Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/8
13_aug




Γενικό προφίλ

Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τη διατροφή, τη φιλοξενία και το παρελθόν. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη το μεσημέρι και το βράδυ αντίστοιχα προοιωνίζουν μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μικρές ή μεγάλες χαρές και να πείτε ναι στην ομορφιά, τον έρωτα, την τέχνη και τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

«Όπου χρειάζεται βάλετε νερό στο κρασί σας»

Σήμερα δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες της οικογένειας σας ενώ είναι πολύ πιθανόν να οργανώσετε κάποια όμορφη συγκέντρωση στο σπίτι. Κάποιες κόντρες είναι πιθανόν να αναπτυχθούν με ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ενώ μια συμφωνία θέλει προσοχή. Ταυτόχρονα πολλοί από εσάς θα μετακινηθείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως έχετε κάποια ρήξη με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το συναίσθημα κυριαρχεί»

Με τη Σελήνη στον 3ο ακούτε τη διαίσθηση σας όσον αφορά επαφές και συζητήσεις ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι για να συναντήσετε οικεία σας πρόσωπα. Παράλληλα ο χώρος της εργασίας είτε θα αποτελέσει ένα πεδίο έντασης είτε θα σας ζορίσει με επιπλέον αρμοδιότητες. Με τον Ερμή στον 4ο ίσως κάνετε κάποια συμφωνία που θα αφορά την οικία σας. Οι γεννημένοι του 1966 είναι πιθανόν να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Συναισθηματικά γεμάτοι»

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για κάνετε κάποιες αγορές ενώ είναι πιθανόν να λάβατε κάποιο δώρο. Η παρουσία του Άρη στον 5ο σας κάνει πιο μαχητικούς όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα ενώ είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με ένα χόμπι σας. Επαφές με φίλους και γνωστούς γίνονται συχνότερες. Οι γεννημένοι του 1952 αισθηματικά θα νιώσετε καλυμμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η αγάπη για την οικογένεια θα υπερισχύσει»

Η επιθυμία να ομορφύνετε τη ζωή σας βρίσκει ανοιχτούς δρόμους και πρόσωπα που σας στηρίζουν. Κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού μπορεί να μην αποτελούν επιλογή σας ωστόσο ίσως μέσα από αυτές βγει κάτι καλό. Κάποιοι ίσως θυμώσετε με κάποια μέλη της οικογένειας σας επειδή κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας ή προσπαθούν να επηρεάσουν τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1971 θα λάβετε κάποιες ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

«Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο»

Ζητήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν έρχονται σήμερα να σας ξυπνήσουν μνήμες και να σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Σε αρκετές περιπτώσεις θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάποια δεδομένα υπέρ σας ωστόσο καθυστερείτε να προχωρήσετε γιατί ακόμα σας λείπουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Η παρουσία του Άρη στον 3ο είναι πιθανόν δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις. Οι γεννημένοι του 1986 θα δώσετε τα φώτα σας στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με τα χαρτιά κλειστά»

Σήμερα δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα των άλλων και κάποιες αποφάσεις ίσως βασιστούν περισσότερο στο συλλογικό παρά το προσωπικό καλό. Παράλληλα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για διασκέδαση, θέατρο, σινεμά, πάρτι και εκδηλώσεις. Με τον Ερμή στον 12ο μπορεί κάποιες ιδέες να είναι εμπνευσμένες αλλά και κάποιες να αποτελέσουν πηγή άγχους. Οι γεννημένοι του 1988 θα κάνετε κάποια έξοδα για παιδιά ή διακοπές.

ΖΥΓΟΣ

«Η μαχητικότητα συνδυάζεται με τη διπλωματία»

Με τη Σελήνη στον 10ο θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης έρχονται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα είναι πιθανόν να συμμετάσχετε σε κάποιες σημαντικές επαφές ή συμφωνίες. Έξοδοι, βόλτες και συζητήσεις μαζί με φίλους σας προσφέρουν χαρά και τείνουν να γίνουν καθημερινή λατρεία. Ταυτόχρονα σε θέματα σχέσεων θα ενθαρρύνετε τους άλλους να κάνουν βήματα. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως ξεκινήσετε μια εργασία που απαιτεί πολύ ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έχοντας το ρόλο του άτυπου ψυχαναλυτή»

Οι επαφές με τους άλλους μπορούν να γίνουν πιο συναισθηματικές καθώς κάποιοι θα σας ανοίξουν τα εσώψυχα τους. Ένας φίλος ή συνεργάτης μπορεί να πάει στο εξωτερικό και η επικοινωνία σας να είναι εξ αποστάσεων. Θέματα που αφορούν το σύντροφο σας ωθούν να ψάξετε εναλλακτικές ενώ η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα δείχνει ότι συζητήσεις περί των επαγγελματικών σας βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Οι γεννημένοι του 1967 θα ζητήσετε τη γνώμη μια γυναίκας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις προς ή από τρίτους σήμερα μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη. Ερωτικά ίσως έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας καθώς ευνοούνται τα φλερτ και ερωτικά τετ – α- τετ. Παράλληλα κάποιοι από εσάς θα ανοίξετε επικοινωνία με το εξωτερικό ή θα αναζητήστε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με θέματα εκπαίδευσης ή δικαιοσύνης. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως περιορίσετε κάποιες φιλικές συναναστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τύπος και υπογραμμός»

Η σχέση σας με το σύντροφο είναι πολύ πιθανόν να περάσει από το στομάχι ενώ κάποια έξοδος για φαγητό είναι πολύ πιθανή. Συνεργασίες και συμφωνίες που υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων σας βάζουν στη διαδικασία να αξιοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος ενώ ίσως κάποιοι από εσάς κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε κάποιες κινήσεις μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής ευταξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κάποιες συζητήσεις είναι περιττές»

Μεγάλο μέρος της μέρας σας το αφιερώνετε σε εργασίες ταξινόμησης και τακτοποίησης ιδιαίτερα φακέλων ή υποθέσεων που είναι αρκετά παλιές. Οι σχέσεις με τους υφισταμένους σας είναι ευχάριστη και σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεται για να ασχοληθείτε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Σε αρκετές περιπτώσεις αν και δείχνετε ανοιχτοί στην πραγματικότητα είστε άκαμπτοι καθώς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα σερφάρετε στον κόσμο της διασκέδασης.

ΙΧΘYΕΣ

«Ανυπομονησία»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο νιώθετε μεγαλύτερη διάθεση να ερωτοτροπήσετε, να παίξετε παιχνίδια και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Συγχρόνως θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σάς έχουν γίνει εμμονή και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε τις εξελίξεις θέλετε να μάθετε εδώ και τώρα. Με αδέρφια, γείτονες και φίλους θα περάσετε περισσότερο ευχάριστο χρόνο. Οι γεννημένοι του 1983 θα ανακατέψετε την τράπουλα της αισθηματικής σας ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved