Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8

Γενικό προφίλ

Σήμερα, η αυστηρότητα και η δυσκαμψία θα αναμετρηθούν με την υπομονή και την αντοχή. Αν και ίσως πιστέψετε ότι κάποιες δοκιμασίες δεν είναι φτιαγμένες για τα μέτρα σας, εντέλει -έστω και μετά δυσκολίας- θα τις ξεπεράσετε και θα αισθανθείτε ότι είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε. Σε επίπεδο επικοινωνίας, οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φέρνουν προκλήσεις και εντάσεις που πιθανόν θα σας ωθήσουν είτε να ακολουθήσετε ανατρεπτικές ιδέες, είτε να σταθείτε απέναντι τους.

28_aug

ΚΡΙΟΣ

«Έτοιμοι και για τα εύκολα και για τα δύσκολα»

Σήμερα, θέλοντας και μη, αναλαμβάνετε υποχρεώσεις ενώ κάποιες υποθέσεις μπορεί να αποτελέσουν, μόνο και στη σκέψη, βαρύ νταλκά. Κάποιες συναντήσεις απαιτούν από εσάς να είστε σε ετοιμότητα και παράλληλα, διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές τομές στον τρόπο που σκέφτεστε και συνδιαλέγεστε. Από την άλλη, κατά τη διάρκεια κάποιας εξόδου ή βόλτας κάποια γεγονότα θα «μιλήσουν» στη ψυχή σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα ρισκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κάντε ειρήνη με τα πρέπει»

Για να απελευθερωθείτε από τα δεσμά κάποιων καθηκόντων θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες, ακόμα και αν δε σας αρέσουν. Συγχρόνως, ίσως χρειαστείτε τη συμβολή σημαντικών προσώπων όσον αφορά ένα νομικό θέμα ή μια υπόθεση που σχετίζεται με εξετάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε από τη στάση κάποιου συγγενικού σας προσώπου, παρόλο που ξέρετε ότι πάντα έτσι λειτουργεί. Οι γεννημένοι του 1965 θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση με κάποιο γείτονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποχαιρετήστε την ηττοπάθεια»

Θέματα που σχετίζονται με φόρους ή δάνεια δοκιμάζουν την υπομονή σας και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι κουβαλάτε ένα βαρύ σταυρό. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα και τις δημόσιες σχέσεις για να δώσετε τέλος σε χρόνια προβλήματα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον 2ο υπόσχεται οικονομική ανάσα και πιθανόν να λάβετε και κάποια δωράκια. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως φιλοξενήσετε κάποιο συγγενή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μη μιλάτε στον τοίχο»

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας βάζει εμπόδια σε συνεργασίες, στέλνοντάς σας το μήνυμα πως είναι απαραίτητο να οικοδομήσετε τις σχέσεις σας σε πιο γερά θεμέλια. Αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν για να εισπράξετε την κατανόηση που επιθυμείτε, εντούτοις νιώθετε ότι αρέσετε και ότι το πρόβλημα έγκειται στις μη ευνοϊκές περιστάσεις. Η παρουσία του Άρη στον 5ο τονίζει την ανάγκη για έρωτα και φλερτ. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως οικονομικά ωφεληθείτε από κάποιο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

«Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν»

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να επιχειρήσουν να σας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ασκώντας σας μάλιστα αυστηρή κριτική. Η παρουσία του Ερμή στον 1ο ηλιακό οίκο σας δίνει την τάση να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να απαντήσετε με περηφάνια. Φροντίστε, ωστόσο, να μιλήσετε για εσάς τόσο όσο χρειάζεται διότι οι τυχόν κομπασμοί και οι υπερβολές ίσως έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1980, πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε για θέματα σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πείτε "όχι" στο άγχος»

Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά και τον ελεύθερο χρόνο και επειδή είναι περιορισμένος, σε αρκετές περιπτώσεις ίσως δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν. Εντούτοις, έστω και με το ζόρι, θα κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και θα απολαύσετε λίγες αλλά καλές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως κάνετε μια νέα αρχή με ένα φίλο.

ΖΥΓΟΣ

«Αναμνήσεις και εμπειρίες»

Σήμερα, ίσως γυρίσετε το χρόνο πίσω με το νου σας, αναζητώντας καταφύγιο από τα προβλήματα του παρόντος αλλά και με διάθεση να μάθετε από το παρελθόν. Οι δουλειές του σπιτιού πιθανόν να σας κουράσουν ή σας αγχώσουν ενώ πρέπει να αποφύγετε να σηκώσετε βάρη. Η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο της φήμης και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ευνοεί τα σχέδιά σας. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως χαλάσετε κάποια χρήματα παραπάνω για μια έξοδο με την παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ακαταμάχητο στυλ»

Κάποιες μετακινήσεις και επαφές ίσως αποτελούν για εσάς αναγκαίο κακό, πιθανόν εξαιτίας της δυστροπίας των ατόμων που θα συναντήσετε ή κάποιων αντίξοων συνθηκών. Από την άλλη, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας και να ξεκινήσετε εργασίες που θα συμβαδίζουν με τις φιλοδοξίες σας. Συγχρόνως, το σεξαπίλ σας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Οι γεννημένοι του 1984 θα λάβετε χρήματα από κάποιο ενοίκιο ή επιστροφή φόρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα αντέξετε να απέχετε»

Σήμερα, καλείστε να περιορίσετε τις ανάγκες σας και να τα βγάλετε πέρα με λίγα και καλά. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που τα οικονομικά σας είναι ιδιαίτερα στενά, γνωρίζετε ότι έχετε κάτι να περιμένετε και ότι η εγκράτεια απλά θα σας ωφελήσει μέχρι να έρθουν τα καλύτερα. Η παρουσία του Ηλίου στον 10ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως ακολουθήσετε τις σειρήνες για ένα παθιασμένο και συνάμα μυστικό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η σωφροσύνη σώζει»

Τα αδύνατα δυνατά θα κάνετε σήμερα, ακολουθώντας το ρητό «η δύναμή σου θάλασσα, η θέλησή μου βράχος». Ακόμα και αν φαίνεται ότι κάνετε πίσω, στην πραγματικότητα θα έχετε ακολουθήσει μια άλλη τακτική, δεδομένου ότι είστε αποφασισμένοι να φέρετε σε πέρας την αποστολή «προσωπικοί στόχοι». Με τον Ερμή στον 8ο αποφύγετε σήμερα κάθε είδους χρηματοπιστωτικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως γίνετε «Τούρκοι» με κάποιοι φίλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν τα έχετε δει όλα»

Το κουτί της Πανδώρας είναι πολύ εύκολο να ανοίξει και αρκετά δύσκολο να κλείσει. Ως εκ τούτου, σήμερα αποφύγετε να ανασύρετε από τα συρτάρια της λήθης υποθέσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας διοχετεύεται σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που πέρα από φιλόδοξα είναι και απαιτητικά. Πολύ πιθανόν να εκπλαγείτε από την ιδιοτροπία κάποιων όσον αφορά οικονομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως γίνετε κουμπάροι.

ΙΧΘYΕΣ

«Λιακάδα μετά τη βροχή»

Μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των φίλων σας θα πάρετε σημαντικά μαθήματα ενώ πιθανόν να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που πλέον δεν σας ενώνουν κοινά ιδανικά. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς θα χαρείτε τον έρωτα και κάποιοι άλλοι θα αποκτήσετε μια ασχολία που θα ομορφύνει τον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, αποφύγετε να ακολουθήσετε κάποιες ιδέες που δεν είναι δοκιμασμένες και μπορεί να έχουν επίπτωση στην υγείας σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα δείξετε καρτερικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved