Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/8
16_aug




Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι ίσως αισθανθείτε ότι ξαφνικά ανοίγεται μπροστά σας ένας κόσμος πιο όμορφος και πιο ενδιαφέρων. Από νωρίς το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή ξυπνάει τη διάθεση για επικοινωνία και επαφές, ενώ τόσο το τρίγωνο με τον Ουρανό όσο και το εξάγωνο με το Δία στη συνέχεια ενισχύουν τη θετική διάθεση και την επιθυμία να συναναστραφείτε με άλλους και να δεχτείτε τα δώρα της τύχης. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως αποδειχθεί υπεύθυνο για ξαφνικά έξοδα, σχέσεις που πάνε κόντρα στο κατεστημένο, εκκεντρικά καλλιτεχνικά γεγονότα και πιθανόν ρήξεις για οικονομικούς ή αισθηματικούς λόγους. Πάντως δεν θα βαρεθείτε με τίποτα!

ΚΡΙΟΣ

«Δράση και περιπέτεια»

Μια ξαφνική επίσκεψη από φίλους ή από συγγενικά πρόσωπα θα σας αλλάξει προς στιγμή τα σχέδια, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σας εμποδίσει να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Σήμερα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και έτσι θα πάρετε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον έρωτα, τις εκδρομές και την ευχαρίστηση. Οι γεννημένοι του 1973 θα ανταγωνιστείτε ένα πρόσωπο κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί»

Με τη Σελήνη στον 4ο οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας μπορούν να γίνουν πιο ζεστές ενώ το σπίτι μπορεί να γίνει εστία χαράς και ευχαρίστησης. Ίσως ξαφνιαστείτε από κάποια τηλεφωνήματα ή ειδήσεις που θα αφορούν πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία. Παράλληλα κάποιοι από εσάς θα κάνετε κάποια βραδινά σχέδια που θα στεφθούν με επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως δεχτείτε ένα μήνυμα έκπληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αεικίνητοι»

Οι επαφές σας με τους άλλους είναι ευχάριστες, χαρούμενες και κεφάτες. Κάποιο ταξιδάκι μπορεί να σας ανανεώσει ενώ οι έξυπνοι διάλογοι θα είναι σήμερα στα φόρτε τους. Συναισθηματικά ίσως εκπλαγείτε από κάποιες καταστάσεις αλλά ταυτόχρονα μια νέα γνωριμία θα αποτελέσει αφορμή για να σπάσετε το κατεστημένο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1961 αποφύγετε επαφές με πεθερικά ή δεσποτικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Με την καρδιά σας γεμάτη»

Σήμερα θα γεμίσετε από όμορφα συναισθήματα και υπερηφάνεια γιατί μείνατε πιστοί σε κάποιες αξίες σας. Πρόσωπα που σας αγαπούν ίσως σας κάνουν κάποιο δώρο υλικό ή συναισθηματικό. Παράλληλα, ζητήματα σπιτιού μπορεί να σας κουράζουν αλλά νιώθετε πιο σίγουροι πως πρέπει να τα χειριστείτε. Ίσως σήμερα η εμφάνιση σας θεωρηθεί κάπως εκκεντρική ή τολμηρή. Οι γεννημένοι του 1959 ίσως καλύψετε ένα φίλο.

ΛΕΩΝ

«Αγάπη και φως»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε ότι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω σας και να κάνετε πράγματα που σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Παράλληλα, μια παλιά αισθηματική σχέση μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και να ταράξει τα νερά της ερωτικής σας ζωής. Κάποιες ρήξεις είναι αναπόφευκτες και αυτό γιατί είστε έτοιμοι για νέες καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως ζήσετε ένα κρυφό ή παράνομο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Υπάρχει γόνιμο έδαφος για κάτι καλό»

Σήμερα ίσως έρθετε σε επαφή με λαμπερές προσωπικότητες που θα σας προσφέρουν χαρά ή θα σας προσφέρουν την παρηγοριά που χρειάζεστε. Εν τω μεταξύ κάποιες απρόβλεπτες επαγγελματικές εξελίξεις ίσως αλλάξουν τα σχέδια της ημέρας σας, ενώ κάποιες υποχρεώσεις θα αποτελέσουν αιτία για να ακύρωσετε μια φιλική συνάντηση. Οικονομικά θα κάνετε έξοδα με το σταγονόμετρο. Οι γεννημένοι του 1972 θα ετοιμάσετε το έδαφος για μια επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

«Διλλήματα»

Με τη Σελήνη στο Λέοντα θέλετε να κερδίσετε την προσοχή κάνοντας κάτι για τους άλλους ή ακόμα και ξεπερνώντας τα όρια σε κάποιες καταστάσεις. Παράλληλα ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να μην ταιριάζει με το κοινωνικό σας προφίλ ή να αναταράζει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Από την άλλη, θα νιώθετε ότι χρειάζεται να πάτε πιο αργά εκεί που θα νιώθετε την ανάγκη να τρέξετε. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως κοντραριστείτε με ένα γυναικείο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ενισχύοντας το μύθο γύρω από το πρόσωπο σας»

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο και το καταφέρνετε. Πολύ πιθανόν να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός και να γιορτάσετε μαζί με άλλους. Δεν θα αφήσετε κανέναν να δει τι γίνεται μέσα σας και πόσο πιεσμένοι είσαστε, αντίθετα όλοι θα έχουν την εντύπωση ότι είστε το πρόσωπο που δεν πέφτει ποτέ. Οι γεννημένοι του 1988 θα κλείσετε μια επιτυχή συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Νέοι ορίζοντες ανοίγονται»

Με τη Σελήνη στο επίσης θετικό ζώδιο του Λέοντα νιώθετε ότι η επικοινωνία με τους άλλους βελτιώνεται, ενώ μπορείτε να αποσπάσετε το θαυμασμό μέσα από τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Συγχρόνως κάποια σχέδια που είχαν κολλήσει σε κάποιες αρνήσεις αρχίζουν να αναζητούν εναλλακτικές και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οικονομικά ίσως προκύψουν απρόσμενα έσοδα ή έξοδα. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως τολμήσετε να παραβείτε κάποιους κανόνες όσον αφορά αισθηματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Η ερωτική απόλαυση, η βαθιά ανάγκη για γνώση και η εσώτερη επιθυμία να ρίξετε φως σε μια υπόθεση διαμορφώνουν το πλάνο της ημέρας σας ενώ κάποιες ξαφνικές καταστάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους ανακατεύουν την τράπουλα από την αρχή. Ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή με κάποιο μέλος της οικογένειας ίσως δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε αλλά στην πορεία ίσως δείτε ότι είναι καλύτερα έτσι. Οι γεννημένοι του 1976 θα συνάψετε κάποια οικονομική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Από κοινού»

Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για αισθηματικές ή φιλικές. Ίσως βαρεθείτε κάποιες καταστάσεις και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάξετε κάποιες συνήθειές σας, παρόλο που φαίνονταν δεύτερη φύση σας. Εν τω μεταξύ ίσως η αρνητική εξέλιξη σε μια υπόθεση αποτελέσει αιτία για να μάθετε κάτι σημαντικό που αγνοούσατε. Οι γεννημένοι του 1984 θα δεχτείτε βοήθεια από ένα γυναικείο πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

«Ισχυρή θέληση για αλλαγή»

Με τη Σελήνη και τον Ήλιο στον 6ο οίκο ψυχή τε και σώματι θέλετε να βελτιώσετε την καθημερινότητας σας και να χαίρεστε τη ζωή σας καθημερινή βάση. Κάποια ευτυχή γεγονότα ενισχύουν την πίστη σας στο καλό και σας δίνουν την ώθηση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Παράλληλα ξαφνικά συμβάντα στην αισθηματική σας ζωή σπάνε κάποιες πάγιες αντιλήψεις σας. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως για χάρη της διασκέδασης σπάσετε τον κουμπαρά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved