Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

Γενικό προφίλ

Σήμερα, οι περισσότεροι θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε και συνάμα να βγείτε από τα δεσμά της συνήθειας. Η φιλία, η πολιτική, η επιστήμη και οι ομαδικές δραστηριότητες θα αποδείξουν ότι η ...τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στους ανθρώπους γιατί τους αρέσει και είναι αυτή που τους ωθεί να ξεπεράσουν τα όρια των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους. Βουτιά λοιπόν στο καινούργιο και στην ελευθερία της διαφορετικότητας!

29_aug

ΚΡΙΟΣ

«Προοδευτικές κινήσεις»

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να σπάσετε τα στεγανά που ορίζουν οι ιδέες και απόψεις σας και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να αποδειχθεί το άκρον άωτον της χαράς ενώ ξαφνικά γεγονότα θα σας φέρουν πιο κοντά με τους άλλους. Με τον Άρη στον 8ο σαν άλλος Ηρακλής θα αναλάβετε τον άθλο να καθαρίσετε το στάβλο του Αυγεία από τη συναισθηματική κοπριά. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε επιτυχία σε ένα επαγγελματικό project.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κοιτώντας μπροστά»

Στις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές θα είστε επινοητικοί και θα κοιτάτε το τώρα ως προπύργιο για το μέλλον. Κάποιοι ίσως βγάλετε προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο ενώ κάποιοι άλλοι ίσως δώσετε έμφαση σε μια ομαδική δουλειά ή στην προώθηση κάποιας ιδέας. Η παρουσία του Ήλιου στον 5ο συνιστά την δημιουργική σας ικανότητα ως ένα από τα μεγάλα σας ατού. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως μεσολαβήστε για κάποιο προξενιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με αέρα στα πανιά σας»

Σήμερα, απελευθερωμένοι από κάποιες έγνοιες και προβλήματα νιώθετε ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με άνεση με αυτά που σας αρέσουν και αγαπάτε. Παράλληλα, ίσως δείξετε ενδιαφέρον να μάθετε πράγματα που είναι εκτός της σφαίρας του γνωστικού σας πεδίου ενώ θα αναζητήσετε εναλλακτικές και πιθανόν προοδευτικές λύσεις. Με τον Ήλιο στην Παρθένο θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως χαρακτηριστείτε από κάποιους αντιρρησίες συνειδήσεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ανεξαρτησία»

Με τη Σελήνη στον ανατρεπτικό Υδροχόο θα έχετε τη διάθεση να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει αλλά συνάμα δεν θα σας περιορίζει όσον αφορά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Με έντονη ερωτική διάθεση θα θελήσετε να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και να ζήσετε τη χαρά του έρωτα. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη στον 1ο πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές ομορφιάς. Οι γεννημένοι του 1960 θα κάνετε κάποιες οικονομικές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

«Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς»

Αν και οι ίδιοι είστε σταθεροί και αφοσιωμένοι, έλκεστε από πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν το ακριβώς αντίθετο από εσάς. Ως εκ τούτου, σήμερα ίσως γοητευτείτε από άτομα αντισυμβατικά, με άποψη ενώ θα είστε διατεθειμένοι να δώσετε γη κα ύδωρ για να ζήσετε κάτι διαφορετικό μέσα στη σχέση σας. Εν τω μεταξύ, επαφές με γυναίκες που έχουν εξουσία ή ισχύ θα γίνουν με άκρα μυστικότητα. Οι γεννημένοι του 1978 θα διακριθείτε για τη συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αλλαγή»

Σήμερα, δεν θα ακολουθήσετε το γνωστό δρόμο όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα ρουτίνας, αντίθετα θα «λοξοδρομήσετε» με την καλή έννοια έχοντας ανάγκη να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Συγχρόνως, με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο θα δρέψετε δάφνες για κάποιο επίτευγμά σας ενώ δεν αποκλείεται να δείξετε -πέραν του δεόντως- αφοσίωση στους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα έχετε αγωνία για ένα επαγγελματικό θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας σήμερα σας ανοίγει νέες προοπτικές ενώ σας φανερώνει εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί. Η διανοητική σκέψη και η λεκτική επικοινωνία θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή θα είναι αυτές που θα θέλξουν ένα νέο. Η παρουσία του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο μπορεί να αδειάσει το πορτοφόλι σας για αυτό αποφύγετε να λειτουργείτε παρορμητικά σε αγορές. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις χωρίς ταμπού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στα πάνω σας»

Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει τη συναισθηματική σας δύναμη στο περιβάλλον της οικογένειας και στην προστασία αυτής. Παράλληλα, ίσως ακολουθήσετε κάποιες μεθόδους ή πολιτικές που δεν ακολουθούν την πεπατημένη αλλά ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του σπιτιού σας και των μελών του. Με τον Άρη στον 1ο ηλιακό οίκο, το σεξαπίλ σας ανεβάζει τις μετοχές σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Οι γεννημένοι του 1961 θα επαναφέρετε στο προσκήνιο κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εξ απήνης»

Κάποιες απροσδόκητες ειδήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κοντινά πρόσωπα και συγχρόνως να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις οι οποίες αποδεικνύονται συντηρητικές ή ακόμα και οπισθοδρομικές. Η παρουσία του Ήλιου στον 10ο ηλιακό οίκο προμηνύει ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με άτομα κύρους ενώ ίσως χρειαστεί να αποδείξετε ότι ο καλός καραβοκύρης στη φουρτούνα φαίνεται. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως πιάσετε το κουβεντολόι και ξεχάσετε να κάνετε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Λίγη ανεξαρτησία...»

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι βγάζετε από τη μύγα ξύγκι, σήμερα θα αποδείξετε ότι μπορεί να μην υπολογίσετε τα χρήματα, εάν αυτά που έχετε σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τον καθημερινό προϋπολογισμό σας. Από την άλλη, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά αναζητάτε την ελευθερία σας και να ξεφύγετε από τα «πρέπει» και τα «μη». Οι γεννημένοι του 1987 θα επιδιώξετε κάποιες κινήσεις σας να περάσουν απαρατήρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ρηξικέλευθη πολιτική»

Τόσο η επινοητικότητα όσο και οι πρωτοποριακές σας ιδέες σας καθιστούν το πρόσωπο της ημέρας. Ένα νέο ξεκίνημά σας μπορεί να ξαφνιάσει θετικά ενώ πολύ πιθανόν να γίνετε ο αρχηγός μιας ιδέας που τολμά κάτι νέο και καινοτόμο. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο σας δίνει το πάθος αλλά και την επιμονή που χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα ρίξετε φως στη σκιά των ανασφαλειών σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Όλα για την αγάπη»

Σήμερα, η επιθυμία να διαφέρετε από τους άλλους, να βρείτε το δικό σας ξεχωριστό μονοπάτι σας βάζει σε μια διαδικασία να αναρωτηθείτε, τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. Ίσως εκπλαγείτε από τις απαντήσεις σας αλλά ταυτόχρονα θα σας συνεπάρει η ιδέα της αλλαγής. Η θέα του έρωτα φιλοξενείται στον 5ο ηλιακό οίκο προσφέροντάς σας τα καλούδια του φλερτ, της αγάπης και του ρομαντισμού. Οι γεννημένοι του 1959 θα αισθανθείτε ότι η αγάπη είναι η μόνη λύση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved