Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/8
10_aug




Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα βρίσκεται στον Ταύρο επιδιώκοντας να σας ωθήσει να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα προτού ξεκινήσετε συζητήσεις και ταξίδια που στόχο έχουν να σας απαλλάξουν από τα πρακτικά και τα καθημερινά. Από αργά το βράδυ με τη Σελήνη στους Διδύμους έχετε περισσότερο την επιθυμία να βγείτε, να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε σε μέρη με κόσμο ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Όλη η μέρα είναι κάτω από το πέπλο της ρομαντικής επιρροής του τριγώνου Αφροδίτη – Ποσειδώνα και ως εκ τούτου ο έρωτας, η τέχνη και οι σχέσεις θα σας συνεπάρουν με την ομορφιά τους.

ΚΡΙΟΣ

«Οικογενειακή θαλπωρή»

Σήμερα βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βάλετε σε τάξη κάποιες υποθέσεις προκειμένου να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα δώσετε έμφαση στις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας ενώ οι συνθήκες θα ευνοήσουν να έρθετε πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως αντιδράσετε σε μια πρόταση του συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ώρα για χαλάρωση»

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα προσωπικά σας σχέδια ενώ ένα μικρό θαύμα μπορεί να προκύψει στα οικονομικά σας. Βόλτες και μετακινήσεις θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας ενώ νέες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν. Παράλληλα όσον αφορά οικογενειακά θέματα το νερό μπαίνει στο αυλάκι και το άγχος σας για αυτά καταλαγιάζει. Οι γεννημένοι του 1968 θα δώσετε μάχη για τα εργασιακά σας δικαιώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σε ερωτική εγρήγορση»

Σήμερα ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία καθώς ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με την εργασία υπόσχονται βελτίωση των αποδοχών σας. Παράλληλα αισθηματικά είναι πιθανόν να ζήσετε ένα παραμύθι με happy end. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές που πιστεύετε ότι σας αξίζουν και σας προσφέρουν μια αίσθηση ικανοποίησης. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε τα πάντα για να κυριαρχήσετε σε ένα ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θετικές εξελίξεις»

Σήμερα αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ένα κύμα αισιοδοξίας να σας κατακλύζει καθώς το σύμπαν σας δείχνει ότι μπορούν τα πάντα να συμβούν αρκεί να το πιστεύετε. Η ευτυχία σας είναι εμφανής και σε πολλές περιπτώσεις θα εμπνεύσει τους άλλους να δουν τα πράγματα από μια θετική σκοπιά. Συγχρόνως είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1963 θα χρειαστεί να αντιταχθείτε σε παλαιότερα πιστεύω σας.

ΛΕΩΝ

«Μακριά από τα φώτα»

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα σε μια άλλη διάσταση, πιο ρομαντική και πιο ειδυλλιακή. Ως εκ τούτου ίσως χαθείτε από το προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται πέρα από όμορφη να είναι και μια μυστική σχέση. Κάποιες μετακινήσεις ίσως γίνουν παρά τη θέληση σας, ενώ ίσως χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που εκ των πραγμάτων γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να τα βρείτε. Οι γεννημένοι του 1981 θα ασχοληθείτε με θέματα πληροφόρησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μια ευχή πραγματοποιείται»

Σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιοι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν με τη βοήθεια των άλλων ενώ δεν αποκλείεται κάποιες οικονομικές συμφωνίες να αποτελέσουν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ωστόσο δεν θα λείπουν τα έξοδα ενώ δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε αγορές που θα μπορούσατε να αποφύγετε αν κάποιοι δεν σας πίεζαν. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που δεν θα πρέπει κάνεις να ξέρει.

ΖΥΓΟΣ

«Ζείτε αυτό που άλλοι ονειρεύονται»

Οι σχέσεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία θα σας γοητεύσουν ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα αποτελέσουν αιτία για κάποιες θετικές παροχές ή συνθήκες στο χώρο εργασίας. Παράλληλα κάποιοι από εσάς θα επιδιώξετε να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ενώ κάποιοι άλλοι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε θέματα που γνωρίζετε καλά. Οι γεννημένοι του 1964 θα αξιοποιήσετε γνωριμίες και επαφές για να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ερωτευμένοι και επίμονοι»

Σήμερα ο έρωτας σας καλεί σε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό στο οποίο αν και φαίνεστε αφημένοι, στην πραγματικότητα έχετε πλήρη επίγνωση και συνείδηση. Με τον Άρη στον 12ο είστε περισσότερο καχύποπτοι σε σχέση με άλλη φορές ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αντιδράτε με βάση το σκεπτικό «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Οι γεννημένοι του 1979 θα επιδιώξετε επικοινωνία με ένα πρόσωπο που διαχειρίζεται μια σημαντική υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χαρά στο σπίτι»

Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε ικανοποίηση μέσα από γεγονότα και συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της οικογένειας ενώ πολλοί από εσάς ίσως συνδυάσετε τις ερωτικές σας επιθυμίες με τις οικογενειακές σας αρχές. Μηνύματα και τηλεφωνήματα που προέρχονται από πρόσωπα που διαμένουν μακριά στο μεγαλύτερο μέρος τους μεταφέρουν ευχάριστες ειδήσεις. Οι γεννημένοι του 1986 θα παρακινήσετε κάποιους φίλους να ακολουθήσουν τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Οικονομικές απολαβές»

Σήμερα κάποιοι θα μεσολαβήσουν για να πετύχετε ένα διακανονισμό ή μια συμφωνία η οποία μπορεί να σας ωφελήσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Παράλληλα ίσως αντιδράσετε παρορμητικά όσον αφορά κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποια ισχυρά πρόσωπα και αυτό να σας κοστίσει την εύνοια τους. Προσοχή χρειάζονται σχέσεις που αναπτύσσονται στο χώρο της δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1967 θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο θεσμό της οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Επαγγελματική αμβροσία»

Στο χώρο της δουλειάς παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορούν να σας προσφέρουν τόσο ηθική όσο και οικονομική επιβράβευση. Παράλληλα η καθημερινή ζωή με το σύντροφο μπορεί να σας προσφέρει πράγματα που θα σας κάνουν να νιώθετε μικροί επίγειοι θεοί. Συζητήσεις και συμφωνίες με που αφορούν την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμών φορολογικών ζητημάτων θα πρέπει να γίνουν αφού πρωτίστως έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε στη διάθεση σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα κερδίσετε την αναγνώριση και το σεβασμό από ιδιαίτερα ευφυή άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

«Απίστευτο και όμως αληθινό»

Μπορεί να παλεύετε με νύχια και με δόντια για να αποκαταστήσετε κάποιες οικονομικές ζημίες όμως το σύμπαν σας συμπαραστέκεται και σας δίνει την ευκαιρία να τις ξεπεράσετε αξιοποιώντας τα χαρίσματα της έμπνευσης και της υπερβατικής αντίληψης. Ερωτικά σήμερα πολλοί από εσάς θα νιώθετε ότι είστε οι κεντρικοί ήρωες μια ερωτικής νουβέλας ή αποδέκτες ενός ερωτικού ποιήματος. Οι γεννημένοι του 1963 θα ζητήσετε τη γνώμη της οικογένειας σας για ένα επαγγελματικό ζήτημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved