Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8




19_aug

Γενικό προφίλ

Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σκιάζεται από σκληρές όψεις όμως και οι καλές έχουν θέση ύπαρξης. Έτσι σήμερα που ο Ερμής ξανασυναντά τον Ουρανό ένα πυροτέχνημα χαράς και ευτυχίας έρχεται να κοσμήσει την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα ενώ σε πολλές περιπτώσεις η λύση σε ένα αδιέξοδο θα έρθει σαν από μηχανής θεός. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αποτελέσει έναν θετικό αρωγό καθώς ευνοεί τα πράγματα να μεταβούν από το επίπεδο της δυνατότητας σε αυτό της πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ

«Στο απόγειο της ευτυχίας»

Σήμερα ρίχνετε όλη σας την ενέργεια σε επισκευές και εργασίες που απαιτούν κάποια δεξιότητα. Ίσως δώσετε μεγαλύτερη σημασία στη διατροφή, την υγεία και τη σωματική σας κατάσταση ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα θελήσετε να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες των πραγμάτων. Η χαρά και ο έρωτας ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η καρδιά σας θα γεμίσει από χαρά»

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να κανονίσετε μια έξοδο, ένα ερωτικό τετ-α-τετ και να πείτε «ναι» στις χαρές της ζωής. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά στη φύση ή να επιδιώξετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Οι σχέσεις με άτομα που οικογενειακού περιβάλλοντος μπορούν αποτελέσουν πηγή χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το μυαλό σας είναι το μεγαλύτερο προσόν σας»

Μπορεί να τρέχετε δεξιά και αριστερά και να μην αφήνετε μέρος που δεν έχετε πάει ωστόσο κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα μέλη της οικογένειας σας ή να παρευρεθείτε σε ένα οικογενειακό γεύμα. Περιζήτητοι και πολυάσχολοι νιώθετε ευτυχείς που όλοι σας θέλουν και συνεχώς αλλάζετε παραστάσεις. Από την άλλη κάποιες ερωτικές ατασθαλίες ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Χορέψτε στους ρυθμούς του καλοκαιριού»

Τα τηλεφωνήματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί προκειμένου να κανονίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις βόλτες, τις εξόδους και τις συναντήσεις σας. Ίσως ζητήσετε μια χάρη από ένα κοντινό πρόσωπο ενώ κάποιες μετακινήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με κάποια πρακτικά θέματα. Μη βιαστείτε να πείτε ότι κάποιες οικογενειακές εχθροπραξίες έχουν τελειώσει.

ΛΕΩΝ

«Μεγάλη επιτυχία»

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τη μέρα σας όπως εσείς θέλετε και αυτό σας προσφέρει την ύψιστη ικανοποίηση της ελευθερίας. Θα επιδιώξετε κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που περνάτε καλά ενώ παράλληλα θα φροντίσετε να κρατήσετε την ερωτική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Από την άλλη μια παλιά αισθηματική ιστορία ίσως σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μυστική χαρά»

Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και αυτό σας προσφέρει τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να κάνετε νέα και δυναμικά βήματα. Μπορεί οικονομικά να είστε στριμωγμένοι όμως πρόκειται για μια κατάσταση που δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ για αυτό χαρείτε κάθε τι καλό που σας συμβαίνει. Κάποιοι ίσως δεχτείτε κάποιο «προξενιό» από κάποιο φίλο.

ΖΥΓΟΣ

«Αποχαιρετήστε τη θλίψη»

Μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε τις κλειστές σας όμως σχεδόν όλοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας ξεκουράσουν. Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις θα σας δώσουν μεγάλη χαρά ενώ είναι πολύ πιθανόν μαζί με φίλους να προετοιμάσετε μια ομαδική εκδρομή. Γενικότερα ενασχολήσεις μαζί με άλλους ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στις επάλξεις»

Σήμερα μπορείτε να οργανώσετε εξόδους, βόλτες και ευχάριστες επαφές με την παρέα σας ή να πάτε σε ένα πάρτι. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι ευνοϊκό για εξυπηρετήσεις και διευθετήσεις ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε σε άτομα που έχουν ισχύ για ένα οικογενειακό ζήτημα. Ο έρωτας είναι μόνιμος κάτοικος στην καρδιά σας και σας προφέρει πολλές στιγμές ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ευχάριστες αποφάσεις»

Τα καλά νέα έρχονται εκεί που δεν το περιμένετε και δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη να αρχίζετε να χοροπηδάτε σαν μικρό παιδί που του πήραν ποδήλατο. Είναι πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι ή να γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εν τω μεταξύ θέματα καριέρας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θετικές εξελίξεις»

Μετά από ένα μπαράζ οικονομικών- επαγγελματικών προβλημάτων σήμερα μπορείτε να αρχίσετε να βρίσκετε τις ισορροπίες σας και να βλέπετε τις εν δυνάμει προοπτικές εξέλιξης. Συγχρόνως το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό έρχεται να οριστικοποιήσει κάποιες θετικές ειδήσεις που εδώ και καιρό ήταν σε αναμονή. Η σχέση με το σύντροφο σας μπορεί να γίνει πιο ζεστή και πιο χαρούμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Φορέστε τα καλά σας και καλωσορίστε την ευτυχία»

Σήμερα είναι πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που αν και υποπτευόσασταν δεν ήσασταν σίγουροι αν θα γίνει πραγματικότητα. Ζητήματα που αφορούν παιδιά, οικονομικά θέματα και δημιουργικές υποθέσεις σας δίνουν μεγάλη χαρά. Πολύ πιθανόν να γίνετε κουμπάροι, νονοί ή να συμμετάσχετε ως μάρτυρες σε ένα ευτυχές γεγονός.

ΙΧΘYΕΣ

«Όμορφα χαμόγελα»

Σήμερα θα δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες των άλλων. Η επανάληψη του τριγώνου Ερμή – Ουρανού ευνοεί επαγγελματικές και οικογενειακές συμφωνίες ενώ ένα και μόνο τηλεφώνημα μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σας και να σας κάνει να πετάτε από χαρά. Εν τω μεταξύ με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχετε την άνεση να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που σας αρέσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved