Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/8




17_aug

Γενικό προφίλ

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι που θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με διακοπές, χόμπι, έρωτα, παιδιά αλλά και λαμπερές ή εξέχουσες προσωπικότητες. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς που έχετε πλανήτες στον τρίτο δεκανό τόσο σε ζώδια της φωτιάς (Κριος, Λέων, Τοξότης) όσο και στο σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέων, Υδροχόος, Σκορπιός). Καλώς ή κακώς, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, τα γεγονότα που φέρνει η Νέα Σελήνη θα έχουν μακρά διάρκεια. Εν τω μεταξύ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοεί επαφές με επιφανή πρόσωπα και ευνοεί προσγειωμένες φιλοδοξίες.

ΚΡΙΟΣ

«Ευκαιρία να κάνετε αυτό που θέλετε»

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική ζωή. Το φλερτ, ο έρωτας και τα ρομάντζα ευνοούνται, ενώ κάθε είδους δημιουργικές ενασχολήσεις μπορούν να αποτελέσουν το πεδίο μέσα από το οποίο θα πετύχετε κάτι πολύ καλό. Επιπλέον τα εμπόδια σε μια συνεργασία αρχίζουν να απομακρύνονται. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε με το ντεκόρ του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

«Χαρείτε το καλοκαίρι σας»

Ίσως είστε κάπως αγχωμένοι όσον αφορά θέματα οικίας και οικογένειας, ωστόσο η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο μπορεί να αποτελέσει ένα θετικό οιωνό για την εξέλιξη τους καθώς ανοίγει ένα νέο κύκλο. Συνάμα ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας απαιτούν από εσάς περισσότερη ενέργεια, κάτι που μπορεί να συμβεί εάν αποβάλλετε τις συναισθηματικές τοξίνες. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως αποκτήσετε ευγενικούς γείτονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα κινηθείτε σε καινούργιους δρόμους»

Η αγάπη για τα ταξίδια αλλά και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, προκειμένου να ζήσετε πιο χαρούμενα και κεφάτα. Κάποιοι από εσάς ίσως αλλάξουν μεταφορικό μέσο ή διαφοροποιήσουν τον τρόπο που μετακινούνται. Αισθηματικά το γκρίζο σύννεφο αρχίζει σιγά- σιγά να διαλύεται και μπορείτε να ελπίζετε σε μια λαμπερή λιακάδα. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ίσως αξίζει να βάλετε νερό στο κρασί σας»

Οι περισσότεροι από εσάς με Άρη και Κρόνο στο Ζυγό δυσκολεύεστε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο της οικογένειας. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στο Λέοντα έρχεται να σας γεμίζει με αισιοδοξία και να βοηθήσει να κερδίσετε και χρήματα και συναισθήματα. Αν δείξετε διάθεση για εύρεση λύσης, ίσως φτάσετε στο στόχο σας πιο εύκολα από ότι υπολογίζατε. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως αλλάξετε τα μαλλιά ή το στυλ σας.

ΛΕΩΝ

«Η κινητήριος δύναμη σας είναι η πίστη στον εαυτό σας»

Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε το φαβορί της κούρσας και αυτό αποτελεί αιτία για να υπερβάλλετε των δυνατοτήτων σας και να πετύχετε πράγματα που θα σας ανεβάσουν στο βάθρο του νικητή. Οι σχέσεις με αδέλφια, συναδέλφους, γείτονες και φίλους ίσως αυτήν την περίοδο να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα σας, γι' αυτό αποφύγετε να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως συνάψετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Το φως θα κρύψει το σκοτάδι»

Πολλά από αυτά που σας απασχολούν δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλους, ίσως γιατί πιστεύετε ότι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ή, επειδή θέλετε να βγάλετε μόνοι σας το φίδι από την τρύπα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δείχνει ότι μπορείτε να βρείτε την εσωτερική δύναμη που απαιτείται για να γίνετε κύριοι της ζωής σας. Η στήριξη από φίλους θα υπάρχει στο βαθμό που την επιτρέπετε. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως περιορίσετε τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

«Από εσάς εξαρτάται εάν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»

Σήμερα ίσως αποφασίσετε ότι θα σας έκανε καλό να επικεντρωθείτε περισσότερο σε κάποιες επιδιώξεις σας που σχετίζονται με τη χαρά, τη δημιουργία και τον έρωτα. Παράλληλα, είναι πιθανό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για επαφές με φίλους, εξόδους, συναυλίες και σινεμά. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφορτίσετε τη συσσωρευμένη δυσαρέσκεια. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως έχετε την ευκαιρία να βγάλετε κάποια έξτρα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Θα το καταφέρετε και σε αυτό το γύρο»

Με τη Σελήνη στον Λέοντα έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας, δόξας και status quo. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα κούρσα υψηλών προδιαγραφών με σκοπό να πάρετε το τρόπαιο της νίκης. Εν τω μεταξύ, ίσως υπάρξουν κάποια ξεσπάσματα δεδομένης της πίεσης που υφίστασθε σε θέματα σχέσεων. Θα ακούσετε καλά λόγια και θα υπάρξουν πρόσωπα που με τον τρόπο τους θα σας δείξουν ότι είναι στο πλευρό σας. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως παρευρεθείτε σε κάποιο γάμο ή άλλο ευτυχές γεγονός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θετικά νέα σε θέματα καριέρας»

Η Νέα Σελήνη προμηνύει ένα νέο κεφάλαιο σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την μάθηση και τη δικαιοσύνη. Πρόσωπα που σας αγαπούν, σας εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εσάς θα βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε τον έρωτα από την φιλία διαφορετικά ίσως οι καταστάσεις ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα λάβετε κάποια χρήματα ως μπόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θα ακολουθήσετε άλλη τακτική»

Αν σκέφτεστε να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με φορολογικά, κληρονομικά και χρηματοπιστωτικά ζητήματα με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια διαπραγμάτευση ή να κλείσετε μια συμφωνία. Οι σχέσεις με άτομα που έχουν ισχύ ή ασχολούνται με μια σημαντική υπόθεση που σας αφορά ίσως δεν φερθούν όπως πιθανόν θα έπρεπε, ωστόσο θα βρείτε μια εναλλακτική λύση. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Νέες σχέσεις»

Κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να συνάψετε μια συνεργασία, άλλοι να ξεκινήσετε μια σχέση και άλλοι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην απόφαση σας, η οποία ίσως συνδέεται και με ένα ευχάριστο γεγονός ή μια καλή είδηση. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα με τους συγγενείς σας. Οι γεννημένοι του 1952 ίσως ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και άσκησης.

ΙΧΘYΕΣ

«Έρχονται καλύτερες μέρες»

Συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας έρχονται να ολοκληρωθούν με ένα γεγονός που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωής. Παράλληλα ίσως κάποιοι δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε ζητήματα υγείας και καλής ποιότητας ζωής, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένοι από εσάς να αποκτήσετε και ένα κατοικίδιο. Τα οικονομικά αγκάθια θα ξεραθούν και θα ανοίξει ένας νέος δρόμος. Οι γεννημένοι του 1987 αποφύγετε τα παιχνίδια σε διπλό ταμπλό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved