1η Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1η Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

9 έως 10 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας άρχοντας, περιστοιχισμένος από αυλικούς που τρώνε και πίνουν»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, θα είναι πολύ τυχερός στον οικονομικό τομέα, είτε δουλεύει σκληρά είτε όχι. Αλλά όσο συντηρητικός κι αν είναι για τον εαυτό του, για τους άλλους θα είναι σπάταλος, χωρίς να σκέφτεται τα πραγματικά κίνητρα τους. Έτσι, παρότι θα έχει γύρω του και ειλικρινείς φίλους, είναι πιθανό να πικραθεί από την στάση κάποιων, όταν και αν πάψει να τους τροφοδοτεί. Μπορεί ακόμη να υποφέρει από τη δολιότητα μιας γυναίκας.

Έχοντας έφεση στην διερεύνηση των μυστηρίων της Φύσης, μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτά, ξεφεύγοντας από την άβυσσο των ανθρωπίνων παθών. Τα παράξενα ή υπερφυσικά φαινόμενα θα τον απασχολήσουν. Επιπλέον, η μοίρα αυτή δίνει μια κλίση στην κομψότητα και στην πεζοπορία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Φίλους κτίζε και μη χρήματα.» Αίσωπος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι σχετικά «δύστοκη», αφού διαδοχικά προβλήματα στις σχέσεις σας δεν θα επιτρέψουν την ομαλή πορεία τους. Ίσως μάλιστα ήρθε η ώρα να κρίνετε και να αποφασίσετε για το αν καλύπτεστε πραγματικά από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι πιο άτυχοι θα βιώσουν απογοητεύσεις κι έναν χωρισμό, μπαρά την προσπάθεια τους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Θα υπάρξουν όμως κι εκείνοι ή εκείνες, που μέσα από τα προβλήματα θα διαπιστώσουν τελικά πως η σχέση τους αντέχει και είναι μια από τις πολυτιμότερες κατακτήσεις της ζωής τους. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες τα ...μαντάτα δεν είναι καλά, αφού πίσω από την βιτρίνα της ευτυχίας, κρύβονται προβλήματα ή δεσμεύσεις που καθιστούν κάθε προσδοκία ανεδαφική.

Οικονομικά

Οι ουρανοί σας καλούν να είστε προσεκτικοί και φειδωλοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, αφού σίγουρα θα υπάρξουν έκτακτα και αναγκαστικά έξοδα. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλετε να έχετε απέναντι σε συνεργασίες και «πολλά υποσχόμενα» projects. Το σωστό σε αυτήν την φάση είναι το να δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σας. Επιπλέον, κάποια πράγματα που γίνονται στο παρασκήνιο σας αφορούν άμεσα και καλό είναι να «ψαχτείτε» πρώτα κι ύστερα να εμπιστευτείτε πρόσωπα που διατείνονται πως μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Φαίνεται πως γύρω σας μαζεύονται διάφοροι επιτήδειοι, που ο καθένας παίζει το παιχνίδι του...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved