Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/9

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες, είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και διατροφής, την φροντίδα προσώπων που την έχουν ανάγκη αλλά και με μεταφυσικές ως επί το πλείστον αναζητήσεις. Καλό είναι να δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που νιώθετε παρά σε αυτά που ακούτε. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, αν και δίνει έμφαση στη λογική και τη νοητική σκέψη, εξαιτίας της επικειμένης αντίθεσής του με τον Ποσειδώνα θα κάνει δυσκολότερο τον εντοπισμό της νοητής γραμμής ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια.

1_sep

ΚΡΙΟΣ

«Κάντε ένα διάλλειμα»

Σήμερα, είναι μια μέρα ιδανική για να αποστασιοποιηθείτε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας έχει κουράσει και να μπορέσετε με την ησυχία σας να απολαύσετε αυτά που θέλετε. Κάποιοι από εσάς ίσως φανείτε απρόσιτοι ενώ πιθανόν η συμπεριφορά σας να μπερδέψει τους άλλους. Η είσοδος του Ερμή στον 6ο οίκο πρόκειται να φέρει ειδήσεις για θέματα δουλειάς που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Όλα βαίνουν καλώς»

Με τη Σελήνη στον οίκο της φιλίας πολλοί από εσάς θα βρεθείτε με την παρέα σας σε κάποια παραλία ή σε ένα μαγαζί με μουσική της αρεσκείας σας. Η αλληλεγγύη στις σχέσεις με άτομα που σας είναι γνωστά ή ανήκετε σε ένα κοινό χώρο θα σας προσφέρει βαθιά συγκίνηση. Ο Ερμής έρχεται να κάνει συντροφιά στον Ήλιο, στον οίκο του έρωτα και να σας φέρει νέα που αφορούν την αισθηματική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Απροσδιόριστη εξέλιξη»

Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου σας βρίσκει προσανατολισμένους στα της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Ίσως κάποια γεγονότα και εκδηλώσεις σας φέρουν πιο κοντά σε πρόσωπα που χειρίζονται θέματα σημαντικά για εσάς ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσετε την παρέα με τις «υψηλές» γνωριμίες σας. Τα ωραία λόγια μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη ενώ καλό είναι να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες»

Πολλοί από εσάς θα συλλάβετε κάποια «θεϊκά» μηνύματα όσον αφορά τη ζωή σας και θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε γύρω από αυτά. Η επικοινωνία με πρόσωπα από απόσταση μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και τελικά να μη συζητήσετε κάτι που σας «καίει». Ερωτικά, θα ανέβετε τα σκαλοπάτια της χαράς ενώ, αν κάτι χρειάζεται να αποφύγετε, είναι να κολλήσετε σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει.

ΛΕΩΝ

«Με μέτρο»

Απορίες, ενοχές και οικονομικές υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να εμβαθύνετε σε κάποια πράγματα, προκειμένου να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Ζητήματα σπιτιού μπορούν να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο ενώ είναι σημαντικό να αποφύγετε τα μεγάλα λόγια, τις υπερβολές και τον κομπασμό διότι ίσως δώσετε μια λανθασμένη εντύπωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δείξτε τα συναισθήματά σας»

Κάποιοι από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε μια σχέση από μια πιο εσωτερική οπτική ενώ άλλοι θα χαρείτε ένα όμορφο αισθηματικό ρομάντζο. Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό στρέφει τη συναισθηματική σας δύναμη στις σχέσεις και σας προτρέπει να αφουγκραστείτε αλλά και να εκδηλώσετε τι νιώθετε. Με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο λήγει μια περίοδο νοητικής ανησυχίας αλλά για λίγες μέρες ίσως υπάρξει μια σύγχυση.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν λέτε πολλά»

Με τη Σελήνη στα Ψάρια έχετε διάθεση να κάνετε τα πάντα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα αφαιρείστε και θα αδυνατείτε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε αυτό με το οποίο ασχολείστε. Παράλληλα, ίσως κρίνετε ότι είναι καλύτερο να αποκρύψετε κάποια γεγονότα που σας ταλανίζουν ενώ κάποιες μυστικές επαφές ενδέχεται να μην αποφέρουν τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το σπίτι δεν θα σας δει καθόλου»

Σήμερα, ρίχνεστε στα δροσερά νερά του έρωτα και ζείτε το όνειρο και την αγάπη. Ερωτικοί και αισθαντικοί ταξιδεύετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας ενώ ταυτόχρονα του περνάτε με τρόπο τα μηνύματα που θέλετε. Οι βόλτες και οι έξοδοι θα αποτελέσουν μια μοναδική ευκαιρία να περάσετε όμορφα και συγχρόνως να ρίξετε άδεια και να πιάσετε γεμάτα. Κάποιοι θα αντιγράψουν το στυλ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αμφιβολίες»

Πολύ πιθανόν σήμερα να νιώσετε ότι ένα θέμα που αφορά το σπίτι αποτελεί άπιαστο όνειρο ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ένα πέπλο μυστηρίου να αιωρείται πάνω από τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Παράλληλα, κάποιοι από εσάς ίσως δεν καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από τα οποία εξαρτάται μια σημαντική υπόθεσή σας. Ένα όμορφο δωράκι θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν εξαρτώνται όλα από εσάς»

Σήμερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει νόημα να ανησυχείτε για θέματα το αποτέλεσμα των οποίων εκ των προτέρων ήταν αβέβαιο. Πολλοί από σας θα νιώσετε ότι αυτό που μετράει σήμερα είναι να έχετε δίπλα σας άτομα που σας κατανοούν και να περνάτε καλά μαζί τους. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέχετε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης ή πλάνης σε οικονομικά ή ερωτικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος»

Σήμερα, έχετε την τάση να «ρίξετε» τον εαυτό σας, προκειμένου να προσφέρετε οικονομική ή συναισθηματική στήριξη σε ένα άλλο πρόσωπο. Συγχρόνως θα νιώσετε ότι η αγάπη και η εκτίμηση που λαμβάνετε είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που θα μπορούσατε να είχατε. Αν σε κάτι είναι καλό να έχετε το νου σας, είναι οι πιθανές προσδοκίες που έχετε για ένα πρόσωπο γιατί ίσως διαψευστούν.

ΙΧΘYΕΣ

«Τα νομίσματα έχουν δύο όψεις»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την τάση να διοχετεύσετε δημιουργικά τη ζωηρή σας φαντασία και να αναπτύξετε τα ξεχωριστά ταλέντα σας. Ίσως κάποιες επιλογές σας δεν βρουν την ανταπόκριση που περιμένετε, ωστόσο αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε να αντέχετε την αρνητική κριτική και να κάνετε αυτό στο οποίο πιστεύετε. Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο ο προσωπικό σας μαγνητισμός θα φέρει κοντά σας νέα πρόσωπα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved