Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/9

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Κριό δείχνει ότι δεν θα μπορείτε να συγκρατηθείτε με... τίποτα! Ένας άκρατος ενθουσιασμός θα καθοδηγεί κάθε σας βήμα ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε, αν χρειαστεί, για τα θέλω σας. Κι αν δεν το πράξετε εσείς θα το βρείτε ...μπροστά σας! Ωστόσο, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα ψέματα, τις παρανοήσεις και τις παρερμηνείες ενώ η τέχνη της απάτης και της παραπλάνησης θα παρασύρει κάποιους σε άγνωστα και πιθανόν «μολυσμένα» νερά.

2_sep

ΚΡΙΟΣ

«Θέλετε να περάσει το δικό σας»

Σήμερα, έχετε διάθεση για μια νέα εκκίνηση και σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να αφήσετε το παρελθόν να κυριέψει το παρόν σας. Ορμητικοί και ηγετικοί θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε ενεργητική συμμετοχή σε μια υπόθεση που σας ενδιαφέρει ενώ με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το σπίτι φιλοξενεί χαρές αλλά και αρνήσεις από άτομα που περνάει ο λόγος τους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα»

Αγωνία έχετε σήμερα σχετικά με την εξέλιξη ενός θέματος ενώ ίσως αισθανθείτε υπόχρεοι για τη βοήθεια κάποιων και θελήσετε να τους την ανταποδώσετε με τον τρόπο σας. Από την άλλη, ίσως μια σχέση σας οδηγήσει στα άκρα και κάνετε πράγματα, παρασυρόμενοι από μια συναισθηματική ένταση. Πολύ πιθανόν να ανακύψουν προβλήματα με παράσιτα στο χώρο του σπιτιού ενώ δεν θα πρέπει να λάβετε μετρητοίς κάποιες υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με παρέα»

Σήμερα, έχετε διάθεση να βγείτε έξω, να συναντήσετε φίλους και να βρεθείτε με άτομα που σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Ίσως θεωρήσετε κάποια στάση εριστική ενώ θα δράσετε πολύ γρήγορα όσον αφορά ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Με την Αφροδίτη νιώθετε ότι μπορείτε με άνεση να κάνετε έξοδα ενώ πολύ πιθανόν να εισπράξετε και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία»

Οι πρωτοβουλίες που παίρνουν κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ίσως δεν ανταποκρίνονται στα σημερινά σχέδια σας και θα αντιδράσετε παρορμητικά. Από την άλλη, κάποιο ξεκίνημα που ίσως γίνει θα γιορταστεί με μια εκδήλωση ή ένα κοινωνικό γεγονός. Αισθηματικά, ίσως δεν είναι εύκολο να διαγράψετε τα παλιά αλλά μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ

«Θα πάρετε το τιμόνι»

Σήμερα, διοχετεύετε όλη σας την ενεργητικότητα σε επαφές και συζητήσεις που σας εξιτάρουν και πιθανόν σας δίνουν τη δυνατότητα να ανοίξετε ένα νέο κύκλο. Οι σχέσεις με συγγενείς ίσως είναι θυελλώδεις ενώ θα αρνηθείτε τη βοήθεια κάποιων έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Οικονομικές παγίδες μπορεί να μην είναι εμφανείς με την πρώτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πάθη και ζήλιες»

Η ανυπομονησία όσον αφορά μια νέα αρχή στην οικονομική ζωή είναι έκδηλη, όσο και αν προσπαθείτε να την κρύψετε. Παράλληλα, αναζητάτε μια ανεξαρτησία όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα αλλά οι πιθανές ζήλιες του συντρόφου δεν συνδράμουν θετικά σε αυτό. Αποφύγετε να συνάψετε κάποια συμφωνία ή να δώσετε το λόγο σας για κάτι.

ΖΥΓΟΣ

«Και μαζί και μόνοι»

Με τη Σελήνη στον Κριό δίνετε μεγάλη σημασία στις σχέσεις σας και πιθανόν να κάνετε κάποια βήματα για να προσεγγίσετε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Πολύ πιθανόν, κάποιοι να ερωτευτείτε, χωρίς να το σκεφτείτε ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σας κλείσει πονηρά το μάτι. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι είναι καλό να προσέχετε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έχοντας την εξουσία»

Ακόμα και αν βάλετε την ποδιά για να κάνετε δουλειές, εσείς θα είστε ο αρχηγός και κάποιοι άλλοι θα ακολουθούν τις οδηγίες σας. Ίσως αρνηθείτε να ακούσετε τι σας προτείνουν οι άλλοι, πιστεύοντας ότι εσείς ξέρετε, γεγονός που μπορεί να επαληθευτεί αλλά μπορεί και όχι. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να επανελέγξετε κάποιες επιλογές σας και να αποφύγετε να πάρετε κάποια βιαστική απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κρατάτε μικρό καλάθι»

Δραστήριοι, χαρούμενοι και κεφάτοι έχετε διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να ξεσηκώσετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Μπορεί το πάρτι να μην έχει την απήχηση που περιμένετε, ωστόσο εσείς θα εστιαστείτε σε αυτά που σας έκαναν να περάσετε καλά. Ένα άτομο με εξουσία ίσως σας εξαπατήσει όπως και στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν θα πάτε πάσο»

Σήμερα, θα αλλάξετε ρότα όσον αφορά θέματα που αφορούν την οικογένεια ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο πως θα μπορείτε να έχετε εσείς τα ηνία σημαντικών αποφάσεων. Αποφύγετε να ζητήσετε από κάποιον να μεσολαβήσει για ένα θέμα σας γιατί ίσως αποδειχθεί σφάλμα. Αισθηματικά, η αγκαλιά του συντρόφου σας είναι ανοιχτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Γλυκές αμαρτίες»

Κάποια νέα γνωριμία μπορεί σήμερα να αποτελέσει ευκαιρία για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Παράλληλα, θα φανείτε τολμηροί στο να κάνετε ερωτήσεις και πιθανόν να ξεπεράσετε τα όρια για χάρη της αλήθειας. Οι πειρασμοί στην ερωτική ζωή ίσως σας κάνουν να πείτε «το ξένο είναι πιο γλυκό» ενώ θα παρερμηνεύσετε κάποια συμπεριφορά.

ΙΧΘYΕΣ

«Μη βασιστείτε στην καλή πίστη»

Κάποιες αγορές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε ή να κάνετε το δικό σας. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε ότι το ταίρι σας συμπεριφέρεται εγωιστικά, ωστόσο το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε εσάς. Δοκιμάστε να κάνετε και κάτι μόνοι σας, ίσως το έχετε ανάγκη. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες που σχετίζονται με την οικία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved