστό και όχι να επικεντρώνεστε στο λάθος. Αποφύγετε να κάνετε σήμερα κάποια οικονομική συμφωνία διότι μπορεί να αποδειχθεί ασύμφορη. Οι γεννημένοι του 1975 δεν θα δεχτείτε τη γνώμη κάποιων που φωνάζουν, αντί να εξηγούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ανταμοιβές»

Δημιουργικοί και αισιόδοξοι, ασχολείστε με δραστηριότητες που μπορούν να σας προσφέρουν οικονομική ή ηθική ικανοποίηση. Από την άλλη, σε μια σχέση, αντί να λυπάστε για κάτι που έγινε, κάνετε κάτι για να επανορθώσετε. Η παρουσία τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στον 10ο ηλιακό δείχνει ότι τα επαγγελματικά μπαίνουν πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα αρνηθείτε να κρατήσετε κάτι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν υπάρχει μόνο μια αλήθεια»

Ένα καινούργιο βήμα που κάνει ένα μέλος της οικογένειάς σας δε θα έχει την έγκρισή σας ενώ ίσως θεωρήσετε ως προσωπική αποτυχία την αδυναμία να το πείσετε να ακολουθήσει τη δική σας γνώμη. Στη συνέχεια θα αντιληφθείτε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς το μόνο που θέλει είναι να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του. Ίσως είναι προτιμότερο να το στηρίξετε. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως ο πόνος σας θυμώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αφοπλιστικά ειλικρινείς»

Το μυαλό σας δουλεύει με αυξημένη ταχύτητα ενώ γεννά τη μια ιδέα μετά την άλλη. Επαγγελματικά ζητήματα ίσως δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλετε, ωστόσο ίσως είναι νωρίς για να πείτε ότι «χάνετε» τον χρόνο σας. Από την άλλη, με το Δία στον 5ο ίσως λάβετε μια χαρά από ένα παιδί ή θα έχετε κέρδη από τυχερά παιχνίδια, χόμπι και ευχάριστες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1951 αισθηματικά, θα δώσετε μια απάντηση που θα πικράνει.

ΙΧΘYΕΣ

«Πάτε για άλλα»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού ίσως ανακύψουν κάποια οικονομικά θέματα που χρειάζονται άμεση ανταπόκριση. Από την άλλη, ίσως η σχέση σας με ένα άτομο που υπάρχει προϊστορία δε μπορεί να ξαναρχίσει, παρόλο που κάπου μέσα σας ελπίζατε ότι είναι εφικτό. Χρειάζεται να στρέψετε την προσοχή σας εκεί που σας θέλουν. Οι γεννημένοι του 1969 θα δώσετε έναν αγώνα για θέματα ηθικής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved