Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/8

Γενικό προφίλ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο, νεωτεριστικές και μοντέρνες ιδέες δίνουν έναν άλλο αέρα στη ζωή σας ενώ ακόμα και εάν δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να κάνετε μια νέα αρχή, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά και να δώσετε ένα νέο ...τέλος. Κάπως ...σουρεάλ αλλά αντιπροσωπευτικό αυτής της Σελήνης. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί μακροσκελείς συζητήσεις και μετακινήσεις για ένα συγκεκριμένο σκοπό, ενώ το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας δίνει την πίστη για να γίνετε η χελώνα που θα νικήσει το λαγό.

30_aug

ΚΡΙΟΣ

«Μαζί με παρέα»

Οι φίλοι σας αναζητούν και οι προτάσεις για εξόδους, βόλτες, παραστάσεις και εκδηλώσεις πέφτουν βροχή. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα ευνοεί ζητήματα εργασίας που απαιτούν επιμονή και υπομονή ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Με τον Άρη στον 8ο ο άκρατος ερωτισμός δεν κρύβεται. Οι γεννημένοι του 1981 θα βρείτε ένα παράθυρο εξόδου από ένα αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με ψηλά το κεφάλι»

Με την Σελήνη στον 10ο ίσως αισθάνεστε ότι μια υπόθεση αργεί πολύ να τελειώσει όμως δεν αποκλείεται ένα ξαφνικό γεγονός να επιταχύνει σήμερα την εξέλιξή της. Τα οικονομικά της οικογένειάς σας ίσως ευνοηθούν από μια συνεργασία ή ένα πρόσωπο που του έχετε εμπιστοσύνη. Συγχρόνως, ίσως πέσουν οι υπογραφές για ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1976 μόνο μαχόμενοι θα πετύχετε του στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Επικοινωνιακά τρυκ»

Σήμερα, το μυαλό σας ξεπερνά σε εφευρετικότητα και τον πιο μεγαλοφυή επιστήμονα. Πολύ πιθανόν να έχετε επικοινωνία με πρόσωπα που είναι αντισυμβατικά ή αυτά με τα οποία ασχολούνται να σας φαίνονται πρωτοποριακά. Οι σχέσεις σας με κοντινούς συγγενείς μπορούν είτε να αποκατασταθούν είτε να γίνουν πιο βαθιές. Συγχρόνως, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί μετακινήσεις που έχουν κανονιστεί εδώ και καιρό. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε ψώνια για το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ερωτευμένοι»

Η ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας απογειώσει στα ουράνια ενώ ανατροπές και εκπλήξεις θα την κάνουν να ξεφύγει από το συνήθη ρυθμό της. Η παρουσία του Άρη σιγοντάρει τους ερωτικούς σας στόχους και παράλληλα σας δίνει όλη τη δύναμη και το πάθος που χρειάζεστε για να δώσετε και μάχες όπου χρειάζεται. Στις επαφές σας θα επιδείξετε σθένος και αντοχή σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν πληγώσει. Οι γεννημένοι του 1987 πιθανόν να αλλάξετε το χρώμα ή την κουπ των μαλλιών σας.

ΛΕΩΝ

«Διάθεση για επαφές»

Σήμερα, απελευθερώνεστε από προλήψεις και προκαταλήψεις και είστε πιο ανοιχτοί τόσο σε νέες γνωριμίες όσο και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο πολύ πιθανόν να μπορέσετε να μεταφέρετε με επιτυχία κάποιες ιδέες σας σε πρόσωπα μεγαλύτερα ή κύρους. Η παραμονή του Άρη στον οίκο του σπιτιού μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις, συνδεόμενες με νομικά ή φορολογικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1990 θα ξαναβρεθείτε με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έξω από τα συνηθισμένα»

Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ακολουθήσετε το σημερινό σας πρόγραμμα με τη συνήθη αφοσίωση, προκειμένου να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Παράλληλα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες μπορούν να γίνουν με εχεμύθεια ενώ κάποιοι ίσως μετά από καιρό κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1982 θα πάρετε χαρά από ευχαρίστα γεγονότα που συνδέονται με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

«Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι»

Εναλλακτική διασκέδαση θα επιζητήσετε σήμερα ενώ πρωτότυπες και πρωτοποριακές δραστηριότητες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ίσως μια φιλική σχέση που σας είχε απογοητεύσει να ξαναρχίσει σε μια νέα βάση. Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο θα έχει εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα ενώ πολύ πιθανόν να πετύχετε μια όμορφη νίκη. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως δώσετε δανεικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στρίβοντας το τιμόνι»

Σήμερα, ίσως φανείτε πιο τολμηροί όσον αφορά κάποια οικογενειακά ζητήματα δείχνοντας πρόθεση να πάτε κόντρα σε ότι πλέον είναι περιττό ή αναχρονιστικό. Τα όρια και οι κανόνες θα χαρακτηρίζονται από μια ανανέωση που θα κάνει καλό σε όλους. Συγχρόνως, κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που αφορούν διανοητικές ή επαγγελματικές εργασίες μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1956 θα πάρετε κάποιο επίδομα ή επιχορήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Άναυδοι»

Η ανάγκη να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους ίσως σας ωθήσει να πάρετε κάποιες εκκεντρικές θέσεις ή να μην συμπεριφερθείτε όπως οι άλλοι θα περίμεναν. Η μεσολάβηση κάποιου προσώπου σε κάποια υπόθεσή σας μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Στον επαγγελματικό τομέα, δίνετε περισσότερη ενέργεια, αναζητώντας την αναγνώριση και την επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1984 θα πάρετε ένα ρίσκο όσον αφορά σε αισθηματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αλλαγή της τύχης»

Σήμερα, το «δούναι και λαβείν» θα χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα ενώ κάποιες αποφάσεις γύρω από αυτά ίσως ξαφνιάσουν και σας τους ίδιους. Κάποιοι από εσάς θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ενώ άλλοι θα θελήσετε να βελτιώσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας. Αισθηματικά, σας παρουσιάζονται όμορφες ευκαιρίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα διαπραγματευτείτε κάποια οικονομικά δικαιώματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Έξυπνοι και δημιουργικοί»

Οι φαεινές σας ιδέες θα αποτελέσουν το έναυσμα για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και την αφετηρία για νέα σχέδια. Κάποια χρήματα ίσως έρθουν στην κατοχή σας ενώ άλλα θα καταφέρετε να τα συγκεντρώσετε για να τα δώσετε κάπου που τα ωφελείτε. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανόν να ακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Οι γεννημένοι του 1960 θα γίνετε οπαδοί μιας νέας άποψης.

ΙΧΘYΕΣ

«Ανάγκη για χαλάρωση»

Πολύ πιθανόν, να νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας, αναζητώντας την αλήθεια ή το νόημα καταστάσεων και πραγμάτων. Ίσως σας ξεκουράσουν τα πιο περίεργα πράγματα ενώ εναλλακτικές μορφές τέχνης μπορούν να σας συγκινήσουν. Μια σχέση μπορεί να σας ωθήσει να μεταβάλετε τα πιστεύω σας, προκειμένου να είστε μαζί ή να αναθεωρήσετε τις προσδοκίες σας από αυτή. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved