Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/8




18_aug


Γενικό προφίλ

Ένα ακόμα καλοκαιρινό Σάββατο σας καλεί να αδράξετε τις ευκαιρίες για να χαρείτε τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή παρέα. Ίσως έχετε την τάση να μεθοδεύσετε κάποιες ενέργειες ή να ακολουθήσετε κατά γράμμα κάποιο πρόγραμμα, εν τούτοις το μήνυμα των ουρανών είναι «παν μέτρο άριστον». Οπότε, πέρα από το να κάνετε χρήσιμα πράγματα και να φροντίσετε για πρακτικά ζητήματα, θυμηθείτε και τη διασκέδαση κάνει καλό στην υγεία σας!

ΚΡΙΟΣ

«Από τα αναγκαία στα ενδιαφέροντα»

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις ρουτίνας, εργασίας ή καθαριότητας. Παράλληλα με Ήλιο και Ερμή στο Λέοντα ευχάριστα γεγονότα και όμορφες μετακινήσεις σας κρατούν συντροφιά, ενώ ο έρωτας είναι πανταχού παρών. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και ελάτε πιο κοντά σε πρόσωπα που σας δέχονται για αυτό που είστε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Βγείτε έξω και διασκεδάστε»

Με τη Σελήνη στον 5ο η λογική σας κατευθύνει σε ευχάριστες δραστηριότητες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Μια καλή μέρα να πάτε για μπάνιο, να κανονίσετε ένα βραδινό σινεμά και να διαβάσετε ένα βιβλίο στη βεράντα σας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο υπάρχουν φιλικά και συγγενικά πρόσωπα που είναι δίπλα σας και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τη μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ξεπεράστε τα εμπόδια και περάστε καλά»

Ίσως υπάρχει μια πίεση να βάλετε σε μια τάξη το σπίτι ή να ετοιμάσετε ένα δείπνο που όμως απαιτεί προεργασία και αυτό δεν σας τρελαίνει ιδιαίτερα. Εντούτοις υπάρχουν θετικοί οιωνοί για να περάσετε όμορφα με φίλους, γείτονες, κοντινούς συγγενείς και φυσικά να κάνετε νέες γνωριμίες. Αισθηματικά εάν κινηθείτε με τακτ μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αξιοποιήστε τα χαρίσματα σας»

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα έχετε πολλούς λόγους για να μην κάτσετε σπίτι, να πάτε ένα ταξιδάκι ή να κανονίσετε βόλτες και όμορφες εξόδους. Σήμερα πολλές συζητήσεις θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη ενώ κάποιες θα εστιαστούν σε επαγγελματικά και καθημερινά θέματα. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο οι μετοχές σας ανεβαίνουν στα ύψη.

ΛΕΩΝ

«Ανοίγεστε σε νέες θάλασσες»

Σήμερα έχετε την τάση να κάνετε έξυπνες αγορές και να διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο αναμφισβήτητα νιώθετε ότι είστε αυτοί που κινείτε τα νήματα, παίρνετε αποφάσεις και καθοδηγείτε τους άλλους. Νέα ξεκινήματα τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μια νέα περίοδος ξεκινά»

Η ανάγκη να ανοίξετε δρόμο για τα προσωπικά σας σχέδια σας ωθεί να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται χωρίς ωστόσο να επιδείξετε βιασύνη παρόλο που θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα. Κάποιες εντάσεις με το σύντροφο αν και αναπόφευκτες σας δίνουν τη δυνατότητα να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και να δείτε κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

«Ανάγκη για νοητική και ψυχική ξεκούραση»

Αν κάτι θέλετε σήμερα είναι να απομονωθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Ίσως κρίνετε ότι μια ανασκόπηση του παρελθόντος και των μέχρι τώρα πεπραγμένων θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλό να πράξετε από τούδε και στο εξής. Παραλίες με λίγο κόσμο και μέρη που μπορείτε να βρείτε ησυχία και ηρεμία θα συμπεριληφθούν στις επιλογές σας για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όχι μια από τα ίδια»

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους, να παραβρεθείτε σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις και να βγείτε λίγο από τα συνήθη και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Λιοντάρι μπορεί κάποια πρόσωπα να σας εκνευρίζουν με την υπεροψία τους όμως κάποια άλλα θα σας κερδίσουν με την έξοχη και λαμπερή τους προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πείτε «ναι» μόνο αν έχετε σκεφθεί τις συνέπειες»

Ένα επαγγελματικό γεύμα ή μια εκδήλωση που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου ίσως προστεθεί στα σημερινά σας σχέδια. Οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα ή που εμπνέουν σεβασμό μπορούν να πάνε καλά εάν δείξετε διάθεση να αναλάβετε κάποιες ευθύνες και να ανταποκριθείτε με συνέπεια σε κάποια καθήκοντα. Επιπλέον με την Αφροδίτη στον 8ο τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά υπάρχει μια εύνοια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ίσως κάποιοι που βλέπετε ως εχθρούς να είναι φίλοι»

Η επικοινωνία με τους άλλους είναι σήμερα αυτή που επιζητάτε ίσως γιατί είναι με άτομα που έχετε κοινές απόψεις για τη ζωή και αντιμετωπίζεται με παρόμοιο τρόπο τις συνθήκες και τις καταστάσεις. Με την Αφροδίτη στον 7ο είναι πιθανόν μετά από κάποιες συναισθηματικές εντάσεις να ήρθε η ώρα για ανακωχή. Οι άλλοι θα δείξουν διάθεση να σας πλησιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βαθυστόχαστες σκέψεις»

Η καθημερινότητα ίσως σας πίεσε ή σας έβαλε απότομα σε συνθήκες που σας ζόρισαν. Ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο βατά καθώς συνηθίζετε σε νέους ρυθμούς και πλέον νιώθετε καλύτερα. Από την άλλη νιώθετε ότι εμβαθύνοντας και αναλύοντας κάποια ζητήματα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και να βρείτε το κλειδί της ευτυχίας.

ΙΧΘYΕΣ

«Μια μέρα που θα είστε συνέχεια με άλλους»

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε στους άλλους. Κάποιοι θα αφιερώσετε όλο σας το χρόνο στο σύντροφο και άλλοι θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες σας. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον 5ο ίσως ξεπεραστούν κάποια αισθηματικά εμπόδια και μπορέσετε να απολαύσετε τον έρωτα με τρόπο που να σας ικανοποιεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved