Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8

Γενικό προφίλ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων έχει την τάση να σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα ρομαντικά και να βασίζεστε ιδιαίτερα στην διαίσθηση και την εσωτερική σας φωνή. Ωστόσο, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία ίσως απαιτούν κάτι περισσότερο από όμορφα λόγια που, όσο και αν ηχούν ωραία, μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Στόχος αυτής της Πανσελήνου είναι οι όμορφες υποσχέσεις να συνοδευτούν από τις αντίστοιχες πράξεις.

31_aug_2

ΚΡΙΟΣ

«Επιβραδύνετε τους γρήγορους ρυθμούς σας»

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και σας ωθεί περισσότερο από ποτέ να αναζητήσετε την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα είναι συχνό φαινόμενο κι αισθηματικά ίσως βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση που δείχνει ιδανική. Κρατάτε μικρό καλάθι. Οι γεννημένοι του 1989 θα κρύψετε κάποια γεγονότα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε»

Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα όμως η λογική σας έχει αμφιβολίες, λόγω των εμπειριών του παρελθόντος. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε κάτι που αγαπάτε πολύ και το οποίο πιθανόν να έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Για ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά ίσως ζητήσετε τις συμβουλές των φίλων ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να δοκιμάστε την τύχη σας σε ένα τυχερό παιχνίδι. Οι γεννημένοι του 1960 θα κάνετε ένα όμορφο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα ζητήσετε την γνώμη των άλλων»

Σήμερα, καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε σε ένα δίλημμα όσον αφορά σε μια εργασιακή πρόταση ή προοπτική, καθώς αυτή θα έχει άμεσες συνέπειες στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να θελήσετε να εξωραΐσετε το χώρο στον οποίο εργάζεστε. Οι γεννημένοι του 1972 θα συναντήσετε οικονομικές ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Οι αποστάσεις μικραίνουν»

Μετακινήσεις, συζητήσεις και ταξίδια υπόσχεται η Πανσέληνος στους Ιχθύες, καθώς πολλοί από εσάς θα ετοιμάσετε τη βαλίτσα για μια μίνι απόδραση, η διάρκεια της οποίας στη συνέχεια μπορεί να επεκταθεί και κάποιοι άλλοι -λόγω των συνθηκών- θα έρθετε πιο κοντά τόσο με κοντινούς όσο και μακρινούς συγγενείς. Τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συμφωνίες θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Οι γεννημένοι του 1985 θα αντιληφθείτε ότι πίσω από απλά λόγια κρύβονται βαθιά νοήματα.

ΛΕΩΝ

«Διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον»

Το επίκεντρο της προσοχής σας γίνονται τα οικονομικά σας, προκειμένου να ξεδιαλύνετε ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση και την καλύτερη αξιοποίηση αυτών. Τα έσοδά σας θα μπουν στο μικροσκόπιο, προκειμένου να μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά έξοδα και υποχρεώσεις προς τρίτους. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο πειρασμό. Οι γεννημένοι του 1991 θα αναθερμάνετε τον έρωτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τα αντίθετα έλκονται»

Η λογική συνεργάζεται με το συναίσθημα και εσείς νιώθετε ότι επιτέλους μπορείτε να εκφράσετε με άνεση τα θέλω σας στους άλλους. Πολύ πιθανόν να αντιληφθείτε ότι δεν χρειάζεστε να φοβάστε το χάος και το άγνωστο, αρκεί ό, τι και αν κάνετε, να αποτελεί προσωπική επιλογή. Σε θέματα σχέσεων το κλειδί είναι το αντιστάθμισμα των αντιθέσεων. Οι γεννημένοι του 1952 θα πείτε «ναι» σε ένα ιδεατό έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

«Βγάζοντας κάποιον από τη δύσκολη θέση»

Σήμερα, ίσως αποφασίσετε να αποκρύψετε ανησυχίες και προβληματισμούς που αφορούν τα επαγγελματικά σας ενώ πιθανόν να καλύψετε το λάθος ή την παράλειψη κάποιου υφισταμένου σας. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα ακούσετε το σώμα σας να σας χτυπά το καμπανάκι της ξεκούρασης. Επιπλέον, η ανία της ρουτίνας θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από αυτή. Οι γεννημένοι του 1987 θα ακούσετε ένα θετικό νέο από κάποιο φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Χαρούμενα πάρτι»

Οι στόχοι σας στρέφονται γύρω από τον έρωτα, την απόλαυση και τη διασκέδαση. Πολύ πιθανόν να μοιραστείτε όμορφες στιγμές ενώ κάποιοι από εσάς θα δείτε ένα στόχο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή να εκπληρώνεται. Θέματα που αφορούν σε παιδιά μπορούν να έχουν θετική εξέλιξή με τη βοήθεια ενός πρόσωπου που έχει κύρος. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε ένα τολμηρό βήμα στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τα του οίκου σας»

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε κάποια αλλαγή οικίας, εξαιτίας επαγγελματικών εξελίξεων ενώ κάποιοι άλλοι πιθανόν να πλησιάσετε τα μέλη της οικογένειας σας και μαζί τους να πάρετε ορισμένες αποφάσεις για τη ζωή σας. Τέλος, το παρελθόν θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξή σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα συναντήσετε ένα πρόσωπο από το οποίο εξαρτώνται πολλά για τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Βγαίνοντας από το κλουβί»

Ταξίδια γεμάτα περιπέτεια και χαρά υπόσχεται η σημερινή μέρα, καθώς θα είναι γεμάτη από διαδρομές, συναντήσεις και αποδράσεις. Θέματα που θα φαίνονται ανάλαφρα, θα κρύβουν μεγάλες αλήθειες που θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη. Μια μέρα που θα είστε περισσότεροι κοινωνικοί και επικοινωνιακοί από ό, τι συνήθως. Οι γεννημένοι του 1982 θα χαρείτε τον έρωτα ως το μεδούλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Οικονομικές διαπραγματεύσεις»

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει επί το πλείστον τα οικονομικά σας τα οποία, αν και δεν προέρχονται από μία και μόνη πηγή, εντούτοις δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις υποχρεώσεις προς ενοίκια, δάνεια και φόρους. Πολύ πιθανόν, να δοκιμάσετε να βρείτε μια λύση, ώστε και να ξοδεύετε για αυτά που σας αρέσουν αλλά και να είστε συνεπείς στις λοιπές υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1958 θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για ένα αισθηματικό θέμα.

ΙΧΘYΕΣ

«Εγώ και οι άλλοι»

Σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, λαμβάνοντας ωστόσο και τη γνώμη των άλλων. Πολύ πιθανόν, έναν νέο ξεκίνημα να βασίζεται σε μια συνεργασία ή σχέση ενώ κάποιοι από εσάς θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις επιθυμίες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βρείτε το άλλο σας μισό. Οι γεννημένοι του 1989 θα καλύψετε τα νώτα σας από κάποιους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved