Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/8
15_aug




Γενικό προφίλ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζετε. Η μέρα κάνει την έναρξη της με τη Σελήνη στον Καρκίνο που σας πλημμυρίζει με συναισθήματα και αναμνήσεις και κλείνει με τη Σελήνη στο Λέοντα που διψά για γιορτές και πανηγύρια. Μυρωδιές, οικογενειακές στιγμές, γιορτές και παρελθοντικές προσδοκίες σας έρχονται στο μυαλό, καθώς ετοιμάζεστε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα μιας και σήμερα είναι μέρα χαράς και ευτυχίας.

Ίσως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο να δημιουργήσει ένα άγχος και μια επιφύλαξη όμως αξίζει να τα προσπεράσετε και να απολαύσετε τη μέρα σας όσο περισσότερο μπορείτε. Το τετράγωνο με τον Άρη δηλώνει μια ευσυγκινησία που θα περιβάλλει την ατμόσφαιρά ενώ όσοι από εσάς βάλετε να ψήσετε στα κάρβουνα ή στο φούρνο προσέχετε γιατί μπορεί να καείτε λιγουλάκι ή το φαγητό σας να... αρπάξει.

Παράλληλα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δείχνει ότι, αν και κάποιες ενέργειες σας ίσως εμποδιστούν, εσείς θα δείξετε την υπομονή που χρειάζεται και θα βάλετε πιο γερά θεμέλια για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Τέλος με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ο έρωτας θα είναι μια καυτή λάβα που μπορεί να πυρώσει το πάθος, να κάψει την καρδιά σας, να δώσει ώθηση στα πάθη και να προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό αίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

«Κάμπτοντας τις αντιστάσεις»

Σήμερα το πιθανότερο είναι να επιλέξετε να βρεθείτε με άτομα της οικογένειας σας ή να κάνετε τους οικοδεσπότες σε φίλους και οικεία πρόσωπα. Ίσως ανάμεσα σε εσάς και κάποιους εξ αυτών υπάρχει ή αναπτυχθεί μια ένταση που καλείστε να ξεπεράσετε, προκειμένου να πετύχετε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Εκδρομές και βραδινές έξοδοι θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1977 θα θελήσετε να αντιστρέψετε το «όχι» σε «ναι».

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν εξαρτώνται όλα από εσάς»

Ίσως επισκεφτείτε κάποια πρόσωπα που νιώθετε οικογένειά σας ή θα μετακινηθείτε για να πάτε έξω για φαγητό. Μπορεί να αισθανθείτε μια αναγκαιότητα να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μεταξύ σας έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ή συναισθηματικά έχετε απομακρυνθεί. Σε κάθε περίπτωση εστιαστείτε στη δική σας καλή διάθεση να κάνετε μια καλή πράξη, και όχι τόσο στο αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι του 1952 θα κάνετε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν γεμίζει το κενό κάποιων»

Σήμερα έχετε διάθεση να δώσετε και να προσφέρετε, αλλά ίσως κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν ευχαριστημένοι από ότι και αν κάνετε και συνεχίζουν να είναι ανικανοποίητοι. Πολύ σύντομα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους και γείτονες και ξαδέλφια και θα θελήσετε να τους ανοίξετε κάποια συζήτηση ή να κάνετε κάποια πρόταση για διασκέδαση. Οι γεννημένοι του 1978 θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την αισθηματική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ξεκινώντας έρχεται η όρεξη»

Σήμερα είναι σημαντικό για εσάς να δημιουργήσετε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και να έρθετε κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε. Παράλληλα θα χρειαστεί να βρείτε έναν τρόπο να αντιπαρέλθετε τη συμπεριφορά κάποιων που θυμίζει στάση δικτάτορα. Μερικοί από εσάς ίσως γιορτάσετε μακριά από κάποια πρόσωπα, αλλά θα δείτε το καλό της υπόθεσης και αυτό θα σας ηρεμήσει. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως λάβετε ένα χρηματικό ποσό ή δώρα.

ΛΕΩΝ

«Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν»

Πολλοί από εσάς θα αναπολήσετε κάποιες παλαιότερες αντίστοιχες εποχές που θα θελήσετε είτε να τις κρατήσετε για πάντα μέσα στην καρδιά σας ή να τις ξεχάσετε μια για πάντα. Η ησυχία και η ξεκούραση θα είναι τα βασικά ζητούμενα της ημέρας και ως εκ τούτου ίσως επιλέξετε χαλαρές εξόδους και ήρεμες επαφές που θα σας καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Οι γεννημένοι του 1973 θα δώσετε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας αξιοπρέπεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εξωτερικεύεστε αυτά που νιώθετε»

Σήμερα θα περάσετε χρόνο με φίλους και γνωστούς ενώ δεν αποκλείεται αμφότεροι να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε από την οικογένεια σας. Κάποιοι από εσάς θα φροντίσετε να περάσετε με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα, ενώ άλλοι θα προτιμήσετε να κάνετε κάποιες βόλτες σε μέρη που δεν έχει πολύ κόσμο. Παράλληλα θα φροντίσετε να κρατήσετε κάποιες σκέψεις κρυφές. Οι γεννημένοι του 1962 θα μάθετε το παρασκήνιο μιας επαγγελματικής υπόθεσης.

ΖΥΓΟΣ

«Θα έχετε ανάγκη περισσότερο να ακούσετε παρά να μιλήσετε»

Πολύ πιθανόν να επισκεφτείτε κάποιο πρόσωπο για κοινωνικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Παρόλο που ίσως νιώσετε εξαναγκασμένοι να κάνετε κάποιες επιλογές, θα βρείτε ένα τρόπο να περάσετε καλά και να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Μηνύματα και τηλεφωνήματα με φίλους θα αποτελέσουν ένα καλό διάλλειμα όταν το κλίμα θα αρχίσει να βαραίνει. Οι γεννημένοι του 1989 θα μάθετε κάποια καυτά κουτσομπολιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Γιορτές και γλέντια»

Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε με ανθρώπους ξένους ή μακρινούς συγγενείς. Ακόμη και αν είστε με την οικογένεια σας, ίσως οι συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά με ανθρώπους που δεν είναι οικεία σας πρόσωπα. Κάποιες ερωτικές ατασθαλίες τρίτων ίσως σας σοκάρουν και σας επηρεάσουν πολύ περισσότερο από όσο θα δείξετε. Παράλληλα, θα αναζητήσετε πληροφορίες για ένα κοινωνικό γεγονός. Οι γεννημένοι του 1967 θα αντιμετωπίσετε ένα λάθος με χιούμορ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ρίξτε και μια ματιά πίσω από την κουρτίνα»

Σήμερα πέρα από την εξωτερική καλή διάθεση είστε προβληματισμένοι και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να έχετε τα ηνία μιας υπόθεσης που σας απασχολεί έντονα. Ο έρωτας σίγουρα θα αποτελέσει το μέσο για να βγάλετε την ένταση σας και να ανάψετε φωτιές. Σχέσεις με φίλους ίσως σήμερα αναβληθούν για οικονομικούς λόγους, ενώ κάποια σχέδια σας θα χρειαστούν επανασχεδιασμό. Οι γεννημένοι του 1981 θα απαντήσετε με θάρρος σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σε παράλληλους κόσμους»

Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας ή ένα σημαντικό δεσμό, ενώ παράλληλα μέσα σας δουλεύετε το πως θα ανταπεξέλθετε σε μια συνεργασία ή μια συμφωνία. Είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείτε να ξεχάσετε κάποιες άσχημες κουβέντες και να αναζητάτε την ευκαιρία να απαντήσετε με τρόπο που δεν θα σας εκθέσει και συνάμα θα βάλει τον άλλο στη θέση του. Οι γεννημένοι του γ΄ δεκαημέρου θα αντιμετωπίστε μια επαγγελματική πρόκληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κόντρα στις συνθήκες»

Σήμερα θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με πράγματα που εν μέρει αποτελούν αγγαρεία αλλά ως παιδιά του Ουρανού κάτι θα σκαρφιστείτε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την ανία. Παράλληλα, επαφές με πρόσωπα που περνάτε μαζί ευχάριστο χρόνο μπορούν σήμερα να σας ανανεώσουν τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Οι γεννημένοι του 1982 θα χορέψετε στο ρυθμό του έρωτα.

ΙΧΘYΕΣ

«Πάθος και πάθη»

Ο έρωτας έχει σήμερα την πρωτοκαθεδρία του ενδιαφέροντός σας. Ως εκ τούτου, θα φροντίσετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή να αναζητήσετε έναν σύντροφο. Ίσως κάποια πράγματα σας βγάλουν εκτός της συνήθους τροχιάς και εμπλακείτε σε καταστάσεις - προκλήσεις. Παράλληλα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα θελήσουν να σας κάνουν κάποιες εξυπηρετήσεις. Οι γεννημένοι του 1961 θα αγωνιστείτε με πάθος για ένα πιστεύω σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved