Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/8




22_aug

Γενικό προφίλ

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό αποτελεί μια ...γενική πρόβα πριν την επερχόμενη κατάβαση του Άρη στον κόσμο του πάθους, του μοιραίου και του πείσματος. Η επιμονή, η εμμονή, η ζήλια και η αποφασιστικότητα θα αγωνιστούν μέχρι ...τελικής πτώσεως για αυτά που πρεσβεύουν ενώ η ερωτική ένταση θα αγγίξει είτε το κόκκινο, είτε το ...μηδέν! Εν τω μεταξύ, ο Ήλιος, περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου, θα δώσει έμφαση σε θέματα εργασίας, υπηρεσιών και υγείας. Το γεγονός ότι με το που περάσει το κατώφλι θα συναντήσει τον Ποσειδώνα υποδεικνύει ότι κατά τη γνωστή ρήση «λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται»...

ΚΡΙΟΣ

«Πάτε για άλλα»

Σήμερα ξεκινάτε τη μέρα σας φορτσάτοι για συναισθηματικές διεκδικήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Κάποιοι από εσάς θα αρχίσετε να αποχαιρετάτε τις διακοπές σας και να προετοιμάζεστε για δουλειά ενώ κάποιοι άλλοι θα προσθέσετε τον έρωτα και το φλερτ στην καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι στον Καρκίνο και ως εκ τούτου είστε πιο ευαίσθητοι σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Οι γεννημένοι του 1982 θα ζητήσετε να γίνει εξαίρεση για μια δική σας υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η ζωή σας χαμογελά»

Η ψυχολογία σας θα είναι σήμερα αυτή που θα καθορίσει τα αποτελέσματα των επαφών σας αλλά και των οικονομικών σας συναλλαγών. Σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα μπορούν να σας προσφέρουν μια βαθιά ικανοποίηση ενώ με την είσοδο του Ήλιου στον 5ο θα αρχίσετε να νιώθετε πιο χαρούμενοι. Μεγάλα επιτεύγματα θα πετύχετε χάρη στην ικανότητα της ανάλυσης και της ακρίβειας. Οι γεννημένοι του 1990 θα ολοκληρώσετε νωρίτερα κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Επιστροφή στο σπίτι»

Με την είσοδο του Ηλίου στον 4ο αντιλαμβάνεστε ότι το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και έτσι φροντίζετε να ζήσετε τις τελευταίες του στιγμές όσο γίνεται καλύτερα. Οι σχέσεις με τους γονείς θα έρθουν στο επίκεντρο ενώ οι επικείμενες προκλήσεις στο χώρο της δουλειάς σας βάζουν στη διαδικασία να αναζητήσετε συμμαχίες. Η καθημερινότητά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από πάθος. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αντίο εντάσεις»

Οικογενειακά ζητήματα σας έχουν κουράσει και σήμερα αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος, προκειμένου να χαρείτε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, κάνοντας πράγματα που σας συναρπάζουν. Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί σχέδια που σχετίζονται με διακοπές, ευχάριστες δραστηριότητες, φλερτ και έρωτα ενώ η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο σας βάζει στην υπηρεσία των φίλων. Οι γεννημένοι του 1988 θα αισθανθείτε πιο ποθητοί.

ΛΕΩΝ

«Προβλήματα για δυνατούς λύτες»

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και την επικείμενη είσοδο του Άρη στο ίδιο ζώδιο όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται με την οικία, την ακίνητη περιουσία και μέλη της οικογένειάς σας θα βρεθείτε μεταξύ σφύρας και άκμονος. Παράλληλα με τον Ήλιο, στον τομέα των οικονομικών θα πάρετε πρωτοβουλίες ή θα έρθετε σε επαφή με ισχυρά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως βρεθείτε ένα βήμα πριν το χωρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με τα χαρίσματά σας σε έξαρση»

Μπορεί να αποφεύγετε να δείτε κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με τις κοντινές συναναστροφές σας, ωστόσο σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό, αντιλαμβάνεστε ότι «κοντός ψαλμός, αλληλούια!». Το θετικό είναι ότι για τους περισσότερους από εσάς κλείνει σιγά – σιγά η μαύρη τρύπα των οικονομικών σας ενώ με τον Ήλιο πλέον στο δικό σας ζώδιο θα αισθανθείτε δυνατοί και έτοιμοι για να ξεκινήσετε από την αρχή. Οι γεννημένοι του 1972 θα δεχτείτε τη βοήθεια φίλων.

ΖΥΓΟΣ

«Αναγκαιότητα να συμμορφωθείτε με τους κανόνες»

Με την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο πολλοί από εσάς θα εστιάσετε την προσοχή σας σε ζητήματα του παρελθόντος και άλλοι θα ευεργετηθείτε από φίλους, από μια οργάνωση ή μια λέσχη. Ζητήματα επαγγελματικής ανέλιξης σας απασχολούν έντονα ενώ, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά, θέλετε κάτι ακόμα για να νιώθετε ασφαλείς. Οι γεννημένοι του 1955 θα αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Βαστώντας καμουτσίκι»

Από σήμερα, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς ενώ θα αισθάνεστε δυνατοί και ακμαίοι για να πολεμήσετε για τα θέλω σας. Αλλοίμονο σε αυτούς που αποτέλεσαν αιτία για να στεναχωρηθείτε και να πικραθείτε. Τώρα που θα έχετε το πάνω χέρι τα πράγματα θα πάρουν άλλη μορφή. Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο θα έχετε διάθεση να βρεθείτε με φίλους και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα χορέψετε στο ταψί τους υφισταμένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ερωτικά καλούδια»

Οι εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας προς το καλύτερο όσον αφορά σε επαγγελματικές υποθέσεις ενώ ρήξεις και εντάσεις στην αισθηματική ζωή θα δοκιμάσουν τα ψυχικά σας αποθέματα. Πολύ πιθανόν, να λάβετε μια οικονομική ενίσχυση από άτομα της οικογένειάς σας ενώ κάποιοι ίσως δημιουργήσετε μια παράλληλη σχέση που για χάρη της θα γίνετε κρυψίνοοι. Οι γεννημένοι του 1967 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Έρχεται η σειρά σας»

Το πέρασμα του φωτοδότη Ήλιου στον 9ο ηλιακό οίκο αποτελεί μια ευνοϊκή επί το πλείστον αστρολογική συγκυρία για θέματα που σχετίζονται με το νόμο, τη δικαιοσύνη, τη μάθηση και το εξωτερικό. Εν τω μεταξύ, η επικείμενη έξοδος του Άρη από το σημαντικότερο τομέα της ζωής σας θα συμβάλλει στην ομαλοποίηση επαγγελματικών υποθέσεων. Και αν η καριέρα σας πάει καλά, τότε όλα είναι πρίμα. Οι γεννημένοι του 1987 θα αναλάβετε ένα νέο εγχείρημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δαιδαλώδεις διαδικασίες»

Νέες αρμοδιότητες στον τομέα της εργασίας σας βάζουν να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα ενώ οι σχέσεις σας με συναδέλφους θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανελιχθείτε και πιθανόν να κάτσετε στο θώκο της επιτυχίας. Πολλές επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες γίνονται με αιτία μια δημιουργική ενασχόληση. Οι γεννημένοι του 1980 θα μοιραστείτε ώρες της καθημερινότητας σας με μέλη της οικογένειάς σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Προσγείωση στην πραγματικότητα»

Σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ανοίγει ένας νέος κύκλος που αν και δεν είστε σίγουροι ότι θα σας ωφελήσει, εντούτοις θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες τους. Επαφές με άτομα που έχουν ισχύ ή είναι επαγγελματικά επιτυχημένα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας ενώ κάποιοι θα χρειαστεί να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε πολλές αισθηματικές ευκαιρίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved