Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/8
24_aug




Γενικό προφίλ

Μετά τα ...αχαλίνωτα πάθη και την αίσθηση του μοιραίου που πρεσβεύει η Σελήνη στον Σκορπιό αλλά και τις οικονομικές δοσοληψίες, έρχεται η σειρά της περιπέτειας, της γνώσης και των ανοιχτών προοπτικών με τα οποία είναι άμεσα συνυφασμένη η Σελήνη στον Τοξότη. Με διάθεση εμφανώς ανεβασμένη, ακόμα και αν σε κάποιες περιπτώσεις ...παρά είναι, θα κυνηγήσετε τους στόχους σας ή τουλάχιστον θα τους επικοινωνήσετε. Μια ημέρα όπου οι επαφές και οι μετακινήσεις θα είναι ουκ ολίγες.

ΚΡΙΟΣ

«Από τα δύσκολα στα ευχάριστα»

Σήμερα, αφού θα προσπαθήσετε να κλείσετε ζητήματα που σχετίζονται με υποθέσεις που εξακολουθούν να αφήνουν το στίγμα τους στη ψυχή σας, θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας συνεπαίρνουν. Επαγγελματικά, κάποιες καμουφλαρισμένες παγίδες θέλουν προσοχή για αυτό μην τρέχετε. Αισθηματικά, κάνετε κάποιες προπαρασκευαστικές ενέργειες πριν περάσετε στο ψητό. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο στην οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το να είστε σίγουροι είναι το αντίθετο του να είστε ανοιχτοί»

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, σήμερα δεν θα πρέπει να κινηθείτε με βάση το ρητό «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», αν δεν θέλετε να υποπέσετε σε κάποιο σφάλμα που ίσως στη συνέχεια σας φέρει σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, αν και με τη Σελήνη στον 8ο θα χρειαστεί να κοιτάξετε υποθέσεις που δεν μπορεί κάποιος να της πει και εύκολες, εντούτοις θα έχετε καλή διάθεση και αυτό θα κάνει τη διαφορά. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου ίσως εμπλακείτε σε μια σύγκρουση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μην ασχολείστε με ανούσια πράγματα»

Σήμερα, μετράτε τα λεπτά για να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Συγχρόνως, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βρεθείτε να τρέχετε τελευταία στιγμή για να ολοκληρώσετε μια δουλειά. Η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα ευνοεί μετακινήσεις για καλό σκοπό. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως ζητήσετε μια παράταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Με καλή διάθεση»

Πολλά από αυτά που θα σας πουν ή θα σας τάξουν κάποιοι δεν θα πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ανεξάρτητα από το πόσο ιδανικά ακούγονται. Κάποιοι από εσάς ίσως προσποιηθείτε, προκειμένου να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση, να πείτε αλήθειες που δεν θέλετε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη αισθάνεστε ότι αξίζετε το καλύτερο ενώ νιώθετε πιο έντονα την αγάπη των γύρω σας. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου θα ζήσετε πανέμορφες ερωτικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

«Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός»

Μπορεί το πρωί το στομάχι σας να είναι σφιγμένο από το άγχος όσον αφορά σε οικογενειακά ζητήματα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ευχάριστα γεγονότα σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Στα οικονομικά ζητήματα δεν χρειάζεται να τρέξετε να προλάβετε κάποιες εμφανιζόμενες ως super προσφορές, εκτός αν έχετε λεφτά για πέταμα. Οι γεννημένοι του 1970 θα δείξετε σε κάποιους την πόρτα της εξόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απαντήστε... θα δούμε»

Το πρωί δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάποιες διαδικαστικές ενέργειες και κάποια τηλεφωνήματα που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το οικονομικό σας πλάνο. Από την άλλη, η ανειλικρίνεια, η ψευδαίσθηση και η πλάνη θα κάνουν το δικό τους πάρτι στις σχέσεις σας για αυτό αποφύγετε να δεσμευθείτε ή να υποσχεθείτε σήμερα. Επιπλέον, μην το πάρετε κατάκαρδα που ίσως κάνετε λάθος υπολογισμούς, είναι ανθρώπινο. Οι γεννημένοι του 1989 θα ζητήσετε βοήθεια από συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

«Ο έρωτας στα πάνω του»

Σήμερα, δεν θα έχετε και τόση όρεξη για δουλειά και ως εκ τούτου ίσως χαζολογάτε ή χασομεράτε. Φιλικές συναντήσεις πιθανόν να σας βγάλουν εκτός του οικονομικού σας προϋπολογισμού ενώ γενικότερα κάποια έξοδα κάνουν την εμφάνιση του. Ένα ερωτικό φλερτ με πρόσωπο που έχει κύρος θα σας ανεβάσει τη διάθεση ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε σχέση. Οι γεννημένοι του 1976 θα κάνετε στέκι σας ένα μέρος που σας χαλαρώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αβεβαιότητα»

Με τη Σελήνη από το μεσημέρι στον Τοξότη ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές που πιθανόν να μοιάζουν ευκαιρία, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι πράγματι σας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, σήμερα ίσως δεν είστε σίγουροι, εάν θέλετε να παρευρεθείτε σε μια έξοδο με φίλους ή εάν θέλετε να κάνετε κάτι μόνο με το σύντροφο. Πολύ πιθανόν να σας επισκεφθούν κάποιοι μακρινοί συγγενείς. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ξέγνοιαστα και απλά»

Σήμερα, θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες και να κάνετε πράγματα που θα συμβαδίζουν με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Συγχρόνως, πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να μην είναι ξεκάθαρα όσον αφορά στην εξέλιξη κάποιων θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι. Ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές θα αποτελέσουν μια ευχάριστη περιπέτεια. Οι γεννημένοι του 1970 θα λάβετε κάποιο μπόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τα καταφέρνετε σε όλα»

Μετά από έναν πρωινό εργασιακό πυρετό θα έχετε την ανάγκη να κανονίσετε πράγματα που θα σας αποφορτίσουν από την ένταση και θα σας ανανεώσουν. Ίσως προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που όμως δεν θα αποτελέσουν αιτία για να χαλάσουν τη διάθεσή σας, απλά θα σας βάλουν σε μια διαδικασία εξηγήσεων και παρεξηγήσεων. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως έχετε τη χαρά να δείτε μια γνωριμία να εξελίσσεται σε μια όμορφη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ευχάριστη παρέα»

Το πρωί υπάρχει ένας φόρτος εργασίας αλλά στη συνέχεια ξαφνικές προτάσεις και προσκλήσεις αποτελούν αιτία για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να περάσετε όμορφα μαζί με άλλους. Κάποια επαγγελματικά μυστικά χρειάζονται προσοχή από άτομα που ίσως αποπειραθούν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Η ικανότητα να πείθετε τους άλλους βρίσκεται στα φόρτε της. Οι γεννημένοι του 1979 θα αλλάξετε την καθημερινότητα σας για χάρη της οικογένειας σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Πρώτα η δουλειά»

Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας θα το αφιερώσετε σε επαφές με σημαντικά πρόσωπα και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εν τω μεταξύ, ίσως προκύψει σύγχυση σε μια σχέση λόγω κακής συνεννόησης ενώ ενδέχεται να αισθανθείτε ότι δεν σας υπολογίζουν όσο θα θέλατε. Μην μένετε σε καταστάσεις που είναι περαστικές και επικεντρωθεί στους πραγματικούς στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1955 θα κάνετε αλλαγές που θα συνδέονται με την οικία σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved