Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8
25_aug




Γενικό προφίλ

Σήμερα, μπορείτε να γιορτάσετε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, ξεδίνοντας και ξεφαντώνοντας μέχρι πρωίας. Πάρτι, γάμοι και ευτυχή γεγονότα θα σας κάνουν να χαρείτε και να τα δώσετε όλα στο χορό, το τραγούδι, το φαγητό αλλά και τον έρωτα. Και δε θα είναι λίγες οι στιγμές μέσα στην μέρα που θα νιώθετε ότι αυτό που φαντάζεστε ή ονειρεύεστε μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

«Ανάβετε φωτιές»

Η χαρά σήμερα δεν έχει τέλος, καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας ξυπνάνε τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να εξερευνήσετε και να μάθετε. Στην ερωτική σας ζωή γιορτάζετε ενώ κάποια γεγονότα σκάνε σαν όμορφα βεγγαλικά, κάνοντας τη πιο λαμπερή και όμορφη. Τα μέλη της οικογένειάς σας ίσως σας ζητήσουν κάποιο αντάλλαγμα για μια εξυπηρέτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ό, τι θέλετε εσείς»

Η τύχη σε θέματα οικονομικά είναι με το μέρος σας ενώ η ερωτική επιθυμία σήμερα φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα καθημερινά προβλήματα θα τα αφήσετε πίσω σας και θα χαρείτε τη μέρα σας. Παράλληλα, σε κάποιες μετακινήσεις ή βόλτες με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να μην ακολουθήσετε το αρχικό σχέδιο αλλά θα περάσετε εξίσου καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με τρέλα»

Σήμερα, έχετε κάνει κράτηση στο πλοίο της αγάπης και ως εκ τούτου η σχέση σας μπορεί να σας χαρεί και να τη χαρείτε. Με ξέγνοιαστη διάθεση θα κάνετε συζητήσεις, φάρσες, θα πειράξετε και θα ξεσηκώσετε τους άλλους, πατάσσοντας την ανία για τα καλά. Κάποια έξοδα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας αλλά εδώ που τα λέμε και πότε τον είχατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δείτε την ουσία»

Με τη Σελήνη στον 6ο ίσως μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε τα λάθη και τα σφάλματα σας. Όμως εάν δείτε τι καλό μπορεί να βγει μέσα από αυτά, τότε και μόνο τότε θα έχετε αγγίξει τον αληθινό σας στόχο και θα μπορέσετε να ανοιχτείτε σε νέες γκάμες της ζωής. Με τον Ερμή στον 2ο δεν χρειάζεται να στύψετε το μυαλό σας για το πώς θα τα καταφέρετε οικονομικά, οι ιδέες είναι πολλές.

ΛΕΩΝ

«Σε όλα λέτε "ναι"»

Σήμερα, θα τα αφήσετε όλα για χάρη της θάλασσας, του έρωτα και της χαράς. Είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε ενώ τα περισσότερα πράγματα σας φαίνονται εύκολα. Κάποιοι από εσάς όχι μόνο θα ρίξετε κρυφές ματιές στο αισθηματικό παρελθόν αλλά θα γευτείτε και τα φιλιά του. Ονειρικές στιγμές, υπερβολές και εξιδανικεύσεις θα συνυπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου»

Σήμερα, ανοίγετε την αγκαλιά σας στην οικογένεια και κάνετε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Με τον Ερμή στον 12ο κλείνετε το κουτί με τις μαύρες σκέψεις και βγάζετε από το αμπάρι της μνήμης σας τις θετικές. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις προτιμήσετε τη σιωπή, όχι γιατί είναι χρυσός αλλά γιατί πιστεύετε ότι είναι η τελειότερη μορφή περιφρόνησης.

ΖΥΓΟΣ

«Όλα για χάρη σας»

Με τη Σελήνη στον Τοξότη ταξίδια, μετακινήσεις και διαδρομές ίσως αποδειχτούν ιδιαίτερα τυχερά ενώ πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα χαρούμενα, παχουλά, αισιόδοξα ή από το εξωτερικό. Ερωτικά, ένα άτομο που πατάει καλά στα πόδια του μπορεί να σας ξεκλειδώσει την καρδιά ενώ προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους σας κάνουν να χορεύετε από χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στέκεστε ξανά στα πόδια σας»

Σήμερα, το αγοραστικό πάρτι δεν σταματά, σας παίρνει το μυαλό και θέλετε συνεχώς και άλλο. Ακόμα και οι υπερβολές και οι σπατάλες εξυπηρετούν να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να εισπράξετε την χαρά από το χαμόγελο των άλλων. Με τον Άρη στον 1ο ο δυναμισμός σας ξεχειλίζει ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα νιώθετε σαν φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στα φόρτε σας»

Μπορεί να μην κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι αλλά θα πορευτείτε με οδηγό την καρδιά σας και αυτό θα σας κατευθύνει στο δρόμο της ευθυμίας και της ευτυχίας. Τι και αν με τον Άρη στον 12ο υπάρχουν προβλήματα που σας τσιτσιρίζουν; Εσείς βάζετε στοίχημα ότι θα τα ξεπεράσετε. Εξάλλου με το Δία στον 1ο ποντάρετε σε μια νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η μέρα είναι για εσάς»

Αυτό που δεν θέλετε σήμερα είναι έγνοιες και προβλήματα. Αντίθετα, η ξαπλώστρα της ξεκούρασης είναι πιο θελκτική και δίνει υποσχέσεις που σας ανοίγουν ευκαιρίες. Ερωτικά, δεν μπορείτε να μείνετε μακριά από το έτερο ήμισυ ενώ οι αδέσμευτοι όχι μόνο δεν θα δείτε τις προσπάθειες σας να πέφτουν στο κενό αλλά θα αριστεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με τα χέρια ανοιχτά»

Μπορεί με τον Ήλιο στον 8ο να ρίχνετε φως σε κρυφά μονοπάτια, όμως παράλληλα κάποια συναισθήματα που νομίζατε ότι σας είχαν τελειώσει, κάνουν την επανεμφάνισή τους. Με τη Σελήνη στον 11ο σήμερα βάζετε στόχο το φεγγάρι, ξέροντας πως ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμείτε, εσείς θα έχετε βρεθεί ανάμεσα στα αστέρια.

ΙΧΘYΕΣ

«Ο πλανήτης γη σας καλεί»

Αισθηματικά, πιάνεστε από λέξεις και ίσως χάνεστε σε θολά διλήμματα, ωστόσο αποφύγετε τις μεγάλες δηλώσεις και προτιμήστε να πιάσετε στεριά. Επιπλέον, με τη Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του ηλιακού σας χάρτη, θα αισθανθείτε πιο δυνατοί, κάνοντας μεγάλα όνειρα και βάζοντας υψηλούς στόχους. Παράλληλα, θα θελήσετε να ζήσετε μέσα στο style και το glamour.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved